iPhone. Od začátku mi nesedí. Už rok a půl s ním bojuju. Ale teď po nějaké velké aktualizaci konečně píše pořádně česky a není utrpení každý druhý český slovo. Halelujá! Akorát takto jsem pohodlně s andoidem psala už před lety.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Torrah To je hezké!! Gratuluju moc.
Dostala jsem darek voucher do artoteky, nevim, jestli to znate, tak predavame jako tip na darek na posledni chvili, pro ty, co maji vse :)
https://moravska-galerie.cz/artoteka/
Torrah ať ji rozdáváš i přijímáš i s další knihou
Torrah krásne napísané, krásne sa to číta, len tak dalej ![]()
Byla jsem na besidce ve skolce, ty deti jsou vsechny tak roztomile (ty nase samozrejme nejvic)! Zviratka v lese zdobila vanocni stromek, Honzik byl lisacek. Pak zacal padat snih - nejmensi holcicky behaly a mavaly bilyma šátečkama, Adelka svedomite vsechno splnila, netancila si v koute podle sveho. Strasne me mrzelo, ze to nemuze videt moje mama, ta by mela takovou radost! Ale kdo vi, treba se babicky a dedeckove odnekud divaji.
Mám fakt velkou radost, během jednoho týdne mi přibyli dva synovci
A oba se jmenují stejně ![]()
Myrtila Co synovci, ale hlavně bratranci ![]()
. Takže moc gratulujeme k rozšíření dětského gangu!
Karja Bratranci, jo, to je taky boží, konečně ti naši kluci nebudou v rodinách jediní mezi samýma sestřenicema ![]()
Myrtila ty dětské gangy jsou super
Ale klučičí energie stojí za to, počkej pár let ![]()
Evaeva No, moc se na to těším, až budou větší a budeme se dohromady potkávat ![]()
![]()
Myrtila Hezkyyy, gratuluju!
Sweet Potato Děkuju ![]()
Myrtila gratuluju! Ale ta stejna jmena jsou, aspon u nas, osemetna. Navic i tatinkove tech bratrancu maji ta stejna jmena a obcas teda tapeme, o kom se prave mluvi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.