Pinot Noir
Garfie chápu!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
To be or not to be
https://www.instagram.com/reel/DCQOjl7O6Ar/?igsh=MThwOTlmMmhzYWkyeQ==
Sweet Potato ja nikdy nevim, jestli jsou tyhle videa myšleny vážně
Pinot Noir to bych nerozporovala. Ale nejni to můj záhon, holt.
dneska: sauna, pivo, utopenec. lůžková úprava a víc už mi netřeba.
Tak, během měsíce jsme zvládli dvě výstavy a dotáhli ke korekturám katalog. Ještě chvilku a máme to z krku.
A na dnešní vernisáži bylo hafo lidí a výstava vypadá dobře.
brrr ooo gratulujem a nechces sem dať malú ochutnávku?
Krásný dárek pod stromeček
Janulik03 continuity Tady je plakát k části výstavy, té víc archeologické. O patro výš je k ní panelová část, ale ta se jmenuje Fenomén Lauby (lepší název). Proč je to takhle dělené je na vyprávění k pivu.
continuity No, snad ten dárek (katalog) pod stromeček stihnem. Jinak to bude průser
brrrdržím palce.
brrrďakujem
brrr Gratuluji a držím palce na katalog!
brrr krasny pocin, at to s katalogem vyjde!
Zítra začíná nejkrásnější část roku.
Miluju tu pohodu.
Kan tjo, byli jsme se jen tak projit a kouknout na špilas na svitici sochy a
ve meste byly takovy davy lidi ze to jsem snad jeste nezazila. a hlavne centrum naprosto nacpany autama, vsude troubici strudly. nechapu
viktorka_od splavu Jo tak město. My jsme dnes u kamarádů na chatě mimo civilizaci, děláme si svícny, udíme, pijeme svařák, hrajeme ženy&muži a zítra domů.
Mne teda stacila dneska posta a Albert. Parkoviste narvany, lidi nervozni, v Albertu ani jedna ziva pokladni a na samoobsluzny fronta jak prase. Nastesti pak par lidi prede mnou nechtelo platit kartou, tak jsem je predbehla. No priste vylejzam ve vsedni den v poledne, snad aktivni lidi budou v praci a duchodci na obede.
Pošta cajk, tam už jdu jen kvůli balíkovně a s tím heslem se prakticky vůbec nečeká... a do sámošky večer (u nás otevřeno do deseti), kdy už každej slušnej člověk sedí u televize nebo spí ![]()
Zítra jedeme na Kuks a do Litomyšle, včetně noclehu. Celý náš odbor (tj. pět lidí
). Už se moc těším!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.