Kan aby na druhy strane mohli lidi projit
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mha my jsme zrovna dnes jeli hned se třemi
Já metrem nebo mhd celkově jezdím, když potřebuju. Sama s kočárem vynechávám akorát lanovku na Petřín
@Karja super oraz
Jestli jseš tři víkendy doma, tak to muselo být třeba jako sůl.
U nás dneska proběhla debordelizace jen lehká, ale všichni máme uklizené stoly a v pokojících není podlaha pokrytá různým bordelem. Otřela jsem i linku a považuju to za předvánoční úklid ![]()
Mha dokud jsem byla na rodicaku, jezdila jsem s dcerou metrem temer denne. Co chodi do skolky, tak ji rano dovedu do skolky kousek od bydliste pesky a metrem pak jedu do prace sama.
Metrem jsem jezdila bud s kocarkem, Borislavka i Muzeum, ma nejcastejsi trasa, maji vytah, nebo mnohem casteji s satkem.
Evaeva No to je ale ten uklid na efekt, to je asi lepší. Protože my jsme debordelizovali těžce, ale to jen ten hloubkovej uklid, co vytváří ten povrchovej, takže odpoledne přišla segra s rodinou a říká "hmm a zas ti to všechno vytahaly co?".
Karja já mám radši ten hloubkový, to mně víc uspokojuje, ale tohle za hloubkový celkem považuju, škvíru mezi postelí a oknem nebo můj stůl uklízíme párkrát do roka ![]()
Evaeva Jo no, hlavně já s tímhle kamarádem peču snad už od 12, je s ním fakt legrace prostě furt, ale není čas. A ted se mě na něj ptala segra a já, že nevím, že se nevídáme, že má holku a není čas. A ona jak se musí to přátelství pěstovat i přes vztahy a blablablabla...a já říkám, noo jasně, s nima asi budu chodit ven ne.....A večer jí posílám fotku z jeho obýváku s popisem "tak už jsem tady, Petra je nemocná!:-D."
Evaeva Ale to je hloubkový! Já taky no, mám takovej pocit, že si to uspořádávám všechno:-D A nějak mě ty kupičky na zemi pak nevadí, když vím, že za dvířkama je najednou všechno OK!
Karja jo, já mnohem víc nesnáším bordel ve skříních. Akorát se mi úplně nepodařilo dát to tu do kupy po klucích a už tu začalo úřadovat mimino. A tu vyhazovací a třídící náladu mám už od léta, zbavila jsem se i věcí, co jsem roky nevěděla, co s nimi
(akorát to není moc poznat)
Byla jsem se synkem pouštět draka a letěl krásně ![]()
Evaeva No, já mám tyhle věci u našich. Tuhle tam při říkala malamala, proč jsme tam nemohli zůstat bydlet, když tam se tolik věcí najde:D
JankaM To je super, trosku aj závidím! U nás bylo celý den takový listopadový vlezlo a pošmourno...

tv No to bych se rozplakala taky!!! Ty pančošky ![]()
Karja Souhlasím se ségrou, to se musí pěstovat!!!
Hele a nežárlí Petra? Pokud ne, tak si pěstuj i ji, protože já měla takový kamarády dva (s jedním jsem teda kdysi chodila, ale přetavilo se to v takové blízké přátelství, později i s partnerama a tak...) a obě ženy na mě žárlí tak moc, že s jedním jsme se přestali stýkat úplně (a dodnes jsem to nerozdýchala) a s druhým se vidíme jednou za rok a vždycky s komentářem.....
eM To je ale krásný fotka! Má atmosféru...
eM ježiš, to je krásna záhrada!
Garfie Ja si myslím, že ne, protože ona to zatím neví, že se takhle kamaradime:D. Pak si myslím, že to zatrhne, abysme chodili někam ven po večerech, to jako ne. Byla i u nás na večeři, seznamovaly jsme se, ale nerozumíme si nějak moc, ona je poměrně mladší než já a v tomhle věku je to znat:D
Karja Jako víš co, kamarádky z vás být nemusí, ale nesmí od tebe cítit nebezpečí. I když teda myslím, že z mojí strany ty dvě holky nebezpečí taky necítily a dobře to nedopadlo! ![]()
Sweet Potato Vari DruI a další metrové uživatelky, děkuji a předám dál:)
Poškození... Stát vpravo je in!
letfenixa Děkuju, to je u rodičů, ráda tam jezdím. Relaxuju s rukama v záhoně ;).
Mha IN ještě neznamená, že je to dobře. Říkala jsem si, že když budou na padesáti schodech stát lidí pouze za sebou, tak je to nějak nevyužitý, ty schody a postrádá to logiku, ne? Na schod se vejdou lidí dva, tudíš se jich veze 100 a né padesát. A druhá věc je bezpečnost, po těch eskalatorech by se nemělo chodit, jelikož zakopneš, upadneš na člověka za tebou a všichni známe domino, že jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.