Tahle cukrovinka z Ukrajiny, nevím proč se nemůže prodávat i u nás misto umělé Opávie.

Tahle cukrovinka z Ukrajiny, nevím proč se nemůže prodávat i u nás misto umělé Opávie.

Tak mám radostné zprávy z práce ohledně neštěstí v podobě nového šéfa. Stěžovala jsem ji jinde, ale tohle je rozhodně sem. Dnes přijelo do Prahy neštěstí a jeho šéf, s kterým jsem osamote (jen s mým lokalnim managerem) přes hodinu řešila, jak si představuji budoucí nastaveni. Pokud to klapne alespoň přibližně, budu s neštěstím nastejno přímo pod ním. ![]()
Což vyřeší dost problémů. Neštěstí u tohoto meetingu nebyl a měli jste vidět ten protažený obličej, když jsme po hodině nakráčeli spolu do zasedacky.
A teda všichni kolegové, co s neštěstím dnes mluvili, mi posléze volali, jestli má ADHD nebo co to mělo být. Prý je nenechal dokončit jedinou myšlenku. Ujistila jsem je, že se od listopadu už docela srovnal a bylo to mnohem horší. ![]()
continuity tak to je stesti s nestestim!
continuity
drzim palce at to klapne!
continuity
Dost jsi mi vylepšila večer
continuity paráda ![]()
continuity Držím palce , ať to jde takhle dobře dál!
Díky všem, fakt mám radost. Především z toho, že se tvrdá práce vyplatila. Hrábli jsme si loni na dno a fakt dodali vyznamnou a složitou věc a prestava, že mě z toho výštípe ADHD neštěstí, mi fakt nedělala dobře.
Jsme na dovolené, od pondělí, a museli jsme vzít Ebby sebou, protože má šílený výkyvy glukózy a musíme ji hodně hlídat. A dnes, když jsme přišli z večeře, tak ležela na posleli, celou dobu tam vydržela...a nezalezla pod postel...což samozřejmě dělá, protože pocit bezpečí, ale lepší se to moc ![]()
Catherinne statecna holka! Vlastne jste statecny obe.
Jo, je to jak s dětma, jen to auto jak se zmenšilo...to máte 4 deky, oblíbený polštář, boudičku, záchod, škrabadýlko...aroma lampičku proti stresu do zásuvky, jehly, injekce, glukometr, desinfekční ubrousky...při balení jsem měla hlavu jak pátrací balón abych nic důležitýho nezapoměla a nakonec doma málem zůstal ten inzulín!!!
Catherinneviděla jsem na IG, že nakonec jela s vámi. Ať dovolená proběhne bez problémů a i Ebby si ji užije! ![]()
Pinot Noir díky moc, po letech zase dovolená ve třech ![]()
MP Marge Já včera byla na první hodině španělštiny a vypadá to, že se z toho stane moje nejoblíbenější, je tam dost sranda, dobrá parta, skvělá učitelka z Ekvádoru, usazená v Mexiku, už máme naplánovaný tequila večírek a jako třešnička na dortu jsem zjistila, že si taky něco pamatuju! ![]()
continuity To je štěstí v neštěstí, tak snad to vydrží! :-)
continuity Jaké štěstí s "neštěstím"
. Super, mám radost. Tak teď už snad vyhraje štěstí nad neštěstím, držím palce
.
Catherinne tak to teda dovolenka. Nech sa vam oddychuje bez stresu
whiskas Hele, já jsem to pochopila tak , že "Neštěstí" je ten mamlas , který continuity lezl na nervy (=nucená spolupráce) a pak mu jeho šéf zatnul tipec.
Samantha a ty mas pocit, ze to nekdo pochopil jinak?
Kokoska Ty máš pocit, že oslovuju tebe?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.