Osmiletá neteř si dneska nechala ostříhat nádherné vlasy na paruku pro holčičku s alopecií. Uf, úplně mě to dojalo, mě, Herodesa!
A má teď moc pěkný mikádo, je velice chic ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01
Taky jsem o tom uvažovala, a já na to normálně nemám, takže všechny tyhle děti nebo spíš teenagery obdivuju o to víc;-)
Tak to se přidám..
.dcera a snaha řekly že nechteji nic k narozeninám,jestli bych to dala lékařům bez hranic.
Garfie já jsem všemi deseti pro tradici "Letní Olomouc".
Loni to bylo moc fajn.
Dnes na endokrinologii výborný výsledky (to potěší, i když jsem se o to nijak nezasloužila) a ještě mě tam sestra zvážila a už mám navrch jen tak tři čtyři kila. Fakt co tělo dokáže, shodit nějakých dvanáct kilo za sedm tejdnů, a to mám každej den zmrzlinu nebo dortíček...
Mňa dnes na záhradke potešili čerešne.
Dnes na endokrinologii výborný výsledky (to potěší, i když jsem se o to nijak nezasloužila) a ještě mě tam sestra zvážila a už mám navrch jen tak tři čtyři kila. Fakt co tělo dokáže, shodit nějakých dvanáct kilo za sedm tejdnů, a to mám každej den zmrzlinu nebo dortíček...
Hej, keď človeku nasadia liečbu, ktorá sadne, to sú zázraky...
A gratulujem!!!
slniecko Zázrak je hlavně momentálně v kočárku na procházce s tatínkem, k tomu asi léčba dost pomohla. Ale možná pak i dobře šlape energetický metabolismus.
Díky ![]()
letfenixa Mě včera na trhu meruňky z Moravy, konečně!! Zákaznice za mnou: "Tak si taky nabereme, takhle na koláč trochu." Já: "No vidíte, koláč, to já určitě dělat nebudu, všechno sežeru, jak to je!" ![]()
A jak řekla, tak udělala. ![]()
Aranel tak to dělám pravidelně s třešněma, meruňkama, hrachem, čímkoliv, jen jahody nejím a kupuju pro ostatní. Abych něco pekla nebo vařila, to bych musela nejdřív jen tak sníst tak 10kg ![]()
JankaM U meruněk to tak rozhodně mám!! ![]()
Já už jsem asi potřetí koupila dvě kila meruněk na marmeládu. ![]()
To bych asi musela stihnout zavařit než přijedou kobylky domu.
JankaM Aranel Já taky, mně to přijde hrozný práce:D:D. Vloni jsem zavařovala rajčata a dělala kečup, myslím, že beze srandy jsem tomu věnovala třeba 6-7 hodin práce:D:D:D:DHahahaha, ale byla jsem v takovém rozpoložení, že jsem si u toho prostě musela odpočinout. Naštěstí je to o mně známo, máma ted kupovala někde jahody, segře dovezla asi pět kilo a mně dala 6 skleniček džemu:D:D:D.
Aranel dobré meruňky je vyloženě škoda nesníst. Možná tak ta marmeláda, ještě by se dalo uvažovat nad knedlíky, ale to je drbačka a chce to pomocníky.
Aranel tak to dělám pravidelně s třešněma, meruňkama, hrachem, čímkoliv, jen jahody nejím a kupuju pro ostatní. Abych něco pekla nebo vařila, to bych musela nejdřív jen tak sníst tak 10kg
Tak jsem se nějak zapomněla u té druhé věty (nabereme na koláč) a chvilku jsem uvažovala, že koláč s hrachem bych teda rozhodně nepekla ![]()
JankaM
Přesně! Já nevím, kolik bych toho musela mít, abych to začala nějak zpracovávat....
.ovoce ze všeho nejvíc miluju v jeho přirozené formě.
continuity
dvě kila do rodiny, to je jak plivnout do Stromovky!!
Karja Kečup trvá dlouho, já jsem asi dvakrát vařila sugo a 6 hodin to snad bylo jen v troubě. Ale vyplatí se to. Rajčat mi tolik líto není
a naši pěstujou různý ty San Marzano apod., že se hoděj hlavně na tohle.
Evaeva Jako já mám tu marmeládu ráda, ale... ale meruňky čerstvý mám radši!
Pak jsem ještě viděla jinde takový malý meruňky, že ty by šly do těch tvarohovejch knedlíků. Když je zabalíš celý nevypeckovaný, tolik práce to nebude.
Aranel Mně to stejně přišel velký nepoměr práce, versus výkon. Kečup byl dobrý, ale dětem teda nechutnal, plus jsem do toho narvala spoustu věcí, takže cenově vůbec se to nevyplatí:D:D. A pak jsem zavařovala ty rajčata, tak to možná ještě dejmetomu...ale jinak ne. Ted sbíráme dvoulitrovou misku jahod denně a stejně se to sní jen tak:D
Aranel balíme vždycky s peckami, ale drbačka to je![]()
My máme marmelád hroznou spotřebu, to bysme přišli na buben, je kupovat. Ale meruňkovou jsem nedělala ani nepamatuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články