continuity Tak to spíš samostudiem
možná je to dneska jinak, tehdy bylo studium strašně moc zaměřené na historii a takové ty klasické teorie, ze kterých, jasně, i dneska něco vychází, ale úplně mi tam chyběla ta aktuální témata, nebo teda cokoli, co mě zajímá, k tomu jsem se dostala až u diplomky.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
dzizisketa vypadala hrozne zvlastne, nikdy predtim jsem takovou nevidela.
Friga treba ma veverka nejake albinske geny, kdyz ma ty cervene oci.
Kokoska to me taky napadlo, ze to asi bude nejaka "chyba".
Myrtila podle mě je to tak vždycky, když se učíš něco konkrétního na VŠ a do hloubky, tak tam máš ty teorie, klasické směry a tyhlety hruzy hruz...
Friga vypadá zvláštně... a nebouchla vám tam nějaká atomová elektrárna? ![]()
Karja Jj, ale z tohohle se skládalo prakticky celé studium. Někomu to vyhovovalo, mně teda moc ne, no, bylo to takové hodně odtržené od praxe. Byla to prostě špatná volba oboru, ale tak aspoň napodruhé jsem se pak trefila dobře ![]()
Myrtila Jojo, já s tebou souhlasím, přesně takhle si to představuju:D
RoSa mozna nekde za vychodni hranici
Sociologii vystudovala dcera. Ale v našem kraji nepracuje v oboru. Nemyslela jsem, že bude chtít zůstat v tom našem Bohem zapomenutým krajem. Ale alespoň mám blízko vnučku. Vždycky je něco za něco.
Radost převelikou mi udělalo, že se ochladilo. Potřebovala jsem vyžehlit 4 spodničky a rukávce ke kroji a jsem ráda, že jsem to nemusela dělat, když je venku 35 stupňů .
Stretnutie s rodinou na starom dome, kde sme vyrastali, a už dávno nie je náš. Úžasný večer, kopa spomienok, bratranci, sesternice , ich deti.....som mierne dojatá.

Jazierko sme kopali ešte ako decká, som rada, že ho zachovali, vlastne je to skoro také isté ![]()
Z toho domu duše přímo dýchá...![]()
Tabeavždy som si naň myslela, ale predali ho . Tak som tam roky nebola a teraz to prenajal bratranec pre tetu k 80, tak sme tam boli všetci a všetko preliezli. Tie spomienky, ten úžasný pocit detstva. Proste naj ![]()
Pritom ho mám 3 km od domu.
Janulik03 to muselo být úžasný dětství! Líbí se mi jak máš velkou rodinu a pořád se potkáváte.
bublifuk rodina sa mi veľa zmenšila, ale snažíme sa to držať. Je to dôležité, nepotrebujem takmer nič, ale tí ľudia, to je to čo má nabíja. Vravíme si zdravé jadro ![]()
Najkrajší kút v šírom svete je moja rodná zem.....
Janulik03 to je krasny misto
moora hranica s Moravou, kraj, kde líšky dávajú dobrú noc
Janulik03 to je takova krasa!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články