Torrah jo, prostě nemůže být chvíli normálně ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Torrah no já nevím, původně byla předpovídaná uplná katastrofa a nakonec včera v Praze pršelo sotva 3 hodiny, dnes celý den teplo a slunečno a už i na další dny aktuální předpovědi ubírají deště a přidávají na teplotách, že bude 9 stupňů, no možná tak někde na horách
Já jsem nějaká vyhřátá, či co. Vždyť je to ještě teď na triko. Mám takové kimono lehounke přes triko a kdybych nebyla líná, už dávno jsem svlečená.
continuity přesně, já měla dnes letní šaty a džisku a i ta byla mezi 10 a 18 příliš
continuity jo, dneska bylo na triko, ale předpověď na víkend není moc lákavá. Dokonce prý hrozí stoletou vodou či co
Kdyby dnešní počasí vydrželo déle než tři dny, budu nadšená.
Evaevapředpověď na víkend je učiněny průser, myslím, že to, že se nebude dát jít s dětma ven, nebude ještě ten největší problém
continuity tak. Ale prý je ještě ve hře víc variant, tak třeba nakonec nebude tak zle.
Evaeva no dcera jede na víkend adaptak, kde je první den unikovka v lese, ještě s nějakou výlukou na trati a třema prestupama. Myslím, že dojde na to rčení o silném zážitku. ![]()
Evaeva jinak si myslím, že to blbý bude, jen se přesně neví kde.
Modely jsou od "strašné lijáky" až po "katastrofa", tak doufejme jen ve vytrvalý dezd. Lipno minulý víkend dost odpouštělo.
continuity to teda budou zážitky!
Je to blbý, jak ta změna počasí směřuje k tomu, že co mělo napršet za tři měsíce spadne za jeden víkend.
continuity Evaeva a kde na tyhle katastroficky předpovědi koukate?
Potrefenáhusa yr.no
Já už Norům ty deště moc nevěřím, často je tam déšť celé odpoledne a pak je z toho přeháňka na deset minut.
Koukám na radar na iDnes, ten mi přijde pro ČR nejpřesnější. Zkušenost teda mám jen s Prahou, Středními Čechy a Jizerkami, tam jim to vychází.
viktorka_od splavu tak jsem zvědavá, dite má v sobotu první stmelovaci výpravu se skautem, tak aby ten zážitek nebyl silnej až moc ![]()
no nejsou to jen norové, čhmú vydalo výstrahu a zítra prý bude tiskovka
Nory nesleduji už dávno, ale informuje CHMI, dnes vydali i výstrahu.
žluťásek u těch Norů je to podle mě tak, že se vypočtená pravděpodobnost deště v tý jednotlivé hodiny, takže ve výsledku prší míň. Ale teď to fakt nevypadá dobře ve více modelech.
žluťásek tady jsou předpovědní mod ly že včerejška. Jediná v čem se neshodnou, jestli budou trakara padat i ve Znojmě. Ty úhrny jsou brutální.

EvaevaNorové měli výborně předpovědi, ale nějak přišli (prodali, odpojili se, přesně nevím) o tu síť družic/meteorologických stanic, kterou používali. Moc o tom nevím, ale nepoužitelní jsou už dlouho.
Teď jsou relevantnější zdroje pro naši lokalitu, dobre výsledky dává Windy.
continuity já nezpochybňuju ale předpověď tý hrůzy co má přijít teď na víkend, píšu jen že yr.no vůbec už nevychází tak precizně jako dříve.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.