LamickaMně říkala známá, že kdyz se učíš něco v dospělosti, tak mladnes. Ona si dodělávala VŠ v 55. A že jakmile se přestanes učit, vzdělávat a zajímat se, tak ses prostě v prdeli:D. Tak to se mi líbilo, je to takové motivační;-). I když stres a starosti teda mládnutí nepřidají:D.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Nevím kam to mám dát jako tip, ale udělalo mi to včera velkou radost. Při práci na zahradě jsem zvládla tento pořad na Vltavě a je to skvělé. Dlouho se mi tak něco nelíbilo.
Victoria díky za tip, trochu se to bojím pustit, psi vojáci jsou moje naprostá srdeční záležitost hodne do zivyho
Potrefenáhusa Určitě si to pusťte, stojí to za to. Maximálně ukápne slza, no, nebo dvě :-)
Mne se predevcirem hodne libil nejnovejsi dil podcast Kulturak, je to takovy mix o serialu Moloch, aktualni politice a dalsich tipech dila znazornujici politiku
https://podcasty.seznam.cz/podcast/kulturak
Já se pořád odhodlávám rozšířit si aprobaci, ale zdá se mi, že už mi to nebere jako dřív. Jinak taky 55 a hodně jsi mě zase nahlodala![]()
Děkuji :) já se vlastně učím už 2. rokem - první rok na podzim jsem dělala závěrečnou zkoušku na asistentku pedagoga, na jaře jsem se učila na přijímačky a letos 2x zkouškové. Nejhorší byla ta zkouška na AP, šlo to dost ztěžka, pak to bylo lepší a lepší. Určitě bych to nedala bez obrovské podpory rodiny a spolužáků (dost si pomáháme).
Lamicka pamatuji se když jsem po pěti letech v práci začala studovat druhou výšku. To učení na prvni zkouškové byla normálně fyzická bolest. Pak už to šlo. Držím palce![]()
woman27 To by ta známá koukala, jakej má ta její hláška dosah. Ono to tak hezky zní, když se to řekne, ale odpočívat, nestresovat se a mít cas pro svoje zdraví, péči o tělo, leckdy není s tím studiem slucitelny. Já jsem mladá, jeste nemam pravo říkat, jestli jde už učení ztuha nebo ne ,,v pozdějším věku,,. Ale treba teď když zpetne narazim na nějaké věci ze střední či VŠ, tak já je chápu pořádně až teď, že prostě asi se zkušenostmj si dokáže ten mozek dávat věci do více souvislosti není to to ,,prázdné učení,,. Ale mám to i s věcmi mimo svůj zájem, teď jsem měla několik velkých aha momentu v encyklopedii zvířat, co jsem na gymplu vůbec nechapala a řekla bych, že biologii jsem se těch 20 let vážně nevěnovala.
Karja tohle mám úplně extrémně v historii.
Ty zkušenosti a nějaká taková psychická zralost opravdu hodně pomůže, co tady dítě řeší půl večera chápu za deset minut a neni to tim, že bych to už dávno věděla (maximálně jsem to dávno zapomněla
). Teď jsem konečně pochopila látkové množství v chemii a to si pamatuji, že spočítat jsem to sice uměla, ale absolutně jsem nechápala, co vlastně počítám. Teď mi to bylo jasné za deset minut a chemii jsem neviděla od střední. Navíc vůbec nechápu, čemu jsem na tom mohla nerozumět, je to teď úplně triviální. ![]()
continuityTo je přesný. Co se dá dělat, zkratime si úvazek na 0,9 a vrátíme se do školy:D
Jo, s tím souhlasím. Ale mám už problém něco se drtit. Potřebuji v tom vidět logiku.
woman27já mám furt paměť dobrou, tihle jsem zkoušela na migrény Ginkgo a to teda fakt pomohlo. Ale taky se odjakživa radši učím souvislosti než fakta. Zas já bych nešla na žádnou drtící školu, kdybych dnes něco zvažovala tak sociologii.
continuity Tak ta je teda zrovna dost o drcení
(zkusila, dostudovala, utekla od toho)
Cestou na obed jsem videla beloocasou a rudookou veverku! 
Myrtilajá bych to kombinovala s mým oborem. Mne zajímá jak ty moje primární poznatky efektivně předat velkým skupinám lidí.
Ale mně ani ta psychologie, z těch pár zkoušek co mám, nepřišla taková sprtaci, prostě si v tom tu vnitřní logiku pořád najdu.
Vypadá trochu jako veverčí kyborg.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články