Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Tabea
8124 příspěvků moje polička 07. června 2024 13:20

Karja  

děda

Nevím, jestli to tady zkusit v lese. A jestli nebudou radioaktivní kvůli spadu z Černobylu.... Ale dala bych si hned...

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 07. června 2024 13:39

Tabea Jo, ale prej chodí moc rád. Říkala teda babička. Začínal samosběrem jahod a ted se mu to v duchodu nějak rozšířílo, vloni začal chodit rád prej i na maliny lesní.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2024 14:04

Karja utíká před babičkou?

Taky bychom potřebovali takového dědu.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 08. června 2024 01:10

Evaeva jj děda utíkající/sbíraje lesní plody by se hodil :)  

Offline Marielle
příspěvků moje polička 08. června 2024 01:37

...a jen tak mimo, chlapeček "končí" lesní školku, ...průvodkyně, které byly s ním v začátcích (ale už pracuji jinde), příjdou se s ním se školkou rozloučit ... a ano mají se rádi ...a ano jsem dojatá... 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 08. června 2024 21:13

Včera mi udělala radost Noc kostelů (strávená v areálu na Bílý Hoře) a dneska Den ambasád (strávenej na Kulaťáku).

Poutní kostel Panny Marie Vítězné a celej  areál je krásnej, benediktinskej průvodce byl fajn a večer v pěkným prostředí moc příjemnej.

A dnešní  Den ambasád neměl chybu, zejména díky mnoha světovým kulinářským zážitkům

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 08. června 2024 21:56

barbucha ja jsem u nas na venkove a byli jsme ve dvou kaplich, ktere jsou normalne nepristupne, otviraji se jen prilezitostne velmi zridka. V te za mestem hrali na harmonium, krasne to bylo. I sestilety chlapecek sedel, ani nedutal a dneska se ptal, jestli pujdeme zase.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 08. června 2024 22:51

Kokoska 

Jo, to jsou dobrý akce

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 09. června 2024 08:41

Karja Děda

Já tady nedávno hodila do placu otázku, jestli se v Japonsku můžou volně sbírat houby a prý v zásadě ano, ale je to strašně nebezpečné, musela bys je znát!

A mě potěšil výhled z víkendové chaty, to bylo úplné pohlazení. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2024 19:51

Dneska jsme si užili moc příjemnou sousedkou slavnost. Hezký program pro děti, super počasí, příjemná atmosféra. Bylo to moc fajn.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 09. června 2024 20:12

Garfie tak ale my dneska radost měli velikou... 

Ještě, že mám odběratele, nešli tam nechávat, končili jsme s plnou plátěnou taškou a asi půl kilem lišek

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 09. června 2024 20:15

Zu šmarja, kde kde kde?!? Taková nádhera, úpně závidím

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 09. června 2024 20:15

My si moc užili víkend otevřených zahrad, včera jsme byli na malý farmě s chovem slepic ve volném výběhu a přírodní zahradou u libochovic a dneska pod Hazmburkem v levandulove zahradě 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 09. června 2024 20:16

Zu super! Já jsem na houby úplně marná! Vždycky najdu houby...

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 09. června 2024 20:18

Jinak k tématu, my měli moc povedený víkend, včera jsem byli s kamarády celý den v rezortu Březová, nejdřív se mi tam ten lán cesty moc nechtělo, ale stálo to za to. A dnes byli kluci na oslavě narozenin jiných kamarádů s bojovkou, tudíž jsme měli s mužem skoro 4 hodiny sami pro sebe, plus nádherné počasí, bazén, v podvečer zmrzlina, ptáci řvou, i přes mráz se urodilo pár jahod, velmi se mi povedly roštěnky k obědu, spokojenost veliká.

Online žluťásek
8863 příspěvků moje polička 09. června 2024 20:27

Zu půl kila lišek závidím moc, lišky na smetaně, po tom bych se utloukla

My jsme byli dnes na výletě podél Labe, jsme trochu upečení. Plánovali jsme i nějakou koupačku, ale v pískovně se těží, s tím jsem nepočítala bohužel.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 09. června 2024 20:42

Malenge Novohradský hory, dalekooo, ani živáčka jsme na 10 km nepotkali

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 09. června 2024 20:43

Potrefenáhusa to je taková nádhera

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2024 21:00

Malenge to muselo být taky fajn.

Nám naši dovezli jednu malinkou krabičku jahod z chalupy, všechno shnilo nebo jestli zaúřadovaly kroupy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2024 21:01

žluťásek já miluju lišky jen tak na másle, ale ty jo už dlouhé roky jsem nenašla žádné relevantní množství.