Že jsem na to, že jsem trajekt Tallin Helsinky koupila blbě, přišla dnes, a ne až na mole:D posledních 20 minut bylo hodně veselých, tak na kraji rozvodu, ale rezervaci máme snad už dobře:D
Co Vám dnes udělalo radost.?.
rasaNori no tyjo, ale když to dobře dopadlo ![]()
marieu Konečně taky ![]()
viktorka_od splavu Lamicka Magráta Garfie Aranel jak říká kolegyně- nejlepší věci jsou zadarmo (až na to prosecco). Dneska mám jinou radost- povedlo se nám pro tchyni zajisit geriatra v jediné specializované ambulanci v kraji. Malými kroky kupředu.
Odpoledne s holcickama aneb trénink pozornosti , rychlosti, hbitosti a obratnosti

Včerejší podvečer na Střeláku, ve stínu bylo příjemně a k tomu luxusní zážitek z pro mě dosud neznámý kapely 20 minutes ![]()

clothilde
slusi ti to
Krátky vylet do Košíc vlakom. Poniektorí išli prvý aj posledný krát. Rozmaznanci ![]()

clothilde ro je milé, uzivaj si. Sú rozkošné
Setkání rodu o víkendu, bylo nás asi 130 lidí 0-93 let a to pouze jedna větev, ta moravská. Sraz jsme zahájili soukromou mši za předky a já s mužem nesla obětní dary, které od nás převzal pan farář a při přebírání potichu říkal: co mi to nesete? Víno a chlebíček? To vám pěkně děkuju. :D Jedli, pili a tančili jsme až do rána, super to bylo.
Janulik03 Krásní jsou a syneček dělá mamice uši? :D :D
Kan to je lidí, já bych zvládla vyjmenovat max 30 lidí z mé rodiny, od samba tak max. 20.
clothilde Sluší vám to!
Kan To je hezké ![]()
JankaM Fakt jen 30? I s dětma?
Jinak teda když tady vidím ty děti a rodinné historky, svěřím se tady, i když je to stížnost! Totálně jsem se zamilovala do prasynovce, dneska jsem ho viděla pro letošek zřejmě naposledy a normálně jsem to obrečela.
Zase až za rok! Nebude si mě pamatovat a už bude chodit....(teda doufám, hahaha). Navíc jsem zkusila malé kouzlo při loučení, abych ho jako ještě viděla....a o deset minut později se vrátili pro zapomenuté lehátko, takhle jsem si to druhé setkání nepředstavovala, takové plýtvání čar a kouzel. ![]()
Kan Závidím. Já mám ze své strany, kromě těch, které jsem si pořídila sama) celých sedm žijících příbuzných se dvěma z nich se nestýkáme vůbec, se zbytkem výjimečně.
Zase je dobré vědět, že kouzlo funguje.
continuity No funguje, ale počítala jsem, že klapne tak za měsíc. ![]()
Garfie kdy se vracíte do Japonska?
Evaeva 23.8. Ani neletíme z Prahy, že bychom to spojili. Potíž je, že já už nemám na Prahu čas a neteř se zatím bojí jet sama, ve hře je trochu ten týden před odletem, kdy by mohla přijet, ale musela by to právě odřídit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.