barbucha jediná hořčice je Malva, to dá rozum
jak jinak.
continuityKdyž ne sousedi, tak špačci;-).
Karja u nas sklizi tresne hrivnaci a straky. A letos je to poprve za 17 let, co ty tresne nehnijou sotva zacnou zrat. Ani nejsou cervive.
continuity se postav k večeru s kempingovym stolkem u Anděla - lidi ti utrhaj ruce! ![]()
RoSa a trhovci okolo ti vymlátěj zuby ![]()
První rok studia za mnou
jdu zjistit, kdo má co nového na sebe, jaké jsou parfémové novinky, drby z VIP světa, co nového vyrostlo na zahradách, co dobrého jste uvařily a vypily, jak rostou vaše děti... tak moc se těším na oddech.
Lamicka super ![]()
Potvrzuju večerní prodej na černo ![]()
Lamicka gratuluju! Odpočiň si. ![]()
Lamicka Gratuluju ![]()
Lamicka gratuluju, jsi fakt dobrá;) Užij si volno!
Lamicka gratulujem ![]()
Lamicka super, gratulujem!
Lamicka Wow! Krásný prázdniny!!
Lamicka
Užij si prázdniny!
Díky
letní zkouškové bylo šílené. Už jsem byla unavená, do toho pracovní a školní akce, hezké počasí a vy se musíte šprtat... doma bordel, málo času na děti - to mě štvalo nejvíc. Nebýt manžela, tak bych to nedala.
Ale baví mě to moc! Mám nové kamarádky a celkově jsme skvělá parta, tak to je taky motivace.
Lamicka gratuluji.
Držím palce do dalších let.
Lamicka si skvela, obdivujem ta. Ja (a moja hlava) by som to uz nedala. Je super, ze si nasla to, co ta bavi, to je naj ![]()
Lamicka
máš můj obdiv
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.