děda ![]()
Nevím, jestli to tady zkusit v lese. A jestli nebudou radioaktivní kvůli spadu z Černobylu.... Ale dala bych si hned...
děda ![]()
Nevím, jestli to tady zkusit v lese. A jestli nebudou radioaktivní kvůli spadu z Černobylu.... Ale dala bych si hned...
Tabea Jo, ale prej chodí moc rád. Říkala teda babička. Začínal samosběrem jahod a ted se mu to v duchodu nějak rozšířílo, vloni začal chodit rád prej i na maliny lesní.
Karja utíká před babičkou?![]()
Taky bychom potřebovali takového dědu.
Evaeva jj děda utíkající/sbíraje lesní plody by se hodil :)
...a jen tak mimo, chlapeček "končí" lesní školku, ...průvodkyně, které byly s ním v začátcích (ale už pracuji jinde), příjdou se s ním se školkou rozloučit ... a ano mají se rádi ...a ano jsem dojatá...
Včera mi udělala radost Noc kostelů (strávená v areálu na Bílý Hoře) a dneska Den ambasád (strávenej na Kulaťáku).
Poutní kostel Panny Marie Vítězné a celej areál je krásnej, benediktinskej průvodce byl fajn a večer v pěkným prostředí moc příjemnej.
A dnešní Den ambasád neměl chybu, zejména díky mnoha světovým kulinářským zážitkům ![]()
barbucha ja jsem u nas na venkove a byli jsme ve dvou kaplich, ktere jsou normalne nepristupne, otviraji se jen prilezitostne velmi zridka. V te za mestem hrali na harmonium, krasne to bylo. I sestilety chlapecek sedel, ani nedutal a dneska se ptal, jestli pujdeme zase.
Jo, to jsou dobrý akce ![]()
Karja Děda ![]()
Já tady nedávno hodila do placu otázku, jestli se v Japonsku můžou volně sbírat houby a prý v zásadě ano, ale je to strašně nebezpečné, musela bys je znát! ![]()
A mě potěšil výhled z víkendové chaty, to bylo úplné pohlazení.

Dneska jsme si užili moc příjemnou sousedkou slavnost. Hezký program pro děti, super počasí, příjemná atmosféra. Bylo to moc fajn.
Garfie tak ale my dneska radost měli velikou...
Ještě, že mám odběratele, nešli tam nechávat, končili jsme s plnou plátěnou taškou a asi půl kilem lišek ![]()

Zu šmarja, kde kde kde?!? Taková nádhera, úpně závidím ![]()
My si moc užili víkend otevřených zahrad, včera jsme byli na malý farmě s chovem slepic ve volném výběhu a přírodní zahradou u libochovic a dneska pod Hazmburkem v levandulove zahradě

Zu super! Já jsem na houby úplně marná! Vždycky najdu houby...
Jinak k tématu, my měli moc povedený víkend, včera jsem byli s kamarády celý den v rezortu Březová, nejdřív se mi tam ten lán cesty moc nechtělo, ale stálo to za to. A dnes byli kluci na oslavě narozenin jiných kamarádů s bojovkou, tudíž jsme měli s mužem skoro 4 hodiny sami pro sebe, plus nádherné počasí, bazén, v podvečer zmrzlina, ptáci řvou, i přes mráz se urodilo pár jahod, velmi se mi povedly roštěnky k obědu, spokojenost veliká.
Zu půl kila lišek
závidím moc, lišky na smetaně, po tom bych se utloukla ![]()
My jsme byli dnes na výletě podél Labe, jsme trochu upečení. Plánovali jsme i nějakou koupačku, ale v pískovně se těží, s tím jsem nepočítala bohužel.
Malenge Novohradský hory, dalekooo, ani živáčka jsme na 10 km nepotkali ![]()
Potrefenáhusa to je taková nádhera ![]()
Malenge to muselo být taky fajn.
Nám naši dovezli jednu malinkou krabičku jahod z chalupy, všechno shnilo nebo jestli zaúřadovaly kroupy ![]()
žluťásek já miluju lišky jen tak na másle, ale ty jo už dlouhé roky jsem nenašla žádné relevantní množství.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.