Evaeva byli jste i na té výstavě Okno do přírody? To muzeum je moc hezký a příjemně malý.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Muslik mně přijdou jako ultimátní výletní cíl Říčany. Okolo je pěkná příroda, v Říčanech tolik krásných hřišť, na Marvánku se dá vykoupat, je tam vodní hřiště,...za jeden den nemáš šanci to stihnout.
jojo tam jezdíme běžně, Říčany jsou fajn; bydlím kousek nad Hlavákem, tak pro mě je ideál rychle naskočit do Elefantu a popojet směr Ricany či Beroun, ale pro mě jsou tyto směry již totálně okoukane, tak proto jsem se dala včera směr ty Kbely, pro mě směr totálně neprozkoumany.
My jsme ranní ptacata tak za den toho stihneme neomezeně:-)
žluťásek ne, to jsme nezvládli. Ale prý byla lepší ta předchozí (tu jsme taky nezvládli). Ale určitě chci někdy na to geoodpoledne
Evaeva to Tvořiště bylo skvělý. První hodinu jsme tam byli úplně sami, syn si tam vyrobil zábavný věci ze dřeva a pro mě krásný náhrdelník, takový co fakt nosím :)
Určitě doporučuju, ten prostor je moc hezký a výstavy mají interaktivní, moc hezké pro celou rodinu.
Dnes jsme fotili počasí

continuity tam je to moc pekne, uzijte si to (pocasi navzdory). Byli jsme tam v lete, cestou zpet jsme se stavovali na koupani v Jizere, rada na ten vylet vzpominam.
A radost mi dnes udelalo, ze jsem se vybicovala a sla se probehnout, i kdyz prselo.
Gatita taky to mám tady ráda, jsme tady pečení vaření. tohle je pravidelná akce původně na oslavu narozenin člověka, který je víc než dva roky po smrti. To mi přijde neuvěřitelné, když někoho přežije jeho vlastní oslava. ![]()
Je fakt příšerné počasí a kromě rodiny se sešlo min 20 lidí.
Muslik my si dali deset kilometrů v okolních lesích, takže jsme pak stihli jen Marvánek. Myslím, že ještě minimálně na dva výlety to bude.
continuity dnešní počasí není pro sraby
ale vypadá to moc pěkně na fotkách a určitě jste si to užili.
Evaeva no, taky jsme čekali než to trochu ustane. Ono je jedna věc vylézt že suché chaty do lijáku a druhá se nějak postupně smáčet na výletě. To druhé mi nevadi vůbec, první vyžaduje odhodlání, které jsem dnes neměla. ![]()
continuity mně to taky nevadí, pokud na tebe zase čeká suché oblečení a teplý čaj a sprcha. S těmi malými šneky si to teda ráda odpustím a s miminem to nejde vůbec. Ale jinak klidně. Nesmí teda zase vyloženě lejt jak z konve, taky mám svoje hranice ![]()
continuity Do lijáku lezu nanejvýš se psama, když vím, že za hodinu budu doma, z chaty na výlet ani náhodou.
A oslava, co přežila oslavence, je mi moc sympatická.
v brne je furt hezky, tak jsme si taky vyjeli smerem k cecham, at si to trochu uzijem:-)

Dnes my udelaly radost dvere, ktere jsem potkala na prochazce ctvrti Czech Village v Cedar Rapids:

MP Marge no vidis, budes tam jak doma!
Kokoska No asi jo! Hele, na mestskem trhu maji i kolace:

MP Marge jo, myslím, že pokud se budeš chtít družit s "Čechy" jsi na spravném místě. Ať se ti tam líbí!
brrr Diky ![]()
Jinak mlada pani, ktera provozuje tu pekarnu na trhu, je Asiatka ![]()
Byla nadsena, kdyz jsem priznala, ze jsem Ceska, ze pry potrebuje "feedback" od rodilych Cechu, jestli ty kolace pece dobre. A slevila mi dolar ![]()
Jako kolac byl vybornej, ale uplne klasickej ceskej kolac to nebyl. Testo je mnohem lehci a nadychanejsi, neda se do nej tak "zakousnout". Ironie je, ze mne to takhle chutna mnohem vic!
Janulik03Závidím ti. Já mám přesně jen jednu jedinou takovou tu fakt kamarádku s velkým K, s kterou je mi strašně dobře, vídám se s ní tak pětkrát za rok a je to prostě málo! (Jako málo lidí:D).
Jo a ještě mám vlastně kamaráda, s ním je mi taky dobře, to je můj kámoš od snad 12 let, ale někdy přemýšlím, čim to je, že si s ním rozumím a trávím s ním ráda čas,protože dost často mi přijde, že teda mu vůbec nerozumím:D:D. Ale minule jsem to pojmenovala tak, že i když jsem s nim, tak si připadám, že jsem sama se sebou, jakoby tam nebyl nikdo, že je to prostě hrozně free a tak!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.