Sweet Potato Mně MDŽ taky nevadí, si pamatuju akorát to, že jsme ve školce dělaly mámám přáníčka. Trochu jsem doufala, že malej něco donese ze školky, ale nic, tak třeba příští rok.
Evaeva Muž je stejnej ročník, kytku mi dones'
.
Sweet Potato Mně MDŽ taky nevadí, si pamatuju akorát to, že jsme ve školce dělaly mámám přáníčka. Trochu jsem doufala, že malej něco donese ze školky, ale nic, tak třeba příští rok.
Evaeva Muž je stejnej ročník, kytku mi dones'
.
Zina bude na den matek, možná i besídka
My to neslavíme, muž nosí na Valentýna, ale když chtěl syn koupit kytku tatínkovi, koupil i jednu pro mně nakonec ![]()
Máme svatební šaty!
A jsou úplně jiný než jsme si myslely ![]()
kdy bude fotka? Samo ze myslím po akci.
Makara no, po akci
( konec srpna)
kdo ma saty, ty nebo nevesta? ![]()
SunEclipse no přece nevěsta, svatební šaty jsou jen jedny, zbytek jsou šaty na svatbu ![]()
Catherinne a uz mas? Saty na svatbu?
Kokoska nemám, já teprve začnu hledat
Jsem prateta, jupííí!! Jakkoli staře to zní
, tak mám strašnou radost! A ty tři měsíce do prázdnin, kdy to prtě konečně uvidím se teď zdají nekonečné! ![]()
A vtipný bylo, že se narodil během večírku, takže jsme ho pěkně mezinárodně zapili! ![]()
Jo a MDŽ taky nesnáším, ale v pátek jsem dostala poprvé od muže "kytku", asi proto že pominul Valentýna i výročí...
Píšu kytku v uvozovkách, protože to byl vlastně jen materiál na ikebanu, ale hezkej. A byl tam karafiát!!!!
Ale je moc hezkej, takej neobvyklej tvar.
Jinak Japonci MDŽ neslaví, ale ví o něm, zmiňovaly ho Rumunky, docela dost, a Američanky tak zběžně.

Garfie Super, gratuluji!
GarfieGratuluju!
Garfie gratuluju, prateto! Vterinu mi nedocvaklo, ze slo o tvuj vecirek ![]()
A tyhle karafiatky jsou o necem jinem, nez ty nase proflaknute! Jsou zvlastni a krasne.
Garfie Moc gratuluju k miminku v rodině :-). Tři měsíce je dlouhá doba, ale zase už bude víc interaktivní :-).
Garfiegratuluji!
Jenda (portál úřadu práce). Žádala jsem o rodičák a asi se mi nikdy nestalo, aby státní systém pro online podání fungoval tak dobře. Samo si to načetlo údaje o mně, dětech i manželovi, volba výše/délky pobírání se nastavovala posuvníkem, takže člověk hned věděl,...![]()
![]()
Evaeva Ten mě tuhle, když jsem si měnila délku rodičáku, taky potěšil, jak krásně funguje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.