Marbuša jj, to mám taky ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan jsem v Praze na konferenci a archivy šetří za ubytování. Hotel by nám rozhodil rozpočet.
Vrátnej ve vaně je zajímavá myšlenka. I jako detektivka by se to dalo pojmout!
Sweet Potato to musel byt zazitek! Jestli mas dalsi tipy, sem s nima!
continuity Tak já mám o 12 let míň, než mi je. Což mě překvapuje, protože jsem celej život přesvědčená, že slyším špatně. Je nějaká diagnóza, že slyším, ale nerozeznám slova?
O tomhle určitě psala na IG logopediejinak, ale asi to měla jenom ve stories, protože to nemůžu dohledat.
Kokoska taky to tak mám. Ty cizí destinace jsou super, ale ta naše zelená "zahrádka"!
Twitterovej mikropribeh

Kokoska To mi připomnělo, když jsme kdysi byli na Elbě. Líbilo se nám tam moc, ale když jsme se pak vraceli přes Rakousko a tam byly ty kopce po stranách dálnice a ve tmě svítily kostelní věže v těch vesničkách na svazích, tak jsem cítila, že jsem doma. Slunce supr, ale já potřebuju kopečky, lesy, skály.
Sweet Potato no teda! ![]()
jak se k tomu přichází?
Marbuša nevim jestli diagnoza, ale stari lide to maji bezne. kolikrat slysi sice normalne, ale nestihaji pobirat vyznam, kdyz je dalsi ruch okolo a podobne. ja to mivam kdyz jsem unavena.
viktorka_od splavujá význam chápu, kdybych rozuměla ty slova. Někdy mám fakt problém s televizí.
Prostě to slyším, ale nedokážu rozklíčovat. Naposledy si tu něco mumlala pod nos mladší.
andulka01Obvyklým způsobem - koupí se vstupenky. Akorát ti o tom musí dobrá duše dát vědět, je to pár prohlídek po šesti lidech jednou za rok a hned vyprodané.
Marbuša . Je nějaká diagnóza, že slyším, ale nerozeznám slova?
Tak to by ma tiež zaujímalo. Test mi prekvapivo ukázal 70. a mám 75 a už viac ako mesiac používam sluchátka, pretože skutočne nepočujem dobre. Niečo sa tým vyriešilo, ale som sklamaná, že to, čo ma trápilo tiež, totiž, že občas nerozumiem, neviem dostatočne „ rozpoznať písmenka v slovách “ , alebo že mi akoby splývajú, to sa nevyriešilo. Po počiatočnej eufórii cítim z používanie sluchátok mierne sklamanie , ak keď ma tiež napadlo, že to nerozoznávanie je asi niečo iné nepočutie .
viktorka_od splavu Tohle znám od starších příbuzných, kdy se na nějakém rodinném setkání my mladší bavíme rychle, vtipkujeme, tak si všimnu, jak jim očička lítají doprava doleva a nechytají se. Už se snažím trochu zklidnit, zpomalit debatu, bohužel švagr je k tomu úplně imunní a jede si dál po svým ![]()
Marbuša jo, ale tohle je neco úplně jineho. To,že musí mluvit jen jeden člověk najednou nebo je moc rychle, to je jiná věc.
Ale tohle neslyseni je fakt, že nerozeznáte jednotlivé hlásky. Dnes mi dcera řekla jednu větu o třech slovech a nerozuměla jsem.
Máme z toho mnoho rodinných zkomolenin, třeba jednou jsem místo deprese slyšela nanoprase.
continuity nanoprase ![]()
Já teda často slyším pikantnější variantu slov, než která jsou řečená. Tam je to asi jiná diagnóza ![]()
![]()
Lama_z_Lana jo, tu má i náš syn. ![]()
continuity Když si dam reprák naplno, měla jsem ráno v posteli 27, teď v kanceláři 35. Ale taky často špatně rozumím, ač slyším. Já se teda strašně bojím Alzheimera. Měla ho babička a taky slyšela, ale nechapala ![]()
barbucha hele já nevím, myslíš že kdo tu odsuzuje veřejný opíjení, tak doma chlastá první ligu? Nemyslím si.
Mysli resp. nemysli si, co chceš... já bych řekla, že ti, kdo se bojí ohrožení neposkvrněné, nevinné mládeže kvůli tomu, že po 26 letech už zase!! spatřila na Staromáku hokejisty s alkoholem v ruce
by se měli zamyslet nad tím, jakej řečené mládeži dávají příklad sami, jsouce jim na očích každej boží den. Ale možná je fakt nikdy v životě, ani jedinkrát potomci nespatřili se skleničkou v ruce, co já vim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.