brrr naivne se ptam, jak to, ze nekdo teda ten projekt povolil?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
brrr diky Potrefenáhusa bohuzel jsem neslysela tak nemuzu nijak reagovat
... Vavavoom. Urgentně jsem potřebovala vzorky pro svoji zubařku, a zvládli mi je doručit do dvou dnů ![]()
Přidali k nim pírko navoněné Lethe; a po přečtení recenze na Fragrantica... pírko už vyvanulo a kód jsem vyhodila, protože teď nic nepotřebuju... nemůžu na ni zapomenout.
Kokoska Tak ono asi nejde všechno zakazovat, hrady/zámky by měly mít nějaké smysluplné využití. Spíš to chce k tomu přistupovat s rozvahou a pečlivě plánovat.
brrr ale jo, ale snad nejdriv je potreba zjistit, jestli se tim neznici neco cenneho. A psala jsi, ze pruzkum neni prvorada vec, tak se trochu divim.
brrr Aha, díky.
Hoho, příští týden bude školní koncert a organizátoři mi napsali, že jediné na co myslí, je moje skvělé svařené víno, které jsem dělala na vánočním bazaru a jestli bych byla schopná ho připravit znovu? Cítím se polichocena!!! ![]()
Doufám, že jsi schopná. ![]()
Garfie to je ale moc pěkná poklona! ![]()
Garfie Tak tentokrát i s tím rumem? ![]()
Pinot Noir No jasně! ![]()
Myrtila No to spíš ne, já už tam dobrovolničila loni jako prodejce všeho a vím, že alkoholu se moc nevypilo. Ono je to ve všední den večer, velká část rodičů tam přijede autem....i jsem to škole napsala, ale prý bude stačit trocha. Ovšem dneska jsem potkala jednu z organizátorek, taky jsem jí to říkala a ona prý, že poud to uvedeme dopředu, nebo ho budeme dávat míň, tak že se určitě prodá, že už se z něj stala legenda! ![]()
Garfie to vidim jako podnikatelsky zamer!
Nedavala jsem pozor (teda davala, ale nemuzu najit, kam jsem si to ulozila.) Zopakovala bys recept, prosim?
Garfie Ty jo, ty se prostě umíš zapsat do paměti. já už normálně vidím, že za třicet let se někdo z Čech přestěhuje do Japonska a bude na nějaké internetové fórum psát historky, které tam o tobě budou kolovat! ;)
moora Hele, ale já myslím, že to není nic speciálního, prostě jen tady jsou z toho všichni urvaní.
Mám to na pět litrů vína, tak si to nějak přepočti.
5 l vína, cca 0,5 litru pomerančový džus, 400g cukru, 1 badyán, 2 skořice, 6 hřebíčků, 5 zrnek kardamomu, pomerančová kůra, 3 pytlíky ovocného čaje (použila jsem skořici/jablko). Do toho nakrájené jablko, pomeranč, přidala jsem cca 0,5 kila mražené směsi lesních plodů, nebo něco takového, jahody, borůvky, maliny atd....
Garfie dekuju
Tak to vidíš, všichni tam teď objevili tvůj talent:D
Co vám dnes udělalo radost?
Domácí škvarky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.