Samanthato mám já!!!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuityPodle koláže tipuju, ze to na nej vybalil Google, tak možná jednal v šoku ![]()
No a čo poviete na tento návrh ? Venezuela bude mať / asi / Vianoce už v októbri ![]()
vehttps://www.teraz.sk/spravy/vianoce-sa-zacnu-v-oktobri-rozhodol/820150-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%25
Blanka jsem pro...měla bych je brzy za sebou a ještě bych byla na dovoleny![]()
Kan já jsem si je otrhala ještě zelený (líbí a hodí se mi to víc), ale ony potvory dál měněj barvu směrem k oranž, i když už nejsou na rostlině! dá se to nějak "zarazit"? (příště)
RoSa Vůbec nevím, já ty zelený tam ještě nechala..
Tak co? Kde jsou radostná psaní na ten hnus venku...![]()
Tady, tady! Bože to je dneska krásně! ![]()
Catherinne Tady taky, konečně prší a je chladno! Od rána větrám!
Catherinne no třeba tady a to máme odpoledne grilovačku a řešíme náhradní plán, kde ty hromady masa upeceme.
Šla jsem do práce pěšky jako každý den, akorát jsem přišla do práce úplně zpocena v triku a dlouhých kalhotách. Pokud si mám na něco ztěžovat tak na to, že v metru pořád vedro, v bytě vedro.
continuity doma 27°, takže u mě dobrý ![]()
Původně jsem to chtěla napsat do stěžovacího, jak je konec s létem :-( Ale pak jsem si uvědomila, jak to léto bylo super. Letos jsem si ho užila strašně moc díky většímu volnu a v podstatě měla zase prázdniny jako v dětství. Velká paráda to byla! Tak díky asi za tu změnu, že mi to celé doklaplo a protože konečně můžu zase naskočit do pracovního procesu, protože ač jsem to plánovala už minulý týden, tak se mi to teda moc nedařilo.
U mě taky - rozrazila jsem všechna okna a balkonový dveře, a už tu mám zaplaťpámbu určitě maximálně dvacet!
Usuzuju tak z toho, že Poppy zalezla do pelechu, poprvé za celý léto ![]()
barbuchakdyž my jsme všichni v práci, ale večer, vecer to rozjedeme!
Večer nám bude konečně chladno! To bude mejdan! ![]()
Catherinnejá jsem nadšená, nechtěla jsem to ventilovat tady mezi milovníky horúčav. Za mě dokonce uz sluníčko nerada vidim no..bylo toho přespříliš. A navíc jsem četla, že tak v roce 2050 budeme letosni leto považovat za chladné, a to teda žijícím fakt závidět nebudu :-)
tak já v kuchyni 24° a u otevřenýho okna, kde sedim, krásných 20°
Ronýsovi jsem na záda hodila dečku kvůli plotýnkám... a taky si konečně lehnul do svýho pelechu, celý léto ležel jen na parketách, chudák
přesně, bylo to pěkný, ale bylo toho moc! a ta příroda už to potřebovala!
Konečně dýchám. Jen proto, že mi zmokly ráno sandály a druhé jsem nechala na chatě, beru si tenisky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.