Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 09. června 2024 21:09

Potrefenáhusa Je to vypadá krásně. My jsme byly tento víkend dvakrát u vody na výletě. Sranda je, že to bylo místo, kde byla velkamala s taťkou a kamarády, ač je to třeba 15 km od domu, já tam nikdy nešla a ona mi ukázala něco nového:D, věděla, kde mám zaparkovat a trefila asi 3 km pěšky:D, neříkám, že tam nebyl nějakej podezřelej nápad na cestu zpet zkratkou, ale kdo ví, třeba by to fakt šlo;-)

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 09. června 2024 21:26

Zu to muselo být parádní!

Evaeva jahody jsou letos smutnej příběh, první várka květů zmrzla, když pak konečně dorostly další, tak toho půlka shnila, jak hodně pršelo, o druhou půlku se servali slimáci s ptákama, co mi drze lezou i pod nataženou síť  takže včera a dnes jsme konečně nějaké sesbírali, proto ta radost, já je miluju ještě teplé od sluníčka.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 09. června 2024 21:26

Karja šikovná!

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. června 2024 21:35

taky jsme meli povedeny vikend. A jahody docela jsou, ty lesni i ty velke, jen jich pulku sezrali slimaci. 

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 09. června 2024 22:08

Pátek a sobota u voleb a dnes jsem se letos poprvé koupala venku, voda v rybníku byla teploučká zatím i čistá. 

A zítra jedno dítě odjíždí na školu v přírodě, docela jí závidím, já jsem nikdy nebyla. A synek zítra spí ve škole, taky jim to mohli natáhnout do konce týdne

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 09. června 2024 22:14

Zu No tak to je pecka!!! Závidím! :-)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. června 2024 22:44

Zu kde, kde, Novohradky jsou moje tajná láska

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 09. června 2024 23:46

My měli taky moc hezký víkend. Syn tu měl kamarády na přespání, v sobotu jsme byli na oslavě narozenin jeho spolužačky (u nás v Pralese) a bylo to fajn, sešly se samé sympatické rodiny a pro děti bylo připraveno hledání pokladu, všichni si to užili. Dnes měl syn školní koncert a pasování na čtenáře, bylo to velké, v koncertním sále na konzervatoři, příležitost obléct si šaty a podpatky, sekt, moderátorka Tonya Graves, a samozřejmě mega doják, když ty děti sborově zpívají, je to krása.

A ještě jsem stihla uklidit koupelnu, záchod, chodbu a schody tak, jak jsem kdysi před dětmi uklízela běžně, tj. vystěhovat všechny věci a skříňky a vyčistit a umýt prostě úplně všechno. To pak kde člověk do té koupelny úplně s radostí, když ví, že ani za pračkou není pavučina a v žádném záhybu sprcháče slizká plíseň! A i něco málo na zahradě jsme udělali! 

Naštěstí se kluci dnes před spaním pěkně porvali a byl tu řádný řev, jinak by ten víkend byl úplně nereálný!

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 10. června 2024 08:04

Zu muž byl včera, ale nic moc, pár bedel a babek 

Krásnou velkou bedlu jsem našla v sobotu cestou z Kohouta, tak jsem myslela, že by mohl včera najít víc hub, ale ne :-D

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 10. června 2024 09:45

Pinot Noir Já nevim, z jaké části informace mi padá brada víc! (obávám se, že víc snad z té koupelny:-D)

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 10. června 2024 09:58

Karja to mně taky, to je větší sci-fi než podpatky a hned tak se to nezopakuje!

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 10. června 2024 10:18

Pinot Noir Jojo, já ti to jakoby hrozně závidim:-D:-D (což je vlastně dost hrozný.D)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. června 2024 10:28

Karja taky úplně nejvíc závidím tu koupelnu

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 10. června 2024 10:31

Karja já když si píšu s kamarádkama kdo co stihl uklidit a vyměňujeme si tipy na přípravky proti vodnímu kameni, tak si vždycky říkám, že jsem už fakt stará. Že největší radost mi udělá vypranej flek, vydrbaná koupelna a umytý parapety

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 10. června 2024 10:46

Zinaod Žofínskýho pralesa k Černýmu údolí, normálně rostou okolo lesních cest, chodíme si pohodově po asfaltu a hřiby se tam už na člověka smějou z lesa :) 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 10. června 2024 11:09

žluťásek my jsme měli sraz taky nedávno...jako, jako tam padlo hodně vět, u kterých jsem si říkala, že nikdy nepadnou.-D. A myslím, že ostatním to třeba přišlo normální a zas některý moje řeči do této kategorie zařadili oni.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 10. června 2024 11:20

žluťásek neboj, az budes vopravdu stara, bude ti to ukradeny (a hlavne na to ani neuvidis:-))

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 10. června 2024 12:28
Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 10. června 2024 16:20

viktorka_od splavunedávej si udělat oči, takto si nechala máma odoperovat šedý zákal a dva týdny smýcila byt

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 10. června 2024 17:16

Brat dnes dostal šmyk v zákrute a nabural do zvodiel, ALE jemu sa nestalo nič, len autu. A to bol prvý deň v novej práci.