Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2025 19:23

Gatita no byli letos jenom dvakrát zatím. Kluky to baví oba a i já si pak trochu zabruslím, když svačí. Akorát teda chodíme na stadion, ten máme v docházkové vzdálenosti, venku by to bylo lepší. I pro něj, on se vyleká každého silnějšího zvuku a tam se všechno hrozně nese. (Taky se hrozně zakoukává a pak zapomíná bruslit. Na lyžích teď kvůli tomu padal z vleku )A pořád čekám, že zamrznou ty rybníky. Koukala jsem, že po letech zamrzlo Lipno, už jsou projeté asi tři kilometry od Frymburku. Akorát mimino tu já víkend fakt s babičkou nechat nemůžu 

Celkově ty sporty s nimi začínají být sportovní zážitek pro všechny, se starším by to už všechno bylo na pohodu

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 20:50

Po sesti tydnech jsem konecne zas nakracela na jogu a sice citim kazdy sval, ale mam z toho strasne prijemny pocit. Snad uz neprijdou dalsi choroby, mam objednano az do brezna (zatim).

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 20:55

Kokoskajá jsem začala cvičit podle Lazy fit a už po ctyrech cvičeních 10-15 minut každé cítim dost významné zlepšení. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 20:58

continuity ja chodim jen na rehabilitacni, zda se to jako nenarocne protahovani, ale spolu s fyzioterapii mi to zazracne pomohlo. Byly dny, kdy jsem treba do schodu vubec nevysla bez pritahovani se za zabradli, ted v pohode.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2025 21:16

Kokoska jóga je hrozně příjemná

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 21:31

Evaeva je, i kdyz si pak pripadam trochu vykostena

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 22:24

Evaeva to Lipno musi byt nadherne. Doufam, ze se jeste nekam dostaneme;)

Ty zimni sporty jsou duvod k radosti, bude to uz jenom lepsi! Tise zavidim, protoze nam ty zimni aktivity drhnou. Neumim lyzovat a je to sport, se kterym jsem se po zrale uvaze rozhodla ani nezacinat, takze jsem na svahu bez lyzi platna jak mrtvymu zimnik. A se 2 detma, co nechtej do skolicky a jedno z nich se neustale vzpecuje, to je nejaky nerealny. Takze se jakoby nikam neposouvame, pritom treba na bezky bych s nima mohla, ale na ty jsme vlastne nikdy nemeli o prazdninach podminky. Doufam letos v prulom! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2025 22:49

Gatita ty lyže se taky poddají, kluci už letos lyžují tak, že na to jeden dospělý stačí (bude muset ), akorát doufám, že mladší vydrží celý den, to loni ještě nezvládl.

Běžky bych s nimi taky chtěla zkusit, staršího by to mohlo bavit, ale jednak podmínky a pak muže to nebaví a já taky x let neběžkovala (vlastně od bojkotu v pubertě párkrát). Taky je chytlo lezení, to se mi taky zdá, že by mohla být fajn rodinná zábava.

Já hrozně obdivuju, jak se do všeho pouštíš. Já to všechno umím jen proto, že mně to naučili rodiče, nevím, jestli bych teď měla odvahu začínat. (A bruslař nejsem bůhví jaký)

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 23:00

continuity Lazy fit? To zní jako něco pro mě, to je na YouTube?

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 06:31

Evaevanepoustim. S lyzema prave zacinat nechci, jen do toho brusleni jsem sla. Na bezkach prave trochu umim uz z detstvi, teda jako nijak svetoborne, ale bavi me to. Ale myslim, ze nase deti by to nebavilo. Malej je jeste malej a velkej je komplikovanej, tak jsme ho s sebou na bezky netahali (my sami se dostaneme 1x rocne na den, tak jsme nechteli riskovat fiasko). Ale ted jsme byli na otocku v Jizerkach a tam bylo ve stope spousta deti, i mladsich nez ty nase. Tak si rikam, ze zkusit uz to musime, nebo spolu nebudeme jezdit nikdy. A my sami taky ne, protoze hlidat je nikdo nechce:)

A do radostneho vlakna patri, ze diteti jsem sehnala moc pekne bezky i s botama a hulkama za 600 Kc. 

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 07:36

Lenka22

normální appka, jenže bohužel po týdenním trialu placená. Já potřebuji něco, co se mi bude pripomínať, dokud si zas nezvyknu. Potřebuji se dostat k nějak pravidelnosti jako před lety. 

Offline Makara
3646 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 07:54

Gatita víš, co - lyžování není povinné. A na ty běžky podmínky spíš nejsou než jsou, tak si obecně budeme muset najít jiné venkovní aktivity.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 08:22

Gatita no ale na kole si se taky učila až s dětmi si nějak vybavuju?

Malá ségra běžkovala tak od pěti let, jí to hrozně bavilo. Druhá ségra začínala asi taky tak, možná i dřív, byla nejmladší dítě mezi dětmi, se kterými jsme jezdili na lyže, tak chtěla taky. Ale tu táta tahal na takovém pásku s diskem z hůlky na provázku, co si vyrobil

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 08:41

Písnička "Paradox výmyslov" z nového alba slovenské kapely PPE. A to, že vůbec loni vydali novou desku! A že jsem v kanclu sama a můžu si ji tady pouštět.

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 12:30

continuity díky.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 15:38

V rámci přežití zbývajících týdnů zimy jsem se vrhla na plánování volna. Jarní prázdniny jsou u nás první týden v únoru (jsme nelyžaři), to za námi na prodloužený víkend přijede moje sestřenice z druhého kolene i s pejskem, možnábude trošku těžší vymyslet program, ale zbytek volna padne na jednodenní výlety typu Národní muzeum, eventuálně Techmania, březen musíme nějak přežít (to světlo! Až bude zas světlo..), na velikonoce jedeme na jižní Moravu- Mikulov, Lednicko-Valtický areál, Znojmo, jeden den lázně v Rakousku. A pak v květnu Český ráj, Prachovské skály, Jičín, Humprecht, Kost a pod. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 16:08

marieu v březnu už světlo bude!Už teď je to odpoledne znát.

Já mám zatím naplánovaný výlet na květen (jakože delší) a hrozně se těším. A na léto mám taky něco vymyšlené, ale uvidíme, jak dopadne cesta na hory.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 16:22

Evaeva to je pravda, jen u nás byla teď zas dlouhá řádka pošmourných dní. Plus mám některé týdny pracovně nadupané tak, že se ani nedostanu ven.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 16:32

marieu to je fakt, pracující to zatím asi moc nepociťují. U nás včera bylo nádherně, ale jinak je taky dost inverze. Já sleduju na ig pár lyžařských instruktorů a krásné záběry slunečných zasněžených hor z posledních dní ve mně vzbuzují velkou závist (ale v dobrém)

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 22. ledna 2025 03:21

Mam radost ze sebe, ze jsem se konecne dokopala a zaplatila si virtualni kurz spanelstiny

Radsi bych chodila nekam do skoly, ale nenasla jsem tady v okoli nic, co by se mi hodilo casove, nebo do rozpoctu. 

Tohle ma tu vyhodu, ze muzu studovat svym vlastnim tempem (pak je ovsem otazka, jestli se donutim delat to pravidelne!).

A jeste me potesilo, ze jsem pri rozrazovacim testu zjistila, ze si jeste pamatuju docela dost slovicek

Pro upresneni, na spanelstinu jsem tady chodila na bakalarskem, takze nejake zaklady mam.