Janulik03 to je krasne!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 to je moc krásné místo. A ten nápad na rodinou sešlost tam je úžasný, teta musela být šťastná.
Janulik03 to je nádherné místo i dům. ![]()
dom býval biely s modrým. Teta bola rada, prišla aj druhá sestra. Samozrejme že je to upravené, hlavne to podkrovie sa preto išli na spanie, pribudla kúpeľňa so saunou miesto komory, ale spodok je taký ako býval
aokolie,tojestále rovnaké. Chodili a ukazovali kde hrali, kde prali v potoku,....
Mam z toho nádherný pocit
Teraz už doma a tiež príjemne

Janulik03 to bratranec vymyslel parádně. Kam se hrabe jakejkoliv jinej dárek. ![]()
Tabea ooo áno
Janulik03 nádherné místo ![]()
při včerejším večerním venčení jsem potkala roháče
(jakože množný číslo); ty jsou tak roztomilý v letu, jak jim visí ta těžká prdel! (foto neni moje, je umění to zachytit)

Určitě už jste slyšely o losovi putujícím Moravou. Včera si zaplaval v rybníce v dědině u našich.
dzizisketa jezis ctu o lososovi :))
dzizisketa Moc mu držím palce! Snad ho nikdo nepřejede jak před pár lety tu losici.
dzizisketa mně je ho líto, že je sám... na partnerku tady asi hned tak nenarazí ![]()
RoSa Jde na Šumavu, tam losi i losice jsou.
moora A říkáš si, co je divnýho na tom, že si šel zaplavat, viď? ![]()
Dneska mi velkou radost udělala návštěva farmaceuticke botanické zahrady v Hradci, kdysi ji doporučovala Lama_z_Lana(?)
Takže jsem se nespletla:) Je to tam fakt pěkné ![]()
Za synem přišel kamarád, kluci spolu spravil sekačku (se kterou si neporadil můj švagr a posekal mi proto zahradu kosou), posekali zahradu a teď shrabují trávu a to prosím aniž bych pronesla jedinou žádost....![]()
Ptala jsem se ho, jestli nechce chodit každý den, ale prý ne. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články