Lilly_Ku gratulujem!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
JankaM dobře jsi udělala, od teď už vždycky ![]()
Dostala jsem kytku![]()

Mulen to je jediná kytka, kterou bych si taky přála dostat ![]()
Mulen A už složenou, nebo sis jí mohla poskládat sama? :o)
MulenVyzerá dobre
.
Pinot Noir ze jo![]()
DruI skládala jsem ji cely odpoledne. Mě to hrozně baví, ale jak to skládám na zemi, tak se pak nemůžu skoro zvednout. Všechno mi zatuhne![]()
Mulen jee, tu mam taky! Ale ja si ji koupila sama
Mulen Dělají. Mrkni se na stránky lega. Teď jsem je projela a je tam toho spousty.
Mulendělají, já mám dvě různé krabice a dělám si z nich různé kombinace.
Teď dělají spoustu dalších, ale už jich mám asi dost.
Mulen Co kytka, ale ta glazurovaná plastika ze socíku. Selka s dítětem, to bych brala já. Mám slíbené blešáky, vloni jsem toužila po plastice baletky. :D
brrr continuity to jsem snad vědět nechtěla
. Počkám si, třeba někdy dostanu další!
Kan ta je po babičce. Máme ještě štvaného jelena a mamka pulmetrovou sochu kováře s kovadlinou![]()
notna zrovna ta kytka mi prijde super investice, mam ji celorocne ve vaze:-)
711990 Bojím se, že mě začne štvat v momentě, kdy z ni budu muset utirat prach. Ale jsou super.
notna kytku můžeš osprchovat. Kdysi jsem koupila podobnou mámě k Vánocům. Složené to bylo během chvilky, nějakou dobu to bylo vystavené, a vypadá to dobře, ale pak to zmizelo. Nevím jestli do krabice nebo do koše. Přemýšlela jsem o další kytce, ale je za ty peníze je to fakt rychle složené... Možná druhé složení trvá dýl, jak to není rozdělené do pytlíčků.
Puzzle se alespoň skládají delší dobu, ale pak je to taky na vyhození. Chtělo by to puzzlebudku někde kousek od domu.
Mulen jo.. psi strhávající jelena.. to máme taky a tuším, že po babičce ![]()
notna ja ji teda jen sprchuju, to se utirat ani neda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.