Garfie Starší loni dobrovolně sekal celé léto, že prý ho to baví. A letos byl nešťastný, když si děda pořídil traktor. Teď jsou akorát rozbroje, kdo bude sekat, děda nebo vnuk.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie To bych se snažila podchytit, zkus to přes jídlo!:D
Karja Haha, tak to u mě asi neklapne....![]()
U nás na dvorku dnes zahájen letecký výcvik

eM to je krásný. Fotka samotná, i ti ptáčci.
Lenka22 Máme to dneska namísto večerního filmu... jeden fóglík sedí na sekačce, druhej pod lavickou a staří je krmí. Musíme tady nenapadne hlídat, kdyby přišla ze sousedstvi kočka. Asi si k tomu otevrem pivo ;)

eM paráda!
eM jezis co je ta za rozkosnaky?![]()
711990 Určili jsme je jako lejsky šedé. K žádný tragédii s kočkou snad nedošlo, zmizeli někde v zahradě.
Ňuňu ![]()
Patri to spis do dotazu,ale kdyz uz jsou tady ta ptacata... Myslite, ze se nauci litat kosi mlade ktere vypadlo z hnizda, nekdo se ho ujal a vypiplava ho a pry se ma dost k svetu? Nebo jak ho naucit litat? Je ten pud dost silny, aby samo pochopilo, co delat, kdyz ho posadej na vetev?
Kokoska nauci se samo. Akorst bude umet driv litat, nez si plnohodnotne hledat pozravu, tak at ho pak jeste hned nevypousti ven. Poptala bych se v nejaky zachranny stanici, jak ho bezpecne odstavit a vypustit
Kokoska - túto skúsenosť sme ako deti urobili my s bratom a nespomínam si na to rada . Doniesli sme domov malého vtáčika, ktorého sme zobrali zo zeme, v tej slepej naivite, že mu pomôžeme . Niekoľko dní teda býval u nás, miesto medzi dvomu sklami okna v kuchyni / neboli to súčasné dvojskla, ale dva oddelené ,samostatné rady skiel / sme vystlali novinami a kvetmi bazy, čo sme denne menili . Dostával vodičku, a kým si zvykol, dostával ju do zobáčika kvapátkom, nejaké semienka, ponúkali sme kúsky lístkov šalátov a už neviem čo ešte, chytali sme mu mušky, a chodili sme ho pozorovať.Po celý ten čas bol zákaz otvárať v kuchyni okno, až sa čudujem, že boli rodičia takí benevolentní. Keď prišiel čas, vyniesli sme vtáčika na trávnik - nevedel, čo má robiť,a keď sme ho postrčili ďalej, medzi vetve krovia, a s rozpakmi sme ho opustili . Nemyslím, že by sme mu zachránili život .
Dcéra mi poslala fotku. Túto moji dvaja sa v poslednej dobe hádajú, kričia, stále rozbroje. A potom stačí aby malá chytila paniku vo vode a zrazu toto
. NEVERÍM
vôbec to s nimi nie je zlé
Lásky moje

Týden a půl jsem se starala o maminku po kolapsu a dnes odjíždím. Mám pocit a radost, že to bude zvládat sama, opatrně, s rozvahou, ale zvládne to. Má naklizeno, nakoupeno, na týden navařeno. Musí jen se psem, jinak jsem ji to snad usnadnila co to šlo.
Catherinne uuuf tak držím palce, nech sa zlepšuje. ![]()
Catherinne hlavne at maminka zacina pomalu. Drzim palce. Ma nekoho, kdo tam muze zaskocit ji zkontrolovat?
Kokoska no to jí říkám pořád, hlavně nic nedělej, odpočívej.
Domluvili jsme známou na po, út, st, že spolu půjdou večer se psem. Tak snad, má se i ochladit, tak by mělo být líp než dnes.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články