Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 14:27

dzizisketa Ano, díky.

RoSa No někde to jde bez klimatizace, já to taky nemám moc ráda, ale když už fakt není před horkem úniku ani v noci... Pouštěla jsem tu mobilní třeba na 2 hodiny, od osmi do deseti, aspoň trochu vychladit před spaním.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2024 14:29

Makara letos jsme pořídili předokenní žaluzie, ale ta jižní fasáda vyloženě žhne ještě minimálně dvě hodiny po západu slunce, na to už žaluzie nestačí.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 14:56
Reakce na RoSa:

barbucha jo, balkon na jih je pěkná pitomost - to už vim taky...

​Upozorňuji, že balkon na jih je zlatý oproti balkonu na jihozápad. Je to peklo, i když tam je stínění. Než to vychladnebje půlnoc a jdeme spát. Vzhledem k tomu,že už nám z balkonu jednou zmizelo kolo, nechceme tam hwchavat během noci otevřené dveře, vetracky mi přijdou tak maximum. A ráno to za půl hodiny nevyvetrame, ledaže někdo vstane omylem v pět. 

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 15:13

viktorka_od splavu tak to světlo lze řešit světlovody, myslím, že už jsou na vysoké úrovni. Zima v novostavbě určitě nebude.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2024 15:55

continuity jo souhlas, orientace S - J je určitě lepší než V - Z

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 18:05
Reakce na Catherinne:

Tak co? Kde jsou radostná psaní na ten hnus venku...

​ja se hlasim! Je to bozi. Rano se s tim vzduchem za zvuku kapek krasne dospavalo. Cesta do skolky byla skvela, dcerna nadsene behala od jedne louze ke druhe. V praci bylo konecne prijemne. Cely den mam z toho vseho skvelou naladu

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 18:25

A kdyz mate barak s okny na vsechny svetove strany... pres den steluju zaluzie podle toho, kam zrovna sviti, v mistnosti, kde spaly deti a kam bezne pres den moc nechodime,  jsem je pak uz nechavala zaklapnute cely den.

Ale stejne mi bylo dneska rano lito, ze prsi, i kdyz vim, ze je to potreba.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2024 18:37

Kokoska je to takové hořkosladké, že jo? Déšť byl potřeba, díky ochlazení se člověk nadechne, ale v září je jasný, že už je to prostě konec léta.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 18:40

Evaeva no prave, ten konec leta. A nevim, jak to letos bude s babim letem, zpravy jsou dost ruznorode. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2024 18:45

Kokoskabylo by to fajn. Hezké počasí, příjemné teploty...

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 18:50
Reakce na Evaeva:

Kokoska je to takové hořkosladké, že jo? Déšť byl potřeba, díky ochlazení se člověk nadechne, ale v září je jasný, že už je to prostě konec léta.

​Úplně přesný popis

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 18:51

Déšť jsme potřebovali, ale teď se, léto, vrať! Mě ta nutnost celý den v kuchyni svítit uvrhla do depréze. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 09. zaří 2024 19:04

Já jsem konečně dneska mohla dejchat a normálně fungovat.  Teď koukám z terasy na duhu a je to super.  Jen ať léto už zůstane tam kde je, maximálně nějaké hezké babi.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 19:12

Evaeva no vedro bylo misty na me az dost, ale porad lepsi,  nez mokro, zima a tma, a to prave brzo nastane. Co se da delat, zivota beh.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 19:13

My mame balkon na juh a je to v pohode. V lete mi do okien neprazi (slnko je vysoko a strieska vrha tien) a v zime ked je slnko nizko, tam praveze fajn svieti. Lepsie to uz bolo len na mojom starom byte, tam som mala balkon aj na juh aj sever a mohla si vybrat kam si s vecernym vinom sadnem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2024 20:34

Kokoska já to velké horko taky nemusím, bohužel ty příjemné letní teploty okolo 25 se už skoro nevyskytují:( Pěkné babí léto by mi stačilo, 30 už nepotřebuju.

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 21:06

Léto je v tahu a už zase půjdu domů za tmy, tudíž spíš vlezu do tramvaje místo procházky...teda když jdu sama. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 09. zaří 2024 23:10

Catherinne těším se na podzim i na tvoje kouzelné foto Prahy (moje stezky mládí), děkuji

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 17:55

Catherinne som s tebou, ja som si to teplo užívala. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 19:48

Mně na tom všem děsí to, že v pondělí jsem se pekla a o víkendu bude devět stupňů, tyhle šílený skoky. Jestli to takhle už bude pořád, jakože asi jo, tak potěš pánbu.