Dnes mi udělalo radost, že vánoční kaktus má poupě! Přejmenovávám ho tímto na tříkrálový kaktus ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tak Betty ale to je krása. Máte pekný výhľad

A u nás predvčerom takáto zamrznutá rozprávka - a dnes už po nej nie je ani stopa / poradie fotiek som akosi prehádzala, mám sa ešte čo učiť..../
Aranel Kaktus jménem Melichar![]()
Blanka To je zimní pohádka. ![]()
krása, i když nejvíc se mi líbí ta třetí fotka od konce s lampou.
Povedlo se mi demontovat napadrt rozbité sklíčko krytky fotoaparátu na mobilu a vypadá to, že objektiv dobrý.
Ještě není vyhráno, je tam teď izolepa, ale náhradní je už objednané.
Raduza - vychádzala som ešte za svetla, vracala som sa už potme, nie preto, že by to bola dlhá trasa, slabých 8 km, ale pretože som nemohla prestať fotiť. Ani sa mi domov nechcelo . Tak ešte jednu z kúpeľného parku.
Blankakrása, nočne fotky mám nejraději.
Blanka krásne fotky!
Luna
proč ne!!
Blanka děkuji za sdílení ![]()
Marielle -rado sa stalo, ja sa rada pochválim !![]()
Blanka můžu dotaz? ... neděle, 16,00 Louskáček. Dětičky gala ... a já?... ( malá večerní, černá krajková sukně, šaty bílo/modré)?
Že už mám termín na nechty.
Malá mi včera robila "manikúru" a tie nálepky v noci svietia
viete aký je to pocit, ked pohnete v tme rukou a lietaju duchovia????

Janulik03 Nevieme. ![]()
Marielle - no keďže sa ma pýtate, odpoviem, ale ja nie som odborníčka a na detské predstavenie navyše nechodím, nemám tú skúsennosť. Asi sa tam nehodí vyložene veľká róba . Niečo pekné, v čom sa sama sebe páčite a považujete to za divadla vhodné. Možná by som vynechala tie večerné, aj keď malé . To by musel človek vidieť . Trocha alibistická odpoveď, čo ?
Sweet Potatobud rada![]()
Janulik03 - ale keby som mala tých 5, 6, či koľko detských rokov, strašne by som to chcela !
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.