Archivářka v jaké části to cítíš? Nikdy jsem tam nic takového nezaregistrovala.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Raduza máme hrob až vzadu směrem k horní rozptylové loučce, přesně na úrovni Tesca, které je hned za silnicí. Hřbitov je obří. Asi to jinde tak cítit není.
Treti den je led jako zrcadlo! Dnes jsem odchazela bruslit v 10 hodin se slovy: obed je na vas.
radost mi trochu kazi fakt, ze dite tam vcera nechalo perove rukavice za 2 litry
no koupi si devce nove ze sveho.

Lamicka boží ![]()
Lamicka to je parada
Lamicka Koukala jsem na to už na IG trochu se závistí v oku, takové krásné bruslení na rybníku jsem nezažila, ani nepamatuju, asi naposledy jako dítě. Taky bych hned vyrazila ![]()
Myrtila taky jsem to nezazila od detstvi. Led tady obcas byl, ale tolik dni a tak nadherny ne.
A k radosti nas vsech jsme nasli rukavice
, pani ze stejne vesnice je vzala k sobe.
Archivářka tam já chodím taky, rozptylová loučka jako "směr na Prahu" a nic, asi jsem vždycky chytla dobrý vítr.
Lamicka Prosím, jestli to není tajné, kdepak je tohle "kluziště"?
vločka Putim u Pisku. Uz se oteplilo, odpoledne uz nepujdeme.
Dostala som parfum ArmafTag Her Donna di Terra. Prekvapilo ma, že darca, sic kupoval naslepo, verím že aj vzhľad flakonu ho oslovil, trafil vôňu. Je za mňa taká zimná, citim sa s ňou príjemne a zatiaľ mi ju každý chváli.
Našla som ju aj tu v databazi, škoda ze tam nevidím žiadnu recenziu od niektorej s básnickým talentom. Je to neviem popísať. Tak len sa podelím o radosť.
Lamicka to je to miesto, kde Švejk putoval?
letfenixa ano, ma tu i sochu :) a kazdy rok se tu kona turisticky pochod Svejkova padesatka.
Lamicka Díky za odpověď, to tedy máme z ruky, ale v létě jsme byli v Písku na dovolené a Putim jsme také prošli, bylo tam moc pěkně.
Mermaid já je necítila několik let
Tak jste na nějakým krytým místě asi. U nás to už není tak příšerný jako dřív (možná skutečně dali nový filtry), ale občas se stane - a nemělo by vůbec! Nedokážu si představit jak se bydlí těm chudákům co jsou u toho blízko...
Mně dneska studenti našeho kombinovaného oboru. Tolik jedniček jsem nerozdala ani nepamatuju ![]()
Skvělá náplast na to, že od 1.1. co den, to perla ![]()
Po dlouhé době jsme o víkendu doma, bez akcí, bez návštěv u příbuzenstva a je to úplně super! M vaří, já si dělám věci do práce a pomalu peru, spokojený kočky se nám válej po křeslech a klávesnici, běžej pohádky a máme fakt klídek. Zítra snad stihnu jít na výstavu Identita (tu mám povinnou), celý leden budu jinak v pejru, takže se snažím si užít domova ma max.
Zamrznute a zasnežene Štrbské pleso ![]()
Na Nový rok u nás

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.