U nas bylo dopoledne docela hezky, kolem treti uz se zas zamlzilo.

U nas bylo dopoledne docela hezky, kolem treti uz se zas zamlzilo.

Pinot Noir ta námraza je krásná, ale musí to být jako na fotce od KokoskaTa celodenní mlha má neblahý vliv na mojí náladu. A navíc mně štve, že na horách je krásně a já tam nejsem ![]()
EvaevaNo... na tom Vyšehradě to bylo tak krásné i za inverze, že mě tam zastavila starší paní se slovy "...nezlobte se, ale já si s vámi o té kráse musím popovídat..." a tak jsme si tam chvilku sdílely ![]()
SamanthaVyšehrad je taky docela vysoko. Tady už to bylo taky lepší než včera a ta námraza je fakt krásná. Ale včera nebylo vidět ani na protější dům, to já ráda nemám takové počasí
Pohled z Milesovky vcera. Dnes jsme se toulali na hranich s Nemeckem a jako vzdy tam maji nadherne. Sjezd do Cech je jak skok do jineho sveta, mlha, zima. 
Nádherně bylo dneska!

tura u bodamskeho jezera, foto z navratu

Ginger to je krása
. Kdysi jsem byla na rozhledně na Šumavě při inverzi a považuju to za jednu z nejúžasnějších přírodních podívaných, co jsem kdy viděla.
V lese na okraji Prahy bylo dneska taky krásně.

Cyklostezka v Modřanech

Ginger to je paradni fotka
Ginger nádhera!
Anema krasa, ktery okraj Prahy to je?
Catherinne tak ty Modrany me prekvapily. Moc pekne.
Anema krasa, ktery okraj Prahy to je?
Náš určitě ne. ![]()
Na severovýchodě už tři dny takto:

Pinot Noir ja vim, ja jsem na stejnem konci Prahy a je tu mlha, ze by se dala krajet.
Ginger je to vtipné, Instagram plný fotek s modrou oblohou a my viděli slunce naposledy ve středu ![]()
Ginger Jihovýchodní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.