Nene, nastupuje v pondělí, resp. v úterý.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
dzizisketa tak to držím palce i jí
Návštěva z Moravy a burčák MM
Krásný závěr prázdnin.
Vrátili jsme se od mých rodičů. Byli jsme tam tentokrát čtyři noci, asi poprvé tak dlouho. Koupě spací maringotky na jejich zahradu bylo jedno z nejlepších rozhodnutí, významně nám to prodlužuje možnost být s nimi. ![]()
Užili jsme si vesnické hody s pouťovými atrakcemi, ledovou tříští, makrelami a tombolou, a potom posezení u bráchy na zahradě pod hvězdami, s dobrým vínem a za poslechu koncertu z parku. Taky jsem si po sto letech prošla Uničov, poprvé nikoliv jako žák ZUŠ s jazykem na cestě chytající ten jediný autobus, který mě přiblíží k domovu, ale jako turista, s kávou, zmrzlinou a útratou za blbinky pro kluky... Byla jsem překvapená, jak je to hezké město. U ségry bazén, grilování a dobré víno a pivo. A taky lehké jesenické toulky, Rejvíz a mechové jezírko, zlatokopecký skanzen, rozhledna v Nové Vsi, válení v termálech ve Velkých Losinách. A cestou z Rejvízu jsem si z auta stihla vyfotit rodný dům, hájenku v lesích. Je kolem dost čurbes, odvahu zazvonit a ukázat to tam klukům jsem neměla.
Nabilo mě to. ![]()
A dovezli jsme si ze všech navštívených zahrad ovoce a z hor spoustu kamení na putovní kamínky.![]()
(Chtěla jsem sem nahrát ta krásná jesenická panoramata, pohledný Uničov a taky tu mou kouzelnou rodnou chaloupku, ale bohužel mi nejdou vůbec nahrát fotky do galerie, tak nic.)
Pinot Noir to zní moc hezky, ten tvůj popis. Jeseníky jsou moje srdcovka, vždycky byly
. Měla jsem v Jeseníku babičku a z Olomouce to tam nebylo tak daleko jako teď z Brna.
Pinot Noir to zní jako úplně skvele stravenej čas!
(fotky mi tsky nejdou nahrát)
Pinot NoirJeseníky jsou krásné! Já mám hrozně ráda dlouhé stráně, ani nevím proč. A fotky mi taky nejdou.
(Chtěla jsem sem nahrát ta krásná jesenická panoramata, pohledný Uničov a taky tu mou kouzelnou rodnou chaloupku, ale bohužel mi nejdou vůbec nahrát fotky do galerie, tak nic.)
Hele, mě taky ne, myslela jsem, že mám něco s tabletem...
Ale k tomu uvedenému výše ![]()
Syn o sobě vyrobil plakát do angličtiny, jeho součástí má být popis tří nejdůležitějších osob v jeho životě....![]()
People who are importatnt to me:
Mom - She is very kind to everyone around her, and she always helps anyone who needs it.
Dad - He always helps me when I have problems with school or technology.
My sister - Even though we fight, we still help each other and share books.
Garfie to je hezky ![]()
Garfie To je tak typicky garfíkovské.
Garfie to je hezky :)
Garfie To je moc hezký ( a máma první v pořadí
)
Garfie moc hezky to synek napsal.
Isca No přesně! Na puberťáka dobrý ![]()
Maminčiny narozeniny oslaveny. U sporáku jsem přes vikend strávila snad deset hodin, v rozpáleném bytě, uf, všechno se povedlo a klaplo. A stihli jsme i hodinku na paddleboardech pod Vyšehradem a pivo u Hradílka. A "tchyně" přivezla balení slané lékořice, nikomu to nechutná, jen mě, tak je celá moje ![]()
Teď teda sedím doma s nohama nahoře a (kromě quiche z přebytků do práce) aspoň tři dny nevařím nic, ani kafe!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.