Muslik prales no![]()
Taky jsme tam loni byli, byl to fajn výlet.
Muslik prales no![]()
Taky jsme tam loni byli, byl to fajn výlet.
Evaeva když nečekaně potkas partaky pro děti, je to vždycky dobry
akorát jsem měla lehce obavu, ze nám do toho rybníka některý zahučí!
Malenge no jo, kluci si sedli![]()
Fakirka Super, moc držím palce ![]()
Fakirka super, nech si tam spokojna!
Sedím si v Příhrazech v kempu pred chatičkou, místy lije jak z konve a vůbec mi to nevadí.
Stavili jsme se cestou u kamarádů, udělali nám kafe, mám slíbený recept na výbornou makovou buchtu.
Ugrilovali jsme si, tři holčičky ve vývinu vdechli asi 3/4 kilo masa, muž mi nese birella, ve vedlejší chatce jsou nějací Slováci a pouštějí si Elán. Dobrý to je ![]()
continuity to zni skvele![]()
continuity to zní jako dobrá pohoda...
continuity to vypadá na supr víkend
Jo, já navíc hrozně ráda vařím a jím venku.
continuity Juj ![]()
Zahradní slavnost s předáváním maturitního vysvědčení. Pršelo jen chvíli, takže jsme si užili příjemný večer. Poslední potomek má "základní" vzdělání, takže máme skoro splněno.
Muslik tak to mám radost, že se vám u nás líbilo! Nádraží...no, to je dost vzletný název.
Tam se vždycky bojím, že jen zařvou "zpoždění, nezastavujeme". ![]()
Tak tip na příště - ještě o kousek dál do Ctěnic. To tedy spíš autobusem z Letňan, ale staví přímo u zámku - fajn hřišťátko, krásný park, super zahradnictví. A za zámkem rybník, lesík, skály a občerstvení v polích ve stánku U Jednorožce. To ale spíš o víkendu, v pondělí a úterý je zavřené všechno, další všední dny funguje bistro na zámku, ale jen odpoledne.
Teraz odišli kamarátky. Super večer, pokec, dohodnutá spoločná dovolenka. Ani sa nam nechcelo rozlúčiť ![]()
Uplne som nabita pozitivitou
continuity
to je nej ( jíst a vařit venku)
Muslik tak to mám radost, že se vám u nás líbilo! Nádraží...no, to je dost vzletný název.
Tam se vždycky bojím, že jen zařvou "zpoždění, nezastavujeme".
Tak tip na příště - ještě o kousek dál do Ctěnic. To tedy spíš autobusem z Letňan, ale staví přímo u zámku - fajn hřišťátko, krásný park, super zahradnictví. A za zámkem rybník, lesík, skály a občerstvení v polích ve stánku U Jednorožce. To ale spíš o víkendu, v pondělí a úterý je zavřené všechno, další všední dny funguje bistro na zámku, ale jen odpoledne.
děkuji za tip! Píšu si do seznamu! Někdy je mi líto že už je dcera přes týden téměř pořád ve školce, že těch zážitků tolik nepribyva a přitom začíná mít lepší věk a je víc "použitelná "
Muslik mně přijdou jako ultimátní výletní cíl Říčany. Okolo je pěkná příroda, v Říčanech tolik krásných hřišť, na Marvánku se dá vykoupat, je tam vodní hřiště,...za jeden den nemáš šanci to stihnout.
Evaeva už to vodní hřiště funguje? Loni touhle dobou to bylo ucpané a lidi tam říkali, že je to nefunkční už několik měsíců.
Pinot Noir my tam byli asi před měsícem a fungovalo nějak částečně. Mým dětem to naprosto stačilo. Oni se pak stejně dlouhou dobu hrabali i v písku na břehu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.