Potrefenáhusa Je to vypadá krásně. My jsme byly tento víkend dvakrát u vody na výletě. Sranda je, že to bylo místo, kde byla velkamala s taťkou a kamarády, ač je to třeba 15 km od domu, já tam nikdy nešla a ona mi ukázala něco nového:D, věděla, kde mám zaparkovat a trefila asi 3 km pěšky:D, neříkám, že tam nebyl nějakej podezřelej nápad na cestu zpet zkratkou, ale kdo ví, třeba by to fakt šlo;-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zu to muselo být parádní!
Evaeva jahody jsou letos smutnej příběh, první várka květů zmrzla, když pak konečně dorostly další, tak toho půlka shnila, jak hodně pršelo, o druhou půlku se servali slimáci s ptákama, co mi drze lezou i pod nataženou síť
takže včera a dnes jsme konečně nějaké sesbírali, proto ta radost, já je miluju ještě teplé od sluníčka.
Karja šikovná!
taky jsme meli povedeny vikend. A jahody docela jsou, ty lesni i ty velke, jen jich pulku sezrali slimaci. 

Pátek a sobota u voleb a dnes jsem se letos poprvé koupala venku, voda v rybníku byla teploučká zatím i čistá.
A zítra jedno dítě odjíždí na školu v přírodě, docela jí závidím, já jsem nikdy nebyla. A synek zítra spí ve škole, taky jim to mohli natáhnout do konce týdne ![]()
Zu No tak to je pecka!!! Závidím! :-)
Zu kde, kde, Novohradky jsou moje tajná láska
My měli taky moc hezký víkend. Syn tu měl kamarády na přespání, v sobotu jsme byli na oslavě narozenin jeho spolužačky (u nás v Pralese) a bylo to fajn, sešly se samé sympatické rodiny a pro děti bylo připraveno hledání pokladu, všichni si to užili. Dnes měl syn školní koncert a pasování na čtenáře, bylo to velké, v koncertním sále na konzervatoři, příležitost obléct si šaty a podpatky, sekt, moderátorka Tonya Graves, a samozřejmě mega doják, když ty děti sborově zpívají, je to krása. ![]()
A ještě jsem stihla uklidit koupelnu, záchod, chodbu a schody tak, jak jsem kdysi před dětmi uklízela běžně, tj. vystěhovat všechny věci a skříňky a vyčistit a umýt prostě úplně všechno. To pak kde člověk do té koupelny úplně s radostí, když ví, že ani za pračkou není pavučina a v žádném záhybu sprcháče slizká plíseň! A i něco málo na zahradě jsme udělali!
Naštěstí se kluci dnes před spaním pěkně porvali a byl tu řádný řev, jinak by ten víkend byl úplně nereálný! ![]()
Zu muž byl včera, ale nic moc, pár bedel a babek
Krásnou velkou bedlu jsem našla v sobotu cestou z Kohouta, tak jsem myslela, že by mohl včera najít víc hub, ale ne :-D
Pinot Noir Já nevim, z jaké části informace mi padá brada víc! (obávám se, že víc snad z té koupelny:-D)
Karja to mně taky, to je větší sci-fi než podpatky a hned tak se to nezopakuje! ![]()
Pinot Noir Jojo, já ti to jakoby hrozně závidim:-D:-D (což je vlastně dost hrozný.D)
Karja taky úplně nejvíc závidím tu koupelnu ![]()
Karja já když si píšu s kamarádkama kdo co stihl uklidit a vyměňujeme si tipy na přípravky proti vodnímu kameni, tak si vždycky říkám, že jsem už fakt stará. Že největší radost mi udělá vypranej flek, vydrbaná koupelna a umytý parapety ![]()
Zinaod Žofínskýho pralesa k Černýmu údolí, normálně rostou okolo lesních cest, chodíme si pohodově po asfaltu a hřiby se tam už na člověka smějou z lesa :)
žluťásek my jsme měli sraz taky nedávno...jako, jako tam padlo hodně vět, u kterých jsem si říkala, že nikdy nepadnou.-D. A myslím, že ostatním to třeba přišlo normální a zas některý moje řeči do této kategorie zařadili oni.
žluťásek neboj, az budes vopravdu stara, bude ti to ukradeny (a hlavne na to ani neuvidis:-))
viktorka_od splavunedávej si udělat oči, takto si nechala máma odoperovat šedý zákal a dva týdny smýcila byt ![]()
Brat dnes dostal šmyk v zákrute a nabural do zvodiel, ALE jemu sa nestalo nič, len autu. A to bol prvý deň v novej práci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.