Garfie On je fakt skvělej :-).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
999 No doufám, že mu to vydrží! :-)
andulka01
To zní super a lékořici závidím!
Moje maminka teď taky oslavila, ale mohla jsem jen smutnit u videa a fotek. :-(
Ale taky se podělím o jednu radost, nečekaný večírek včera, muže pozval manžel mojí japonské kamarádky, Maďar, jeho žena se mi svěřila, že se cítí v Japonsku trochu osaměle, tak jsme se dohodly, že je seznámíme....no tak ehm. Minule se potkali sami, devět hodin jen poslouchali muziku, prohodili asi tři slova a vypili potoky alkoholu a vypadá to, že z nich tímto obřadem stali nejlepší kamarádi.
Včera ho Maďar pozval domů, protože jeho žena jede do Kyota a bude sám...ukázalo se, že žena kvůli tajfunu neodjela a místo toho si doma opravuje kimona, tak mi napsala, vzala jsem svoje, muži si pouštěli svoje nej songy, pili palinku, my upravovaly kimona, různě si je zkoušely a nakonec jsem svého totálně podroušeného muže odtáhla domů a Maďar (jak mi psala Japonka) "usnul na zemi na toaletě, totálně šťastný..."
Dobré to bylo!
Garfie Myslím, že pro českou republiku děláte víc než Jakub Kryštof Rad s Jardou Jagrem dohromady. Predstavuji si Maďara, já píše domů: Návrat se odkladá- stop- potkali jsme tu čechy- stop- o Vánocích vysvětlím- stop. :D Já to říkám pořád, že pohodáři maj ten život bohatej a pestrej. :D
Garfie to je boží
Garfie to je jak z nějakého filmu ![]()
Garfie to je skvělý!
Garfie
Dobra historka! Predstavuju si, jak tahnes muze po vsech tech jokohamskych schodech a drtis mezi zuby temne madarske kletby
Garfie to je úplně báječná kosmopolitní historka! Japonka s Češkou si opravují kimona, Maďar s Čechem se opijí jak maďaři, to vše v Jokohamě...
krásný a hrozně moc mě bavíte ![]()
Garfie Klidne ti nejaky napisu, ale mozna uz budou trochu old school, naucila jsem se je pred cca petadvaceti lety :-D.
Konečně jsem se vzpamatovala z čtyřtýdenního "tábora" vnoučat a neteře v počtu tří až pěti u nás a šla se pokochat do radostného vlákna. Všem vám děkuji, je to úžasné čtení, andulka01 balony jsme zahlídli jen z dálky, když jsem táhla čtvrtý týden s dětmi v jižních Čechách, i tak to bylo hezké.
Garfie máš skvělé děti a opravdu krásné zážitky, musím honem do japonského vlákna.
A jinak mi udělala radost nejstarší vnučka, která byla nominována na výběrový kemp dívčích Benjamínků ve volejbale, vybráno bylo 126 děvčat ze všech volejbalových týmů ve věku 12 let. Moc se těší, tak doufám, že se jí kemp vydaří. Je to opravdu výborný výsledek, hraje volejbal rok, už umí podávat vrchem a vůbec jsou i jako tým šikovné. Hraje za Lvy Praha a je tam moc spokojená - kdybyste někdo měl dítě co má zájem o volejbal, tenhle tým doporučuju, mají dobré zázemí. Konec chlubícího okénka, ale mě to opravdu udělalo velkou radost.
Torrah Wau, gratuluju, je šikovná!!!
Sbírám, suším a za 15 týdnů jsou tu Vánoce! :D

Kan ty dovedes potesit ![]()
Kan
na IG už vianoce bežia tiež , čistý horor pre mňa
Janulik03 u nás doma už taky běží
Syn chce, aby nebyly normální dny, ale jen halloween, Mikuláš, vánoce a Velikonoce ![]()
Kan utíká to, utíká. Já se na vánoce těším ![]()
Mě muž poslal už před týdnem tohle s komentářem, už se to blíží. Moc jsem to nepochopila, protože on je obvykle nervozni z toho, že jdou Vánoce.

continuity třeba má chuť na brsalát ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.