Garfie to je jí nedivím, z Prahy je to daleko. Možná by to měla lepší vlakem.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfiešiš, ať jede vlakem! Do Olomouce nejrychlejší a nejpohodlnější spojení!
Garfie taky se nedivim, sama s miminem bych to jet nechtela. Jednak hodne km a pak ty zacpy at jedes pres Brno nebo horem, nebylo to prijemny.
Evaeva moora Já ji úplně chápu, taky jsme jí říkali, ať jede vlakem. Ono je tam teda víc proměnných, ségra je v tom termínu pozvaná k jejím tchánům na chalupu a naopak moje druhá neteř má v tu dobu doma večírek :-) Jako je to řešitelný, tcháni by to určitě pochopili a mládež bude stejně spát ve stanech na zahradě, ale k tomu to uplakaný miminko, prostě je tam víc komplikací. Uvidíme.
Kan to je paráda. Kdo to dával dohromady? Muselo to být náročný!
Garfie jaké je to kouzlo, prozradíš?
Lenka22 Je to takové zvláštní...zkusila jsem zaříkávání, už ho nedokážu přesně zopakovat, ale asi jde spíš o tu sílu myšlenky. Prostě jsem ho před odjezdem nosila, něco mu šeptala a domluvili jsme se, že se ještě uvidíme. Byla jsem si v tu chvíli odjezdu úplně jistá, ani jsem se moc neloučila. No ale s tím rychlým návratem mi trochu vzali vítr z plachet! ![]()
Garfie to je moc pěkný, myšlenka byla asi fakt silná!
Lenka22 No jo, musím to příště vychytat líp! :-)
Garfie moc ses do toho opřela:-)
Kan ty jo, já mám že sve strany přesně dva příbuzné. Strýce a jeho ženu. ![]()
Ja jdu o vikendu na svatbu bratranka, kde nas bude asi 150 :-D. Kdyz se vdavala sestrenka, bylo nas tam 250, holt jsme taky velka rodina :-).
Raduza Ty nemáš ani žádné bratrance, nic? :-( To je hrozně smutné, já mám blízkou kamarádku, která je jedináček a sirotek (vlastně celá generace "nad ní" už není) a i ta má jednu sestřenici a dva bratrance a jejich děti....třeba 12 lidí celkem a to jsem ji do teď považovala za člověka bez rodiny.
GarfieJá třeba mám jen dva bratrance, nevídáme se, vlastní rodinu nemají a dle věku ani mít nebudou. Dětem jsme to vynahradili, ty v této situaci nebudou. Ale podle mě je to hned, stačí když jedna generace nějak víc vynechá.
Ale mám spoustu bratranců přes koleno, téměř se všema si říkám dobrý den:-D I když se známe. A řadu z nich neznám, třeba jednou u nás byl táty bratránek se synem, s cukrovím, co bydlí 3 km od nás, že se žení a já mu řekla gratuluju a kdo jste?:-D
Garfie Ja mam v sirsi rodine podobnej pripad, tatova sestrenice je jedinacek, vzala si jedinacka a maji jedno dite. Takze to jejich dite nema sourozence, sestrenice ani bratrance, dneska uz ani prarodice.
u nas uz po generace 0-max dve deti, takze ja mam dva stryce, jednoho sourozence, dve sestrenky, 1 neter.
Karja Já teda některý ty širší bratrance přes koleno taky pořádně neznám, ale jinak vlastně asi mám širokou rodinu, když to tady tak čtu.
A to jsem si to nikdy nemyslela! :-) Ale oba rodiče byli ze tří děti a všichni měli rodinu, takže tím směrem dolů se to větví, o některých vím jen tak formálně, ale s některýma se vídáme. A to měla babička dost blízký vztah se svojí sestrou, takže i máminy sestřenice a jejich rodiny znám dost blízce....mezi mým nejmladším bratrancem a nejstarší sestřenicí je cca 45 let věkový rozdíl, máme to generačně dost rozpřáhlé.
Jinak máma nám ke svým kulatinám nadělila dárek a zpracovala historii svého rodu, kde jsou všichni ti bratranci vypsaní, je to moc hezké. Jdu to najít a spočítat. :-)
Karja Taky nemam skoro pribuzne. Ted umrel stryc, svobodny a bezdetny a seslo se nas 12, z toho tri lide nebyli pribuzni. Mam tedy dva bratrance a ti maji dohromady tri deti, takze to ted vypada docela dobre. Jeden bratranek ma se zenou deti asi po 25 letech, co jsou spolu, takze v minute dvanacte rod zachranen
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.