Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 15:28
Reakce na Samantha:

Teda, ne že bych vám to, dámy, nepřála. Ale já si pluji na obláčku už asi 7 let sama. Zjistila jsem, že je tak více místa pro mě

Ja jsem po letech dospela k zaveru, ze proste nejsem uzpusobena k zivotu v paru (natoz v tradicni rodine, to by me zabilo). 

Tak si pluju, a je mi dobre

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 15:33

MP Marge ja mam ten pocit tak 2x do roka

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 15:36
Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 15:48

marieu mám ho také, letos ho pořídil i bratranec a myslím, že je na něj nalomená i sestra A ano, byl v upoutávkách na ČT, to bylo milé.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 16:44

ja teda travim cas rada o samote, rada chodim sama ven, nepotrebuju partnera, abych se "zabavila". urcite ho nepotrebuju ani na to, aby me sekyroval kdy bude obed nebo ze musim koupit tchyni darky k vanocum

ale mit spriznenou dusi je skvely.

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 16:55
Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 17:58

marieu bylo to fakt dobry, organizoval to jeji bracha, skládali jsme se na konkrétní figury - její bracha architekt ji vyrobil projektovou dokumentaci k betlémský chýši, i vtipný to bylo. Ten betlém je taky dost velkej, rozkládají ho na speciálním stole 

Offline 33lejaby
708 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 18:21

viktorka_od splavu 

Já vůbec nemám problém podnikat aktivity samostatně, užiju si kolo, výšlap, opalovačku, kino, donedávna běhání, i saunu si užiju ráda sama, pro mne je to vyloženě ideál, jdu svým tempem, nemusím se přizpůsobovat, čekat, zastavovat u každé hospody, já v tomhle si tu samostatnost užívám. Ale vracet se každý den z práce do prázdného bytu, nemít možnost probrat pracovní záležitosti, každou noc spát sama ve své posteli, den za dnem, to taky člověk úplně nechce pořád absolvovat sám

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 18:47

33lejaby Ja jo! Ja treba se svou nespavosti postel sdilet vubec nedokazu. Pri mem poslednim vztahu jsme se stridali na gauci

A na povidani mam kamaradky. 

Neni to univerzalni proste! 

49352 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 18:51

33lejaby nakonec i takove to bezne denni sdileni, ktere je moc fajn, jsem se naucila ozelet, to jeste pro me neni tak zasadni (byt jsem si to puvodne nemyslela), ale ten fyzicky kontakt a ted nemyslim vubec sex, ten je pro me hrozne dulezity. velkou cast zivota mi ho saturovaly deti, ale kdyz odrostly, moc ocenuju partnera, ktery je kontaktni, takovy necekany bonus

ono se to vsecko da nejak osulit pomoci kamosek, pejska atd, ale "original" je proste nejlepsi. moc preju, at ti taky prijde do zivota

49352 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 18:53

MP Marge jj jak rikam, nahrazky se vzdycky najdou

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 18:57

viktorka_od splavu Tak

Ale abych byla uplne uprimna, sex me bavi porad a nahrazuje se tezko

Diky bohu za lacine, preletave znamosti! 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 18:59

Potrefenáhusa to je fakt krásný! Skvělý nápad na začátku.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 19:14

Taková prizemni: Povedlo se mi dotlačit muže k založení DIP. Je to s ním teda vždycky porod tyhlety finanční operace, ale dali jsme to.

A při té příležitosti jsem zjistila, že jsem tam měla ještě dost peněz poslat. 

49352 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 19:21

MP Marge preletave znamosti jsou nekdy dost dobra nahrazka toho dlouhodobeho vztahu!;-)

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 19:22

33lejaby Samantha diskuse je už trochu jinde, ale dodala bych k tomu, že je obrovský rozdíl, pokud máte děti (což jsem tak nějak pochopila, že máte) a tam je asi ten smysl života a nebo nemáte (já) a pak se ten člověk nějak víc realizuje v tom partnerském vztahu 

Offline 33lejaby
708 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 19:31

Mermaid 

Já sice dítě mám, má 32 let, a žije si svým životem, vídám jej zhruba co 2 měsíce, vzácně si telefonujeme (daň za to že já jako servírka bývala pořád v práci- a on vyrůstal v podstatě sám)

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 27. prosince 2024 19:54

viktorka_od splavu jak jako náhražky

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 20:06

Mermaid To máš pravdu. Ale i tak si troufám tvrdit, že smysl života je život sám.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 27. prosince 2024 20:08

bublifuk Tak třeba místo chlapa, co se doma táže, co bude k večeři, sotva dorazíš z práce (ačkoli je lednice plná jídla) , tak si pořídíš psa = lásky kopec a ještě je vděčnej za misku granulí