Kan kdysi jsem jezdila do Vojnova Mestce, tam maji nebo tehdy meli na zacatku obce slepicarnu. I pres zavreny okynka se ten smrad dostal do auta a citila jsem to jeste nekolik dni.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska Ale já reaguji na spalování, že ten smrad není jen z kotlů RD.
Kokoska A taková Vodňanská drůbež v Modřicích u Olympie, to je taky mňamka
A to mě tam nikdo nenutí jezdit, ale co teprv lidi, co bydlí v okolí, ty teda lituju dost
Zlatý komíny ![]()
My jsme taky v oblaku jinovatka a šedá mlha uz kolikatej den

1010 jo jo tam je to strašný a rozhodně za ten smrad nemůže čistírna odpadních vod vedle. Pokaždé lituji i ty zaměstnance, já bych to nedala.
Kan ja vim, jen jsem si vzpomnela na ten prisernej smrad.
barbucha No to teda! Já teda podle kouře nepoznám, čím kdo topí. Ale co dokáže za smrad vyprodukovat bioplynka, dá ránu všemu. Golčův Jeníkov se tím proslavil, všemožný měření, životní prostředí opakované vyšetřování, do novin se to dostalo a lidi dál odpadávají smradem.
Vidím, že jsi ještě neměla tu čest s výrobnou granulí pro psy
My normálně máme čistej vzduch až až, to sídliště bylo koncipovaný jako komín pro Prahu resp. přivaděč čerstvýho vzduchu (proto taky u nás tak fouká, ty bloky jsou fakt vedený jak komín) - ale nedaleko se nachází ten Brit a jakmile vítr zavane špatným směrem, je to v háji. V životě bych ty granule nekoupila, voni tam dávaj snad shnilý krysy... A taky - stížnosti, měření, nařízení... a nic. Smrdí furt.
U nas sa kuri v kotloch hodne, hlavne drevom. A smrad je cítiť ked je nízky tlak a dym nestúpa nahor. Niekedy niekto prihodi asi vlhkejsie drevo, inak to tu nie zasmradene. To kedysi ked ludia palili všetko, to bolo niečo. Mne teda dym z dreva skor pripomina taborak , nesmrdi.
Janulik03 dneska nas dostihla inverze a z okna vidim, jak se z tech rodinnych domku pod nama staci kour k zemi. Sla jsem nakoupit na druhou stranu "do mesta", tam smrdi jen obcas vyfuk z nejakeho starsiho auta. Kour ze dreva mi taky nevadi.
barbucha a děje se vám to pořád? Tady je totiž několik let klid, dávali tam totiž nějaké lepší filtry nebo co.
1010 jo jo tam je to strašný a rozhodně za ten smrad nemůže čistírna odpadních vod vedle. Pokaždé lituji i ty zaměstnance, já bych to nedala.
A já jsem si doteď myslela, že je to stopro ta čistička. A ono ne?
Ginevra ne ne jsou to ty kuřata
v čističce jsem byla párkrát pracovně a nesmrdi, rozhodně ne zvenku.
Ginevra je to rozhodne ta paprckarna
No tohle, páchne to tam teda kolikrát strašlivě, úplně to otravuje celý ten prostor.
Brat žije v Zakopanom a že tam je to strašné, nemajú ani také regulácie ako u nás a palia hocičo.
KanBioplynka měla být i u nás, furt se dusovali, že to nesmrdí, dokonce se organizoval i zájezd do nějaké jiné vesnici vočuchat tu jejich. Naštěstí z toho sešlo, ale úplnou náhodou nebo spíš štěstím, ne pro nespokojenost spoluobčanů. Takže smrdí!:D
Kokoska uz to tam nesmrdi
bydli tam babicka a co pamatuju, tak je to v pohode...
Karjaono asi taky zalezi, jak se ta bioplynka provozuje. Nasi ji maji za barakem cca 1 km a vubec o ni nevime, zadne pachy nic. No a ex ji meli asi stejne daleko u chalupy a zadny zazrak a mraky much k tomu. Tam to bylo vazne tragicky, v lete se tam nedalo vubec jist venku...
Evaeva granule smrdí furt, je teda pravda, že mnohem míň než dřív, řekla bych, že tak 2x do měsíce, evidentně v závislosti na nějakým směru větru, ale jak chodím běhat hodně brzy ráno, tak o to víc intenzivněji mě to praští přes nos než během dne
Jo a ještě po ránu bývají cítit grilující se kuřata z Alberta, z toho se mi regulérně navaluje :-(
Mermaid já je necítila několik let
V Plzni na části ústředního hřbitova jsou hodně cítit fritézy z fast foodů z "velkého Tesca". Taky "super" zážitek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.