Počasí si dělá, co chce. ![]()
Ještě jsem v Ostravě, kde je vyhlášen smogova situace. V zprávách ukazovali centrum, radnice v mlze, u mostu mlha. U nás v Porubě je celý den, stejně jako včera modrá obloha, sluníčko.
Počasí si dělá, co chce. ![]()
Ještě jsem v Ostravě, kde je vyhlášen smogova situace. V zprávách ukazovali centrum, radnice v mlze, u mostu mlha. U nás v Porubě je celý den, stejně jako včera modrá obloha, sluníčko.
U nas je síce modrá obloha, ale inak je hnusne, len holomrazy a vietor
letfenixa ale vždyť víš, že o ty slova nejde, ten prožitek, pocit a to, že máš čas a možnost si to uvědomit, uložit do paměti, to je to "ono" ![]()
Pinot Noir Ginger Tak jsem dneska zjistila, že se to láme někde zhruba u Europarku.
Edit: Nahoře jihovýchod Prahy, dole severovýchod, fotky pár minut po sobě.

Anema dneska je pěkně i na jihozápadě. Je trošku kouřmo, ale slunečno a omrzlo
My jsme vcera vecer odjizdeli z Prahy k nam na malomesto pod Zeleznymi horami, okraj Vysociny, jeli jsme kus po D11 a mlha byla jak prase. I dal, kolem Kolina a Caslavi, zlomilo se to az fakt 15 km pred cilem, krasne svitily hvezdy. Dneska je krasne, slunicko, kolem nuly. Muz vyjel brzo rano do Noveho Mesta na lyze a prijel dost brzo zpatky znechuceny z davu lidi. Ale pry tam taky pocasi bylo pekne. Pritom ani tady to neni nijak vysoko, nejakych 500-600 m.n.m.
Anema zajímavé! A platí to pořád, aktuálně z naší zahrady:

Anema zajímavé! A platí to pořád, aktuálně z naší zahrady:

@Pinot Noir tady na nasem konci prahy je cely den slunecno a namrzlo. Vypada to nadherne. Ale kdyz jsme se vcera vraceli domu z jihu, tak u reporyj byla takova mlha, ze nebylo videt ani auto pred nami.

Pinot Noir Na našem vršku Prahy byla do jedenácti hustá mlha a teď tu máme azuro

DruI u vás koukám i odmrzlo
Evaeva Na místech kam svítí sluníčko jo.
Sloup v Čechách, ale já si nestěžuju.

Pinot Noir Jo jo, taky jsem si to ty tři dny u rodičů prožila - jsou kus dál na severovýchod od Prahy, mlha jako z Rákosníčka a ještě smrděl cukrovar.
A dneska v Jizerkách jen slunce a slunce... dobře, že jsem jela dřív v půl jedný už byla doma, nerada jezdím v teple.
continuity uzasny, co zima dokaze vykouzlit!
Aranel zlatej cukrovar. My včera dorazili na Vysočinu, venku azuro, tak jsme šli na zahradu hrát fotbal. Bohužel nějaký magor poblíž naházel do kotle nějaký bordel, takže po 15 minutách už mi bylo na zvracení a museli jsme domů. Škoda, že nejsou ve městě kotle na pevný paliva zakázaný.
My dnes na Šumavě

Nie je to zima, akú by som si priala, sneh mi chýba, ale v prírode je stále pekne 
Hlásím z Jindřichohradecka azuro už čtvrtý den. Přes noc mráz, světle lososové svítání, jinováč až pohádkový, postupně ujídaný sluncem. Třeskutě blankytné nebe, ve kterém se vyjímají holé stromy, pak bledě zelenofialový západ slunce s ostrým "twilight" a nástup mrazivé hvězdné noci.
Ráno jsme měli i malováno na oknech. Ideální počasí na výlety i civění z okna. Akorát ta spotřeba dřeva v chalupě, to je mazec.
Anema dnes jsme jeli k Dobrisi a potvrzuji, ze ten zlom nastal nekde kolem Europarku. U Vltavy trochu mlha byla a za Zbraslavi uz bylo v podstate modro.
Tady je mapa vyskytu mrznoucich mlh co zverejnil CHMU.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.