Raduza My špatně odbočili a přivedlo nás to v Havlbrodě na náměstí, kde byl zrovna nějakej rodinnej fesťák a taky samej zákaz, jednosměrka a vyplivlo nás to na sídlišti u popelnic, červená, žlutá, modrá. Pěkné to tam nebylo vůbec.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan zdravím sestro ![]()
Tohle mi dnes udělalo obrovskou radost, máti se málem rozbrečela, když jsem jí to dotáhla domů.

Ty křemeňáci ![]()
Opustila jsem po třech víkendech domov a vyrazila na pokec s kamarádem. No šla, napsala jsem mu ,,musím z z tohohle baráku hrůzy,, a za deset minut jsem běžela s krabici mléka z baraku (on nikdy nema) do kafe:D. Večer přišla ještě jedna kámoška a seděli jsme tam do půlnoci nad sklenici vody:D. Jsem socializovaná tak na tejden:D
A dneska jsme s dětmi uklidily asi 90procent hracek:D. Roztridily stavebnice, různé propriety, oznacily šuplíky v kallaxech...hustý jako!
Malengejá mám v lese jeden strom a kolem něj rostou. Minule tak 20 kousků, teď jen čtyři.
tv to je nádhera, ten strom si opecovavej, me se ta houba vizuálně strašně líbí, je proste nádherná a nenasla jsem ji už roky, tady nejsou ![]()
Malenge
. Pro mě je to nejkrásnější houba, mám ji za vzácnou. Ty místa mám tři, tak to různě zkouším. A zkoušela jsi pátrat? Břízy, osiky atd..
Udělala mi radost podzimní procházka - Olšanské hřbitovy a židovský hřbitov.![]()
A díky místní zdrojům jsem nebyla v Praze úplně mimo, na eskalatorech v metru jsem stála vpravo:))
Mha Holka šikovná ![]()
Mha Tak metro je jasný, hlavně, jestli jsi měla na sobě něco COSáckýho ![]()
Chtěla jsem stihnout i začátek Designbloku (jasně že nestihla), ale tohle bylo opravdu fajn.
Dotaz od klienta, že prý v metru neviděli malé děti. Tak se prý mám nějakých Pražanů zeptat, jestli jezdí děti metrem? Ja za ty čtyři dny viděla asi tři kočárky (nekoukám po nich cíleně), ale používali jsme i výtahy, tak to určitě má jiný důvod než barierove prostředí?
Mha Tak metro je jasný, hlavně, jestli jsi měla na sobě něco COSáckýho
Stydím se, stydím se, hanbou se propadám. Ne.
(A nikdo mě nedonutí) ![]()
Mha Já tě chápu... ![]()
Mha Já metrem pravidelně nejezdím, když to jen trochu jde, jedu tramvají, tak to moc nakoukáno nemám, ale děti a kočárky potkávám. Když teď o tom přemýšlím, může ta bariérovost hrát roli, někde je to peklo.
Takový Kačerov třeba: z busu po schodech dolů do podvhodu, po schodech nahoru a zas po schodech dolů do metra. ![]()
Mha Zalezi, v kolik jeli metrem, ale deti v metru vidam celkem bezne i v kocarcich. Ale ja treba s kocarem metrem nikdy nejela, s dvojkocarem by to byl prilis velkej adrenalin :-).
Sweet Potato No presne, od nas jede bud na Kacerov a to bych s kocarem nedala, sice je tam plošina, ale nikdy jsem ji v pohybu nevidela.
Mha No tak ono stačí bariérové prostředí na jednom konci trasy. A některé výtahy jsou vyloženě bojovka, třeba ten na I.P.Pavlova :o) Já metrem kočárem jezdím a většinou cestou potkáme další kočáry, ale na některá místa radši jedu tramvají, obzvlášť když je na cestě přestup.
Udělala mi radost podzimní procházka - Olšanské hřbitovy a židovský hřbitov.
A díky místní zdrojům jsem nebyla v Praze úplně mimo, na eskalatorech v metru jsem stála vpravo:))
Já teda o metru vím jen, že je pod zemí, ale ty eskalátory. Nepsali někde odborníci na výtahy, že je to stání na jedné straně neúměrně zatěžuje a tím i poškozuje? A to se stojí na straně proč?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.