Kokoska je to o nádhera. Vlastně ani nevím,jestli by to bylo o tolik lepší bez sněhu a bez jinovatky.

Kokoska je to o nádhera. Vlastně ani nevím,jestli by to bylo o tolik lepší bez sněhu a bez jinovatky.

Tabea my se vraceli z prochazky a u jednoho domu byl citit kour z komina, urcite topili uhlim. Uplne me to vratilo do detstvi, to byvalo v zime vsude. A nekde palili podle smradu i horsi veci, jsem rada, ze uz je to fakt ojedinele.
Ale venku bylo hezky.

Tady je mapa vyskytu mrznoucich mlh co zverejnil CHMU.
to sedí, z mlhy jsme vyjeli někde u Trutnova.
continuity Kokoska taky mi ta jinovatka přijde kouzelná a pohádková. I vaše zahrada, Pinot Noir . V Krkonoších je sice krásně, ale tak nějak obyčejně
.

A ja vam tú inovat závidím. Je to nádherné
Dnešní Ladronka. To ani nešlo běžet, jeden aby se furt kochal!!!

Catherinne nadhera!
Catherinne ty jo, tam je i nasněžíno? Krása
Kokoska Tak v to jsem doufala taky, když jsem se stěhovala mezi novostavby. Ale ono stačí, když se začne topit v krbu asi někdo, kdo to třeba neumí, tak to sice nesmrdí půl večera, ale docela výrazně taky, ojedinělé to není bohužel:D
Karja v krbu určitě netopí ani uhlím ani petkama. Kouř může být u země když je blby tlak vzduchu, ale že dřeva určitě nebude tak strašně smrdět.
Tabea Hele taky jsem si to myslela, ale při zátopu to smrdí normálně srovnatelne jako z uhlí, jen kratší čas, pak už to asi chytne. Ale když třeba vetras, tak pak máš smrad v domě docela dost, musíš si to hlídat a pozavírat, nebo prádlo venku ti taky zasmradne.
Karja věř mi, že normální kouř od spálených petek poznáš
Na chalupě pevnými palivy topí asi skoro každý, ale když tam soused nahází bůhví co, je to fakt černý dým, chemický smrad, oči z toho pálí, hnus fakt.
třeba topěj mokrym dřevem... a pak to taky prej dělá studenej komín, než se zahřeje...
ale teda taky mě to tady (na Vysočině) sere a už se těšim domu - poté, co jsem viděla fotky od catherinne, tak ještě víc! tady se normálně večer nedá otevřít okno! jít vyvenčit psa je na plynovou masku... jsem i zvažovala, že napíšu na místní úřad, co to jako je, to nekontrolujou nebo co? dyk jsou na to zákony, vyhláška, dotace, a smrad teda neskutečnej!!! ale přes den ne, to je tady krásně, modrý nebe, sluníčko a namrzlá jinovatka na stromech
Evaevano jasně, o petkach se nebavím, ale o běžném topení v kotli versus krb.
RoSa Ale oni to kontrolovat můžou, ale nemusí to být jen smrad z petek. U nás smrdeli hrozně jedninsousediz to se nedalo otevřít vůbec večer, dokud nepřestali topit, což bylo někdy v mrazech fakt až k půlnoci...No ale oni měli špatně udelanej komín, tak co s tím uděláš? Nic. Navíc tam bydlely dvě ženský, jedna starší paní po mrtvici a dcerou a vnoucaty, tak jak umím si představit tu finanční rezervu na opravu komínu. A já ani nevím, jak by se nějaká kontrola dělala, jakože ti vyberou popelník co tam máš? Fakt netuším...
Karja nevim, řikalo se, že snad do domu nesměj, ale že posílaj drony nad komín a ty odeberou vzorky
Jo, dneska jet na venkov, to je vo zdraví! Prej čistej vzduch
To by ty lidi nesměli topit starejma bačkorama... si pamatuju jak jsme vždycky přijeli na chalupu a smrady jsme padali... nadechnout jsme se mohli až doma ![]()
Tady ty smrady zdaleka nejsou tak hrozny jako kdysi, dneska to bylo jen u toho jednoho baraku. A u vody bylo krasne, takovy cisty zimni vonavy vzduch.
U nás v ulici byl dřív čistý vzduch, ale jak posledních pár let podražila elektřina a plyn, kdo mohl, vrátil se ke starému kotli, nebo topí aspoň v krbu, a je to teda hodně znát - ten kouř dost smrdí a je i hodně vidět. Není to tak strašný jako za mého dětství, to si pamatuju, že ve vsi skoro nebylo vidět, ale už jsme tomu odvykli, a teď je to tu, i když v menší míře, zpátky. Tady u nás dost fouká a náš dům je naštěstí proti směru větru od těch nejhorších smraďochů, ale v druhé polovině ulice už se kvůli tomu sousedi i dohadovali, kdo čím topí a že jim zamořuje zahrady a dvorky.
barbucha No to teda! Já teda podle kouře nepoznám, čím kdo topí. Ale co dokáže za smrad vyprodukovat bioplynka, dá ránu všemu. Golčův Jeníkov se tím proslavil, všemožný měření, životní prostředí opakované vyšetřování, do novin se to dostalo a lidi dál odpadávají smradem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.