Nejsem na FB a nedokážu to poslouchání spustit, ale když jsem vloni byla na audiometrii, tak prý skvělé vysledky, údajně slyším trávu růst ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity Sem se bála si to pustit, abys mi nezadělala na další trauma. Ale 42! ![]()
barbucha tak jestli narážíš na mě, naše dítě nás skutečně v životě nevidělo opilé, připité, "veselé", v náladě ba ani jinak. Nikdy nás nevidělo se skleničkou v ruce, nedáme si doma ani panáka, ani víno, ani pivo ani prosecco ani nic.
A nestavím se proti oslavám na veřejnosti, nelíbí se mi legitimizace nadužívání alkoholu. Kdykoliv a kdekoliv.
Ale končím už, jsme ve špatném vlákně. Mám radost, že je dneska hezky a čeká nás víkend se synem, kdy konečně není nikdo nemocný ![]()
Dovezli nám víno z Moravy. Tak na zdraví! ![]()
žluťásek moje dítě mně se skleničkou v ruce vidělo, párkrát do roka. Jinak bych to mohla podepsat, doma si dám akorát občas víno nebo pivo, když děti spí. Z tvrdého máme akorát rum do pečení.
OMG, jdu se nad sebou zamyslet. Muj 11lety syn mi vetsinou sam hlasi: Mamiii, pojd ke mne do pokojiku, pustime si Pana prstenu a dej si k tomu vino.![]()
![]()
V jednom podcastu rikal Petr Horky, ze mu rikal jakysi saman, ze sve deti tam uci, jak drogy uzivat tak, aby jim neublizily, ne predstirat, ze neexistuji.
Luna haha ja se s detma posledne tak zmrskala, ze jsem ze zetěm mluvila plynne anglicky
viktorka_od splavu Vsak ja mam dodnes nejlespi zazitek z detstvi s otcem, ktery nikdy moc nepil, ze prijel lehce pod parou z nejakyho fotbalu, zavolal si me s brachou do pokoje a pravil: Decka, ja vam musim neco rict: Kdyz neco snite nebo vypijete, musite si po sobe vzdycky to nadobi umyt.
Dodnes je to jedna z top hlasek, kdyz se s brachou vidime.
půlka rodiny jsou vinaři z Moravy, děcka tam tráví vždycky kus prázdnin a my s nimi, tak já nevím no, asi sociálku na mě ![]()
![]()
Ale jako zcela vážně, to že dítě nikdy nevidělo rodiče pít, neznamená, že se alkoholu vyvaruje. Na druhou stranu to, že vidělo nalitý hokejisty slavit neznamená, že z něj bude alkoholik.
Raduza Vsak jo, shorime v pekle. Ale bude sranda.
Ja si dam vino tak 1x tydne, kdyz nemusim vstavat. Ale letos jsem mela i 2 suche mesice, tak snad uplnej alkac nejsu a socialka me mine.![]()
Luna přesně to si také myslím, než úplný zákaz, tak se naučit pít alkohol s mírou a vědět kdy to stačí. Lepší než se v 18ti na koleji konečně bez dozoru rodičů urvat z řetězu.
Luna to určitě. My se netváříme, že drogy neexistují, ale pijeme příležitostně. Takže buď někde v restauraci na výletě, nebo když je klid. A ten prostě není, když jsou vzhůru. Já i to blbý nealko, co teď můžu, piju až, když jsou v postelích
Já nejsem z rodiny, kde by se nějak pilo, jednou jsem viděla mamku trochu veselou, a to vše, takže to považuju za normální, takovýhle přístup. U muže to měli jinak, on je trochu odrodilec v tomhle.
Evaeva Jasne! U nas se taky nikdy nepilo. Vlastne jen malinko na oslavach a rodice jsem videla maximalne parkrat v dobre nalade, stejne jako moje deti me.
Ale beda, jak se decka ozerou! Jim stopnu kapesne na rok!![]()
Luna
to už si budou moct vydělávat
Nenarážím na nikoho. Jen by podle mě měl každej laskavě začít u sebe (podle svýho gusta a názoru), a ne hned jančit co bude z tý mládeže, když jednou zahlídne nějakýho hokejistu s flaškou ![]()
Mimochodem vidím drobnej rozdíl mezi litím nápoje na obecenstvo či spoluhráče, a litím nápoje si do hrdla. Sice to polejvání - zejména lepivým šampusem - pokládám za značně nechutnej zvyk, ale nedělaj to jenom hokejisti...
No a mám radost že je pátek ![]()
Ještě bych jen dodala, že je zvláštní, že chlast v rukou hokejistů (dovolím si připomenout, že se nejedná o spolek akademiků) strhnul takový pohoršení na x stránek - přičemž kila koksu ve sněmovně tady nehnuly vůbec s nikým.
Ale možná to bude tím, že se k tomu nevyjádřila paní Třeštíková?
Mám radost z nové práce ![]()
Kluci jsou slušně vychovaní a nejsou žádná prasata. Mají doma manželky, žijí spořádaným životem, nikde nebylo v alejích nablito, nebyli v žádném nevěstinci, žádné částky, co nesouhlasí, v tomto případě nebyly,“ říká Eva ve svém podcastu Freak Show.
Muhehe. https://www.expres.cz/celebrity/hokej-ms-v-hokeji-2024-oslavy-eva-feuereislova-fotky-party-mejdan-alkohol.A240531_105017_dx-celebrity_lare
Ta ovšem patřído úplnějiného vlákna.
barbucha Hele já to tu chtěla napsat, že ten fet v poslanecké mi přijde daleko horší, ale raději nic. :D Normálně se s tím ale taky neštvu. ![]()
Fakirka ooo, to je super, gratuluju
podělíš se o detaily?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.