Mermaid ony ty deti ti zaplni zivot po nejakou omezenou dobu. ja jsem moc stastna, ze je mam, ale jakmile dospeji a osamostatni se, tak jsi zase "samostatna jednotka"
Co Vám dnes udělalo radost.?.
MP Marge někomu vyhovuje dlouhodobý vztah, ale s odděleným bydlením. To by možná bylo pro tebe ![]()
bublifuk tak clovek je konstruovanej pro zivot v tlupe. pokud zije sam, tak si tu "tlupu" holt nejak nahradi:-)
Mně udělal radost dnešní den v Praze. Díky Evaeva jsme na hradě navštívili vánoční jurtu a výstavu vánočních stromků. Tak jsem u stromku s růžovými ozdobami vzpomněla na Karja . ![]()
Pokračovali jsme do Technického muzea, kde jsme se na žádost dětí rozdělili na mužskou a ženskou skupinu. To byla taková slast, že jsem pořád nemusela okřikovat pošťuchující se děti! Pánové odešli dřív, my s dcerou zůstaly až do zavíračky, pak jsme pěšky šly do palladia, kde si dcera koupila mojí první knížku a hodlá ji taky přečíst. ![]()
Pak jsme kousek popojely tramvají a velký kus šly pěšky. Teď sedíme U tří prasátek a dáváme si do nosu. Dcera je nadšená, že máme holčičí den. ![]()
Tabea ty jo, to jste měli vážně skvělý den!
Tabea To zní všechno moc hezky a že jste si to opravdu užili!![]()
Taky jsme dneska v té jurtě byli, máme to z domova kousek a byla to procházka úplně akorát. U syna nejvíc zabodovalo loutkový divadlo. Já se ještě chystám na výstavu Kubaštových betlémů v Mánesu, nebyl jste někdo?
Tabea Nevím, jak dlouho ještě budete v Pze, ale ta Křišťálová zahrada v Botanické je fajn.
Len a co ryby? Lovili jste? Byla to tam taková oáza klidu.
brrr zítra po o už zas frčíme. Je to fajn i za světla? Že bych je zkusila vyhnat hned ráno. ![]()
Tabea Lovili a ulovili, nadšení veliký ![]()
Tabea Říkají, že jo, ale nevím. Fotky jsem viděla vždycky jen noční a my tam taky byli za tmy.
Tabea my byli za světla a tolik mě to nezaujalo. To bych je radši poslala dopoledne do zoo. Je teď vstup za stovku, překvapivě dnes žádné davy.
Za poslední návštěvou zaklaply dveře. Miluju plný dům, ale od pondělí tu pořád někdo byl včetně nocování. Tak dnes ráno jsem se už těšila, jak si sednu v dece k tv a budu dělat nic! Trochu mi to zkazila dcera, ktera vypadla na nějaký večírek a neni tu, Ale i tak , ticho, stromek, muz a nic nedělám ![]()
žluťásek protože bylo hnusně
Včera to prý byl mazec. Tak asi bych se řídila podle počasí.
Evaeva naopak bylo krásně, mrazivo, moc hezkej den to byl. Lidí bylo hodně, ale rozprostře se to. Plno bylo u goril a tygrů, jinak to bylo moc fajn.
žluťásek no ale oproti včerejšku, kdy bylo celý den slunce a navíc volno.
Evaeva u nás bylo tak jako dnes i včera, celý den. Pořád nevím, o jakém krásném počasí všichni mluví.
. Za ty dva dny husté mlhy a mrazu máme na zahradě všechno obalené pěticentimetrovou chlupatou námrazou.
Pinot Noir mlha skončila za Prahou na 5. km D1
My máme hodinku od Prahy úplně nadherne slunečno;-). Tak jsme s nastydlými detmi doma, to si nevyberes. Do Zoo jsme chtěly na Nový rok, vidím to však zase na stavění lega...
Pinot Noir u nás je tsky mlha, zahrada vypadá jak zasněžená, včera jsme byli na návštěvě u příbuzných pod Hazmburkem, mlha, ze by se dala krájet a cestou domu vecer už nebylo vidět skoro nic
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.