Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 09:24

Kan kdysi jsem jezdila do Vojnova Mestce, tam maji nebo tehdy meli na zacatku obce slepicarnu. I pres zavreny okynka se ten smrad dostal do auta a citila jsem to jeste nekolik dni.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 09:57

Kokoska Ale já reaguji na spalování, že ten smrad není jen z kotlů RD. 

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 09:58

Kokoska A taková Vodňanská drůbež v Modřicích u Olympie, to je taky mňamka A to mě tam nikdo nenutí jezdit, ale co teprv lidi, co bydlí v okolí, ty teda lituju dost Zlatý komíny

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 10:00

My jsme taky v oblaku jinovatka a šedá mlha uz kolikatej den 

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 10:59

1010 jo jo tam je to strašný a rozhodně za ten smrad nemůže čistírna odpadních vod vedle. Pokaždé lituji i ty zaměstnance, já bych to nedala. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 11:07

Kan ja vim, jen jsem si vzpomnela na ten prisernej smrad.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 11:16
Reakce na Kan:

barbucha No to teda! Já teda podle kouře nepoznám, čím kdo topí. Ale co dokáže za smrad vyprodukovat bioplynka, dá ránu všemu. Golčův Jeníkov se tím proslavil, všemožný měření, životní prostředí opakované vyšetřování, do novin se to dostalo a lidi dál odpadávají smradem.

​Vidím, že jsi ještě neměla tu čest s výrobnou granulí pro psy My normálně máme čistej vzduch až až, to sídliště bylo koncipovaný jako komín pro Prahu resp. přivaděč čerstvýho vzduchu (proto taky u nás tak fouká, ty bloky jsou fakt vedený jak komín) - ale nedaleko se nachází ten Brit a jakmile vítr zavane špatným směrem, je to v háji. V životě bych ty granule nekoupila, voni tam dávaj snad shnilý krysy... A taky - stížnosti, měření, nařízení... a nic. Smrdí furt.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 11:19

U nas sa kuri v kotloch hodne, hlavne drevom. A smrad je cítiť ked je nízky tlak a dym nestúpa nahor. Niekedy niekto prihodi asi vlhkejsie drevo, inak to tu nie zasmradene. To kedysi ked ludia palili všetko, to bolo niečo. Mne teda dym z dreva skor pripomina taborak , nesmrdi.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 11:24

Janulik03 dneska nas dostihla inverze a z okna vidim, jak se z tech rodinnych domku pod nama staci kour k zemi. Sla jsem nakoupit na druhou stranu "do mesta", tam smrdi jen obcas vyfuk z nejakeho starsiho auta. Kour ze dreva mi taky nevadi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2024 11:48

barbucha a děje se vám to pořád? Tady je totiž několik let klid, dávali tam totiž nějaké lepší filtry nebo co.

Online Ginevra
911 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 12:06
Reakce na dupali:

1010 jo jo tam je to strašný a rozhodně za ten smrad nemůže čistírna odpadních vod vedle. Pokaždé lituji i ty zaměstnance, já bych to nedala. 

​A já jsem si doteď myslela, že je to stopro ta čistička. A ono ne?

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 12:18

Ginevra ne ne jsou to ty kuřata v čističce jsem byla párkrát pracovně a nesmrdi, rozhodně ne zvenku.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 12:20

Ginevra je to rozhodne ta paprckarna

Online Ginevra
911 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 12:22

dupali 

No tohle, páchne to tam teda kolikrát strašlivě, úplně to otravuje celý ten prostor. 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 13:00

Brat žije v Zakopanom a že tam je to strašné,  nemajú ani také regulácie ako u nás a palia hocičo. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 20:27

KanBioplynka měla být i u nás, furt se dusovali, že to nesmrdí, dokonce se organizoval i zájezd do nějaké jiné vesnici vočuchat tu jejich. Naštěstí z toho sešlo, ale úplnou náhodou nebo spíš štěstím, ne pro nespokojenost spoluobčanů. Takže smrdí!:D

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 30. prosince 2024 22:05

Kokoska uz to tam nesmrdibydli tam babicka a co pamatuju, tak je to v pohode...

Karjaono asi taky zalezi, jak se ta bioplynka provozuje. Nasi ji maji za barakem cca 1 km a vubec o ni nevime, zadne pachy nic. No a ex ji meli asi stejne daleko u chalupy a zadny zazrak a mraky much k tomu. Tam to bylo vazne tragicky, v lete se tam nedalo vubec jist venku...

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 04:18

Evaeva granule smrdí furt, je teda pravda, že mnohem míň než dřív,  řekla bych, že tak 2x do měsíce, evidentně v závislosti na nějakým směru větru, ale jak chodím běhat hodně brzy ráno, tak o to víc intenzivněji mě to praští přes nos než během dne

Jo a ještě po ránu bývají cítit grilující se kuřata z Alberta, z toho se mi regulérně navaluje :-(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 08:12

Mermaid já je necítila několik let 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 31. prosince 2024 09:05

V Plzni na části ústředního hřbitova jsou hodně cítit fritézy z fast foodů z "velkého Tesca". Taky "super" zážitek.