Počasí navzdory jsem si užila toulání po zaniklých stavbách u Bečova nad Teplou.

Počasí navzdory jsem si užila toulání po zaniklých stavbách u Bečova nad Teplou.

Karja vieš čo, my sa pozname presne 28 rokov. Všetky sme aa stretli najprv v práci a ked jedna z nas porodila, tak sme išli ako kolegyne vtedy pozrieť bábätko. A my štyri sme si tak sadli, že odvtedy sa stretávame pravidelne a sme spolu v dobrom aj zlom. Je to taká tá pevná opora a trúfam si povedať že istota.
Takže také niečo sa dá získať v hocijakom veku.
Máš kamarátku a kamaráta a to tiež nemôže povedať každý. Hlavne sa máš na koho spoľahnúť. Je to iné ako rodina.
Akurát uz nie sme také akčné a divoké, skôr nam zostala ta ukecanost a radosť z pritomnosti.
Veľmi ich ľúbim ![]()
continuity tak to je krásne na fotkách, ale ja by som to nedala. Obdivujem vás. A keď je dobrá partia, všetko ide
MP Marge ooo vyzerá to, že ti tam bude dobre ![]()
MP Marge Asiatka pece v Americe kolaches
vazne zeme neomezenych moznosti! V kazdem pripade ti preju, at najdes mile lidi a jsi tam moc spokojena.
Archivářka boty vypadají nepromokavě a to je nejdůležitější! Klidně bych ěla s tebou, ale asi bych chtěla celou dobu poslouchat o tvojí práci
(protože to, co tu občas padlo je fakt zajímavé)
Dnes my udelaly radost dvere, ktere jsem potkala na prochazce ctvrti Czech Village v Cedar Rapids:
Pěkný dveře. Takový v Praze neuvidíš, to se člověk musí odstěhovat až do Ameriky ![]()
bublifuk díky za důvěru, ale 3/4 mojí práce je nudná úředničina. Lepší skladník prostě. Tady (a i jinde) se snažím vyvracet mýtus, že každý archiváŕ je jak ten magor z Kouře ![]()
Archivářka archiváři budou asi taky pestrá partička. Dceřina fest punková spolužačka jde studovat archivnictví. Absolutně mi to k ni nesedí, ale asi ví, co chce.
Pozor! 9.6. je Mezinárodní den archivů. Rozhlédněte se po okresních, městských, oblastních archivech, co máte poblíž. Většina pořádá doprovodné programy. Něco mezi muzejní nocí a nocí kostelů. Mnohde mají i programy pro děti.
A tam uvidíte i ty živé archiváře. ![]()
Archivářka Kouřem ovlivněná nejsem
Není nudný jako nudný!
Ty brněnské vodojemy jsou fakt parádní

Archivářka To muselo být super. A dík za tip.
brrr To je jak ta slavná cisterna v Istanbulu!
Blanka Marbuša já mám špatný sluch a nosím sluchadlo. Bránila jsem se tomu, že slyším, ale nerozumím. Lékař mi vysvětlil, že řeč probíhá na mnoha frekvencich a jiné zvuky na min. Ty slyšíme dobře. I když jsou tišší. V řeči jsou určitá písmena na frekvenci, která je věkem nebo jiným faktorem omezená a když ta písmena "vypadnou", dochází k tomu, že nerozumíme.
Po delší době toho neporozumeni si mozek začne odvykat a sluch se dal zhoršuje. A když se problém vyřeší operaci nebo sluchadlem, trvá nějaký, než si to hlava s uchem zase srovná a vyladi. Ale na 100% samozřejmě už ne.
rozarka Dík. Možná by nebylo špatný se objednat na ORL, že? Hele, a je taky nějaká diagnóza, že v obýváku poslouchám televizi a víc než televizi slyším, že se baví muž se synem o dvě místnosti dál?
Starší dítě dnes odmaturovalo,jupiiiiiii
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.