Samantha ne, proc? Nemuzu se zeptat?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Samantha Ano, já to pochopila stejně. Jen jsem Mr. Neštěstí nenapsala s velkým "N".
Mám radosť, že na včerajšom protestnom shromaždení a pochodom mestom v B.Bystrici / a v ďalších takmer 30 mestách / sme dali jasne a hlasno - a pritom pokojne - najavo, čo si myslíme, a čo chceme . A že neprestaneme . Nie som naivná, tak ľahko to nepôjde, ale už ten hrniec slutočne pretiekol .
Blanka musim rict, ze kdyz jsem videla fotky v clanku na Seznamu, uplne mi prebehl mraz po zadech. Je to strasny, co dokaze jeden pitomec zpusobit. A mam teda dost obavy, co bude u nas po volbach.
Kokoska - trošku vás poopravím - ten pitomec nie je iba jeden, máme ich vo vedení štátu peknú zbierku ! ![]()
Blanka to je fakt, ale bez pana F by to asi tolik neeskalovalo.
Zatial len sledujem a držím velmi palce. ![]()
Nabuduce pojdem pred ambasádu, teraz som to fakt nezvládla kvůli chorobám, ale určite sa este zideme.
Blanka Viděla jsem Reels na FB a bomba, z dronu, zpívala se Slovenska hymna, jako vás je požehnaně.
Blanka Fico už to jednou zažil, nedá se lehce... Vydržte ![]()
Řvousenka vďaka
Hej, musíme vydržať, on už sa teda vyjadril, že tentokrát neodstúpi, protesty-neprotesty. Podľa mňa sa tým snaží vyvolať buď rezignáciu ľudí, alebo ak ľudia uvidia, že nenásilné protesty nezabrali, ľahko sa z nich môžu stať násilné. Obe situácie by mu vyhovovali. Takže vytrimať.
možná nebude muset odstoupit ani Fico, nejlepší by vlastně bylo, kdyby vláda nedostala důvěru jako celek. Většinu už nemají, za pár týdnů to může být celkem realistický scénář.
Jeho poslední odstoupení mu nahnalo v některých kruzích vodu na mlýn. Jakože odstoupil pod tlakem a nakonec se j ho víně neprokázala.

Tento krasavec u nás přezimuje. Nechápu, jak může přežít. Vídala jsem ho tady v létě (tedy samozřejmě si nemohu být jistá, že je to tentýž jedinec) a pak se najednou od podzimu objevil v domě.
whiskas Jako že od podzimu nespí?
Sweet Potato To nevim, asi spí. Často má složená křídla. Vlastně jsem ho takto v plné kráse viděla naposledy před měsícem. A teď znovu včera. Nechápu, že žije. Ale jsem ráda. Přemýšlím, co tak pro něj udělat
.
whiskas Nakapat mu někam cukrový roztok.
Ale fakt je to jeden a ten samý? Z čeho doteď žije?
Když jsme přijeli před Silvestrem na hory a v budově se zatopilo, probudilo to desítky a desítky pavích ok. K jejich velké smůle. Otvírali jsme jim okna ven, protože se o ně pořád mlátili (hrozně nepříjemný zvuk). Ti, co zůstali vevnitř, byli obvykle mrtví do druhého dne po probuzení.
Sweet Potato Myslím, že to musí být on, vzhledem k tomu, že ho tady vídám od podzimu. Já ho přikrnuju, dávám mu na talířek rozkrojený pomeranč, cukerný roztok, ale jestli to jí/pije, těžko říct.
Možná je to kouzelný motýl
.
whiskas To je zajímavý, myslela jsem, že motýli žijí pár týdnů. 
Sedmá z devíti Já také, ale evidentně někteří i přezimují.
Myslím, že ten náš je Babočka kopřivová
Dnes už je zase se sklopenými křídly, tak asi spí :-).
whiskas Na tvé fotce je jednoznačně b. paví oko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.