Garfie Garfík je super ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
rasaNori Jo, to jsou takové "behaviour issue", píšou se pokud dítě rupne v testu, nebo extrémně zapomíná nebo tak něco, asi i horšího, ale to se nám nestává. Někdy mi to přijde jako pitomina, ale zase za tím cítím, že to není poprvé a ten učitel už je z toho frustrovanej....
Starší přišlo takové "varování" jen jednou a to ještě ve smyslu, že je jako výborná, ale hrozně pomalu píše a nestíhá tím pádem dopisovat písemky a že je to fakt škoda a že by se jako měla povznést nad tu potřebu mít všechno dokonalé." ![]()
Pinot Noir Tvou radost chápu. Najít dobrého zubaře a mít zuby v pořádku je super!
Garfie To je moc hezké!
Pár věcí dnes mne fakt potěšilo, snad to ještě těch pár hodin vydrží. Ale jedna sem možná i patří.
Servis v parfumerii Egoist.
Na to že jsem tam k nim přišla z ulice , s poškozeným zbožím které nemají v nabídce a požádala o pomoc. Byl jejich přístup naprosto kouzelný a já odešla s dárkem a pocitem, že mi někdo nezištně a s úsměvem pomohl.
Byli tak milí.
Píše mi zřítelnice: "Už jen dva dny!"
Bohajeho, začínám se na starý kolena modlit abych tady vydržela strašit ještě dlouho...
To je ale hodně moc milý! Mimo téma, jak řešíš ve Švédsku cigarety? Jsou lehce dostupný, nebo je to jak s alkoholem, lán světa a na občanku? Nemám se koho zeptat, všichni jsou nekuřáci.
vcera jsem se vydala na kole do wellness hotelu u berlina, cestou jsem dvakrat pichla a nakonec zustala trcet pozde odpoledne uprostred niceho mezi braniborskyma vesnicema s nepojizdnym kolem, panc druhou nahradni dusi jsem uz fakt nemela. a opravdu velkou radost mi udelala pani, kterou jsem potkala v jedine kavarne siroko daleko, kdyz me svou dodavkou hodila na nejblizsi vlak. takze jsem nakonec stihla i hotel a wellness. proste prvotridni trail magic :)
ale jak vyresit nepravdepodobnou situaci ze cestou pichnu dvakrat teda furt nevim :D
Lilly_KuVozit sebou sadu na lepení duší ;)
DruI to jo, ale neresi to situaci kdy pichnes uprotred lesa, protoze bez lavoru vody nemas sanci ten defekt najit. asi vymeknu a na delsi alce povezu dve nahradni duse :D
Lilly_Ku - pred niekoľkými rokmi na krátkej 35 km. trase pri Dudinciach mal muž rekord - 5x lepil dušu, našťastie to vie, ale už bol skutočne dosť nervný, a dorazilo to číslo 6 tesne pred hotelom. Tam už si mohol zobrať plášť do kúpelne a konečne našiel príčinu krátky tenučký kúsok včelárskeho drôtiku, ktorý nevidel, ani nenahmatal ani pri jednej oprave po ceste . Fakt som ho vtedy obdivovala za trpezlivosť .
Pinot Noir To je super!! Jsem taky ráda, že můj zubař nechává osmičky na pokoji (mám jich asi dvě a půl). "Preventivní vytržení" mi přijde zvláštní.
Včerejší finále Zrádců překonalo má očekávání!
Něco takhle skvěle vytvořeného jsem v televizi asi ještě neviděla.
Plus skvělá atmosféra v kině.
Akorát ten moderátor, co přímým přenosem provázel, nějaký Mádle z Prima CNN, byl strašnej. Jestli tohle na Primě moderuje hlavní zprávy...
Byl tak strašně strašnej, že ho po chvíli Kotek vyhodil z pódia se slovy "my to zvládneme sami" ![]()
Ja jsem teda vůči preventivnímu trhání jinak bezproblémových osmiček dost rezervovaná, protože teď se mi na jedné straně fakt dost hodí.
Sweet Potato bylo to skvělý i v tv.
Byl tak strašně strašnej, že ho po chvíli Kotek vyhodil z pódia se slovy "my to zvládneme sami"
![]()
Bylo to super, škoda, že to skončilo. Jsem se na to těšila celý týden vždycky.
Pinot Noir Naštěstí nám ještě budou dávkovat podcasty, s těmi ten absťák snad zvládneme.
continuity No právě, to se shodneme.
Jupí
mýmu kadeřníkovi se uvolnil termín, tak ve středu konečně pod nůžky. Chtěla jsem původně zkrátit tak o 10, ale začínám si prohrávat s myšlenkou to vzít o víc. A po 7 letech i barvu. ![]()
Lama_z_Lana I barvu?!!! Ale ty máš tu tvojí barvu fakt hrozně hezkou, teda dlouho jsem tě neviděla, ale takovou sytou jakoby...
KarjaJoo, chtěla bych to trochu prosvětlit (nějakej melír nebo tak), už mě to po těch letech hrozně nudí. Kluk je šikovnej, tenkrát mi dělal ten geniální udercut, určitě něco vymyslí ![]()
DruI to jo, ale neresi to situaci kdy pichnes uprotred lesa, protoze bez lavoru vody nemas sanci ten defekt najit. asi vymeknu a na delsi alce povezu dve nahradni duse :D
Podle Murphyho to stejně nebude stačit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.