Janulik03 To je ale moc pěkná práce! Šikovné děvče!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 Možná bych radši spala v rukavicích ;o)
Janulik03 já jsem zvyklá, ke mně se v posteli z každé strany tiskne jeden malej svítící kostlivec ![]()
Pinot Noir jakože kostlivcovýsvítící pýžo? To bych asi potřebovala pro synovce....
andulka01 jo, máme ho z H&M, svítí moc hezky.
Pinot Noir díky, už ho mám v košíku ![]()
andulka01 tak ať se líbí ![]()
Pinot Noir vyhravas, som si vybavila, ze aj vnuk mal to pyžamo. Bolo desivé to stretnúť o polnoci ![]()
Janulik03 ještě existují svítící tetovačky, Ríša měl různé ufony, létající talíře a komety, kdyby ses chtěla vytunit. ![]()
Tvl, mně k leknutí úplně stačí, když se v noci vzbudím a v zorném poli je mužova ruka s hodinkami, kterým svítí ručičky...
Pinot Noir dik, si milá ![]()
Držia ako navždy. ![]()
Blanka děkuji.
Janulik03 To nevíme, ale zato víme, jaké to je, když se v noci zjeví u postele dítě v pyžamku se svítící kostrou! ![]()
Malá je šikovná, bere i cizí zákaznice?
Nemám z okna moc dobrý výhled, ale ten dnešní východ slunce byl parádní. A včera krásný úplněk a křupaní zbytků sněhu pod nohama ![]()
Evaeva u nas vcera vychazel mesic za lesem a pres ty opadane listnace to vypadalo presne jak kdyz "horelo" ve Slunce seno.
Byl nádherný východ slunce, u nás byly červánky jako chumáčky cukrové vaty.
U nás byl taky uplně nádherný východ slunce. Já mám štěstí, že ho vidím z okna ráno kuchyně, když chystám snídaně a večer západ taky. Ale když jakoby jdu s dětmi do školy z domu nebo nopak z venku domů, tak to mám vždycky tu hlavní podívanou za zády;-). Ale i tak se třeba chvilku otočím a pokochám.
Karja u nás taky a navíc jdeme do školky směrem na východ
.

Anema to je nádhera
Anema jojo, já musim začít pařit, abych vycházela směrem na západ a vracela se domů směrem na východ:-D špatně situováno prostě, přiště pozemek jedině na západním okraji vesnice:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.