Catherinne a je to na ni znat? Je cilejsi nebo zravejsi?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Catherinne Má úžasné páníčky, co se o ni skvěle starají.
no, tak jsem to přechválila, od rána zvrací, nejí, nepije, což je s tím inzulínem průšvih, je apatická, víceméně jenom spí, takže jsme teď přijeli z veteriny, dostala injekci na zklidnění žaludku a uvidíme co se bude dít dál
Kokoska no žravá byla celou dobu, jak to právě v tom těle nefunguje jak má, tak má pořád hlad, jí hodně a hubne. Proto se na tu cukrovku přišlo. To hubnutí se teda už zastavilo a naopak už trošku i přibrala.
Kokoska Kdysi jsme dostali k Vánocům puzzle, bylo to 5000 kousků a na obrázku, byl to tenhle, stereogram, víc růží, mnohem víc ![]()

Renusatko
to už je jen o zkoušení dílků, ne? Já takhle skládala eifelovku proti modrému nebi. Věž byla hned, ale ten zbytek... A to aspoň to nebe mělo přecejen jen různé odstíny modré.
Catherinne tak drzim palce, at se to brzo stabilizuje!
Catherinne Ale neee
Rikala dcera, ze nekde videla uplne pruhledne puzzle bez jakehokoli obrazku. To by me teda nebavilo.
To je rozbitá sklenička, ne?
Evaeva Kokoska No my to měli jednoduché
. Náš mladší syn skládal to puzzle zásadně obrácenou stranou bez obrázku. A hlavně snad od dvou let, jestli ne dřív. Takže tohle mu šlo taky.
On na ty věci měl talent, zatímco některé děti lego ještě jedly, on už z něho stavěl bez návodu. To klasické, ten starší to doma už měl a duplo jsme nikdy neměli.
Samantha to uz je 3D pro pokrocile ![]()
Renusatko tak ma skvelou prostorovou predstavivost.
Představení Kouř Na fidlovačce. Jako teda tyjo...
Kokoska Sweet Potato díky, dvakrát se trochu najedla, takže jsem zase ve správném vlákně a doufám, že to byla jenom jednodenní epizoda!
Garfie Pak jde vždycky asi o to, jestli to člověka baví, když ne, tak já pak tu trpělivost nemám![]()
Teď už by to tady nešlo. Kočky by nám to rozmetaly po bytě, Vigo by půlku požral![]()
Garfie to teda byla fakt výzva :)
U nás už jsou u rybníka žáby.
Taky u vás zpívají v noci ptáci? Tady pravidelně minimálně poslední tři dny, cca mezi půlnocí a půl druhou. Jeden je obzvlášť vytrvalý a vyzpěvuje jak o život, dneska jsem na něj cíleně čekala a švitoří už deset minut. Máme okno do zahrady, ten cvrkot miluju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.