dzizisketa Ano, díky. ![]()
RoSa No někde to jde bez klimatizace, já to taky nemám moc ráda, ale když už fakt není před horkem úniku ani v noci... Pouštěla jsem tu mobilní třeba na 2 hodiny, od osmi do deseti, aspoň trochu vychladit před spaním.
dzizisketa Ano, díky. ![]()
RoSa No někde to jde bez klimatizace, já to taky nemám moc ráda, ale když už fakt není před horkem úniku ani v noci... Pouštěla jsem tu mobilní třeba na 2 hodiny, od osmi do deseti, aspoň trochu vychladit před spaním.
Makara letos jsme pořídili předokenní žaluzie, ale ta jižní fasáda vyloženě žhne ještě minimálně dvě hodiny po západu slunce, na to už žaluzie nestačí.
barbucha jo, balkon na jih je pěkná pitomost - to už vim taky...
Upozorňuji, že balkon na jih je zlatý oproti balkonu na jihozápad. Je to peklo, i když tam je stínění. Než to vychladnebje půlnoc a jdeme spát. Vzhledem k tomu,že už nám z balkonu jednou zmizelo kolo, nechceme tam hwchavat během noci otevřené dveře, vetracky mi přijdou tak maximum. A ráno to za půl hodiny nevyvetrame, ledaže někdo vstane omylem v pět.
viktorka_od splavu tak to světlo lze řešit světlovody, myslím, že už jsou na vysoké úrovni. Zima v novostavbě určitě nebude.
continuity jo souhlas, orientace S - J je určitě lepší než V - Z
ja se hlasim! Je to bozi. Rano se s tim vzduchem za zvuku kapek krasne dospavalo. Cesta do skolky byla skvela, dcerna nadsene behala od jedne louze ke druhe. V praci bylo konecne prijemne. Cely den mam z toho vseho skvelou naladu ![]()
A kdyz mate barak s okny na vsechny svetove strany... pres den steluju zaluzie podle toho, kam zrovna sviti, v mistnosti, kde spaly deti a kam bezne pres den moc nechodime, jsem je pak uz nechavala zaklapnute cely den.
Ale stejne mi bylo dneska rano lito, ze prsi, i kdyz vim, ze je to potreba.
Kokoska je to takové hořkosladké, že jo? Déšť byl potřeba, díky ochlazení se člověk nadechne, ale v září je jasný, že už je to prostě konec léta.
Evaeva no prave, ten konec leta. A nevim, jak to letos bude s babim letem, zpravy jsou dost ruznorode.
Kokoskabylo by to fajn. Hezké počasí, příjemné teploty...
Kokoska je to takové hořkosladké, že jo? Déšť byl potřeba, díky ochlazení se člověk nadechne, ale v září je jasný, že už je to prostě konec léta.
Úplně přesný popis ![]()
Déšť jsme potřebovali, ale teď se, léto, vrať! Mě ta nutnost celý den v kuchyni svítit uvrhla do depréze.
Já jsem konečně dneska mohla dejchat a normálně fungovat. Teď koukám z terasy na duhu a je to super. Jen ať léto už zůstane tam kde je, maximálně nějaké hezké babi.
Evaeva no vedro bylo misty na me az dost, ale porad lepsi, nez mokro, zima a tma, a to prave brzo nastane. Co se da delat, zivota beh.
My mame balkon na juh a je to v pohode. V lete mi do okien neprazi (slnko je vysoko a strieska vrha tien) a v zime ked je slnko nizko, tam praveze fajn svieti. Lepsie to uz bolo len na mojom starom byte, tam som mala balkon aj na juh aj sever a mohla si vybrat kam si s vecernym vinom sadnem ![]()
Kokoska já to velké horko taky nemusím, bohužel ty příjemné letní teploty okolo 25 se už skoro nevyskytují:( Pěkné babí léto by mi stačilo, 30 už nepotřebuju.
Léto je v tahu a už zase půjdu domů za tmy, tudíž spíš vlezu do tramvaje místo procházky...teda když jdu sama.
Catherinne těším se na podzim i na tvoje kouzelné foto Prahy (moje stezky mládí), děkuji ![]()
Catherinne som s tebou, ja som si to teplo užívala.
Mně na tom všem děsí to, že v pondělí jsem se pekla a o víkendu bude devět stupňů, tyhle šílený skoky. Jestli to takhle už bude pořád, jakože asi jo, tak potěš pánbu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.