Fakirka povidej prehanej!![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Fakirka gratuluji.
Já měla dnes dva super mladé lidi na pohovorech. Ten jeden teda půlku času řešil work-life balance, ale ta druhá holčina byla super. Tak alespoň jeden snad klapne.
Fakirka juchu, gratulujem!
OliveOyl viktorka_od splavu continuity nastupuju v pondělí, mám to 20 minut autem, mladý kolektiv i šéf...jde o back office pozice na obchodním oddeleni. Kdyby ho teda měli
smlouvy,faktury...atd.
Podmínky i plat vypadají dobře. Tak snad už to vydrží.
letfenixa děkuji...už fakt potřebuji něco pořádného dělat
Fakirka
Gratuluju také. Ať se daří.
Luna přesně to si také myslím, než úplný zákaz, tak se naučit pít alkohol s mírou a vědět kdy to stačí. Lepší než se v 18ti na koleji konečně bez dozoru rodičů urvat z řetězu.
Podle mě je tohle tak strašně moc individuální záležitost u těch dětí, že je uplně jedno, jaký přístup k tomu zvolíš, pokud to nebude totální extrém - domácnost s alkoholiky, nebo domácnost,kde se alkohol nějak až zapřísáhle kritizuje. Navíc děti dneska mají uplně jiné věci než chlast
Samanthaděkuji moc
Řvousenka No kéž by!
Fakirka Paráda, ať se ti v nové práci líbí a daří!
Fakirka to zní dobře. Ať se ti tam líbí.
Fakirka tak to je supr, tak dobry start!
Fakirka Gratuluju!
Fakirka super a gratuluju! Ať se ti tam líbí!
Tráva byla, je a bude. České děti a mládeš se drží na špici oproti zbytku EU. No ale některý mladý hulej nevím co, ale docela mi to voní.
Fakirka gratuluju![]()
Ženy, všem vám moc děkuju ![]()
Fakirka Super!! ![]()
Dnes mi udělal radost výlet s dcerkou do Kbel s necekane hezkym pocasim, centrální park, dobrá restaurace s obědem na zahrádce a Prales. Chystali jsme se už opakovaně, čímž zdravím @Pinot, a díky za dávné tipy, bylo to skvělé.
Musím jen říct, že jsem jen byla trochu zaskočena místním "nadrazim", jezdíme s kočárem hodně příměstskými vlaky a ehm....netušila jsem, že nekde ještě pred hranicemi Prahy je stale toto...já pomalu potřebovala jeřáb, abych se dostala z bezbariérového nástupiště do bezbariérového vlaku :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.