Tak mně ty znojemský vyhovujou, úplně stejně jako domácí co dostávám od švagrovejch. Možná i víc, někdy jsou ty domácí měkký i víc dosladka ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Léto vrcholí (a za pouhych šest měsíců tu máme vánoce)

barbucha ještě lepší než Znojemský má Lidl, píšou lehce kořeněný, nebo tak něco a ty jsou výborný.
brrr Tak ti pěkně dekujeme :-D. Ale fotky nádherný
.
brrr astronomicke leto zacina a dokud neni do Vanoc 6 dni, jsem v klidu ![]()
Catherinne taky mi z Lidlu chutnaji, nejvic ty malinky. Spatne nejsou ani z Billy z te jejich rady Clever.
Já tam taky kupuju ty malinký, ty jsou nejvíc křupavý!
Proti zboží z obchodu, pokud je slušný a zachutná mi, vůbec nic nemam. Naopak dřinu s tunou špenátu, abych pak získala jednu porci... nebo galeje u metráku rajčat, abych naplnila jednu lahvičku kečupu... tu si ještě dost pamatuju! Nebo nevypeckovaný ovoce s červama v darovaným kompotu! Kdepak, není nad moderní dobu ![]()
slniecko Včera na Andělu na trhu u jednoho stánku kilo za 349, u druhyho tuším za 259. Celkem mazec no.
Kokoska jojo, slunovrat je tady, ale léto před námi. Já jsem ráda, že už je slunovrat a bylo, jestli dva dny, přes třicet![]()
Vari safra, muž natrhal celý kbelík, chodil po sousedech a každému odsypal zadarmo. Mohlo být na šatičky
.
barbucha Catherinne Nejlepší jsou okurky podle receptu paní Pavlíčkový Anny, co bydlela naproti a napsala ho na takovej cár papíru a ten se teď musí opatrovat jako oko v hlavě. Jo a sacharin nedávat, vždycky cukr!
Co nějakej Lidl
(ale cornichonky mají něco do sebe, uznávám)
Makara Já jsem potkala na autobusový zastávce ceduli Třešně 50 Kč a vedle se krčí takovej kluk desetiletej. Tak říkám, za kolik to je? Půl kila. Podává mi takovou velkou krabičku od Ramy a že prej ji nemusím vracet. A za mnou z otevřenejch vrat, kterejma bylo vidět na žebřík opřenej o tu třešeň, už vycházel dědeček s další krabičkou ![]()
(Dala jsem teda klukovi tři dvacky a neprojevil snahu mi vrátit. Já bych mu to nechala, ale zkusit to mohl!)
barbucha Catherinne Nejlepší jsou okurky podle receptu paní Pavlíčkový Anny, co bydlela naproti a napsala ho na takovej cár papíru a ten se teď musí opatrovat jako oko v hlavě. Jo a sacharin nedávat, vždycky cukr!
Co nějakej Lidl
(ale cornichonky mají něco do sebe, uznávám)
Sacharin - fuj! To mi vůbec nesmí do baráku!
Cornichonky jsou dobrý, a pak normální znojemský taky... já na tohle posílám milostpána anžto jemu je nakupování potravin koníčkem (a stráví u toho hodiny
), na rozdíl ode mě si pamatuje která značka resp. výrobce a i balení je poživatelný, který nám chutná... on vybírá i obyčejnou hořčici když potřebuju na vaření - když přinesu já nějakou náhodnou tak se chytá za hlavu a mívá pravdu ![]()
barbucha jediná hořčice je Malva, to dá rozum
Já mám třešně, už druhý strom, roste to v hroznech jak víno a stejně to nikdo nechce - kdybych natrhala a všem to rozvezla, to by si vzal každej :)) Dneska teda přijede kamarád s malým, aspoň někdo. Takže kdyby někdo chtěl - kraj Prahy u Průhonic
Právě sedím pod lípou. Kdybyste slyšely ty včelky, a ta vůně ![]()

barbucha jediná hořčice je Malva, to dá rozum
Já si to nepamatuju, pročež jsem se zeptala milostpána - prej jakákoliv kromě Boneca, Pardubic a - Malvy
Tak nevim kterou vlastně bere. Naposled jsem přinesla plnotučnou z Ikea a tu vzal na milost
Normálně si vystačím s dijonskou, ale třeba na ptáčkovou omáčku potřebuju tu obyč.
Naproti máme lipový stromořadí, taky se chodím kochat a nasávat ![]()
barbucha haha, ja mam rada pálivou (ale ne dijonskou - tu teda taky, ale do jiných jídel než klasickou), takze me ty ne-malva prijdou bez chuti, ikea je myslim docela sladka
Muž dnes očesal u tchýně na zahradě asi 10kg třešní a na tom stromě to vůbec není poznat. Něco vezmeme zítra do práce, ale co s tím zbytkem budeme dělat ví bůh. Snad vypomuzou sousedi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články