Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 31. května 2024 11:50

Nejsem na FB a nedokážu to poslouchání spustit, ale když jsem vloni byla na audiometrii, tak prý skvělé vysledky, údajně slyším trávu růst

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 31. května 2024 11:53

continuity Sem se bála si to pustit, abys mi nezadělala na další trauma. Ale 42!

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 31. května 2024 12:36

barbucha tak jestli narážíš na mě, naše dítě nás skutečně v životě nevidělo opilé, připité, "veselé", v náladě ba ani jinak. Nikdy nás nevidělo se skleničkou v ruce, nedáme si doma ani panáka, ani víno, ani pivo ani prosecco ani nic.

A nestavím se proti oslavám na veřejnosti, nelíbí se mi legitimizace nadužívání alkoholu. Kdykoliv a kdekoliv.

Ale končím už, jsme ve špatném vlákně. Mám radost, že je dneska hezky a čeká nás víkend se synem, kdy konečně není nikdo nemocný

Offline Raduza
příspěvků moje polička 31. května 2024 12:54

Dovezli nám víno z Moravy. Tak na zdraví!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2024 13:01

žluťásek moje dítě mně se skleničkou v ruce vidělo, párkrát do roka. Jinak bych to mohla podepsat, doma si dám akorát občas víno nebo pivo, když děti spí. Z tvrdého máme akorát rum do pečení.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:03

OMG, jdu se nad sebou zamyslet. Muj 11lety syn mi vetsinou sam hlasi: Mamiii, pojd ke mne do pokojiku, pustime si Pana prstenu a dej si k tomu vino.

V jednom podcastu rikal Petr Horky, ze mu rikal jakysi saman, ze sve deti tam uci, jak drogy uzivat tak, aby jim neublizily, ne predstirat, ze neexistuji.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:06

Luna haha ja se s detma posledne tak zmrskala, ze jsem ze zetěm mluvila plynne anglicky

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:09

viktorka_od splavu Vsak ja mam dodnes nejlespi zazitek z detstvi s otcem, ktery nikdy moc nepil, ze prijel lehce pod parou z nejakyho fotbalu, zavolal si me s brachou do pokoje a pravil: Decka, ja vam musim neco rict: Kdyz neco snite nebo vypijete, musite si po sobe vzdycky to nadobi umyt.Dodnes je to jedna z top hlasek, kdyz se s brachou vidime.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 31. května 2024 13:12

Luna

půlka rodiny jsou vinaři z Moravy, děcka tam tráví vždycky kus prázdnin a my s nimi, tak já nevím no, asi sociálku na mě 

Ale jako zcela vážně, to že dítě nikdy nevidělo rodiče pít, neznamená, že se alkoholu vyvaruje. Na druhou stranu to, že vidělo nalitý hokejisty slavit neznamená, že z něj bude alkoholik. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:16

Raduza Vsak jo, shorime v pekle. Ale bude sranda.

Ja si dam vino tak 1x tydne, kdyz nemusim vstavat. Ale letos jsem mela i 2 suche mesice, tak snad uplnej alkac nejsu a socialka me mine.

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:20

Luna přesně to si také myslím, než úplný zákaz, tak se naučit pít alkohol s mírou a vědět kdy to stačí. Lepší než se v 18ti na koleji konečně bez dozoru rodičů urvat z řetězu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2024 13:24

Luna to určitě. My se netváříme, že drogy neexistují, ale pijeme příležitostně. Takže buď někde v restauraci na výletě, nebo když je klid. A ten prostě není, když jsou vzhůru. Já i to blbý nealko, co teď můžu, piju až, když jsou v postelích Já nejsem z rodiny, kde by se nějak pilo, jednou jsem viděla mamku trochu veselou, a to vše, takže to považuju za normální, takovýhle přístup. U muže to měli jinak, on je trochu odrodilec v tomhle.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:28

Evaeva Jasne! U nas se taky nikdy nepilo. Vlastne jen malinko na oslavach a rodice jsem videla maximalne parkrat v dobre nalade, stejne jako moje deti me.

Ale beda, jak se decka ozerou! Jim stopnu kapesne na rok!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2024 13:28

Luna to už si budou moct vydělávat 

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:37

žluťásek 

Nenarážím na nikoho. Jen by podle mě měl každej laskavě začít u sebe (podle svýho gusta a názoru), a ne hned jančit co bude z tý mládeže, když jednou zahlídne nějakýho hokejistu s flaškou

Mimochodem vidím drobnej rozdíl mezi litím nápoje na obecenstvo či spoluhráče, a litím nápoje si do hrdla. Sice to polejvání - zejména lepivým šampusem - pokládám za značně nechutnej zvyk, ale nedělaj to jenom hokejisti...

No a mám radost že je pátek

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:49

Ještě bych jen dodala, že je zvláštní, že chlast v rukou hokejistů (dovolím si připomenout, že se nejedná o spolek akademiků) strhnul takový pohoršení na x stránek  - přičemž kila koksu ve sněmovně tady nehnuly vůbec s nikým.

Ale možná to bude tím, že se k tomu nevyjádřila paní Třeštíková?

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:54

Mám radost z nové práce

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:56

Kluci jsou slušně vychovaní a nejsou žádná prasata. Mají doma manželky, žijí spořádaným životem, nikde nebylo v alejích nablito, nebyli v žádném nevěstinci, žádné částky, co nesouhlasí, v tomto případě nebyly,“ říká Eva ve svém podcastu Freak Show.

Muhehe. https://www.expres.cz/celebrity/hokej-ms-v-hokeji-2024-oslavy-eva-feuereislova-fotky-party-mejdan-alkohol.A240531_105017_dx-celebrity_lare
Ta ovšem patřído úplnějiného vlákna.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:57

barbucha Hele já to tu chtěla napsat, že ten fet v poslanecké mi přijde daleko horší, ale raději nic. :D Normálně se s tím ale taky neštvu.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 31. května 2024 14:01

Fakirka ooo, to je super, gratuluju podělíš se o detaily?