Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 10:53

continuity jestli “zvolavacka” znamena ze mate z vyroby spatny model tak to je smula:-( jinak takove ty hlidaci pipaci zalezitosti taky nemam moc v oblibe.. svadi to pak nedavat pozor.

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 11:16

Luna Musis jezdit sama, spolehat se sama na sebe. Ja jsem se ted dost rozridila, jak mam dite a je to super. Nic jinyho mi nezbyvalo, taky bych mohla byt porad doma, ze jo:-DA navic jsem zjistila, ze si tim paradoxne bezvadne odpocinu, protoze kdyz ridim, soustredim se jen na rizeni a nic jinyho v ty hlave nemam:-D. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 11:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Kokoska tak já myslím, ze výhody a nevýhody řízení auta si tady vysvětlovat fakt nemusíme, to snad kazdej chape

​Tak já jsem s tím nezačala, jen jsem přidala názor. 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 12:08

Karja Já se ale soustředit neumím, proto neřídím. Mně nevadí ani převodovka, ani ovládání čehokoliv, ale já mám prostě problémy se na cokoli koncentrovat, mám asi nějaký adhd nebo tak.

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 12:23
Reakce na Mutziputzi:

Já tohleto odmítání automatů vnímam jako domnělej manifest "chlapský" silný osobnosti (obvykle to teda prohlašujou typově blbouni s 10 starou Oktávkou 1,9 TDi), v dnešní době je prostě automat objektivně komfortnější věc a tyhle demonstrace jak si chce dobrej šofér zařádit a trojčit se šaltpákou jsou srandovní)))

​Přesně. I můj syn a soused (nezávisle na sobě) mě řekli, že řídím jako chlap.

Jen bych upřesnila, že mám auto asi 5 měsíců a záměrně koupené bez automatu. Jsem holt chudá a blbá.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 12:26

Samantha A to je další věc, "řídit jako chlap" je totálně bezobsažná pí*ovina

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 12:30

Mutziputzi Mne to zni jako takovy rceni - ridit jako chlap, jakoze dobre, bohuzel to ale tak na 70 procent chlapu nepasuje no!

Luna Aha, ze se nesoustredis, no hele, zas nekdo u toho zvlada jist a telefonovat, ja myslim ze I lehce nesoustredena, to zvladnes. Hlavne az jednou budes muset,tak se donutis;-)' 

20970 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 12:33

Karja asi tak, domněle jakože dobře, legranda

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 12:50

Mutziputzi Jojo, ale řídit jako ženská, se taky používá. Což je taky nevypovídající, ale s pár takovými jsem taky jela - jedna je moje sestra, to je masakr, masakr. Jako ona si dojede všude, do centra Prahy, řídí k moři, no problem, ale vlasy mi vstávají hrůzou už při výjezdu z garáže:-D. A jednou jsem jela s kolegyní na služebku a to jsem myslela, že fakt nedojedeme a ještě mi říká, co mi je, že jsem hrozně bledá:-D. 

20970 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 12:52

Karja Jsem i zažila i pár chlapů co řídili jako ženská v tom případě, popisu by ale víc sedělo, že řídili jek dementi

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 12:53
Reakce na Mutziputzi:

Karja Jsem i zažila i pár chlapů co řídili jako ženská v tom případě, popisu by ale víc sedělo, že řídili jek dementi

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 14:10
Reakce na Mutziputzi:

Samantha A to je další věc, "řídit jako chlap" je totálně bezobsažná pí*ovina

Jestli tak neridi ty, co jim nesednou zenske kolektivy a byly vzdycky spis kluci :D

Offline Tak Betty
6043 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 15:16
Reakce na jinx:

Jestli tak neridi ty, co jim nesednou zenske kolektivy a byly vzdycky spis kluci :D

​Jo byly vždycky spíš kluci a hrály si jen s klukama, no blbost na entou.

20970 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 15:24

jinx Ridit jako chlap podle me znamena neschopnost nahodit kompletni makeup na useku Horejsi nabrezi - Jecna, jinej rozdil jsem nezaznamenala v jizde

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 15:49
Reakce na Dadoo:

Já automat nikdy neridila. A ráda bych si to vyzkoušela. Hlásí se nějaký dobrovolnice? 

​Do DeKalbu ve state Illinois jsi zvana kdykoliv - nabizim kondicni jizdy po okreskach mezi kukuricnymi poli 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 15:53
Reakce na Kokoska:

MP Marge jak psala Dadoo - když jede bus "do města" 2x do hodiny, hrozně to omezuje. Tahat nákupy MHD taky nic moc, když ve vsi máme jen ubohou večerku, navíc od nás kilometr daleko. Po centru nejezdím, když nemusím, ale nejde ani tak o to jetí jako o zaparkování. A číst knížky v MHD nedokážu, na to musím mít klid a kafe :) No prostě každý to má jinak podle své povahy a potřeb.

​To je prece jasne. To je ostatne duvod, proc mam auto i ja  Tady v DeKalbu sice jakys takys autobus mame, ale co trva autem deset minut, trva autobusem hodinu - to bych se musela zblaznit.

Jen ze jak me osobne to rizeni nebavi, tak nostalgicky vzpominam na doby, kdy jsem nemusela! Kdyby nekdy pambu dal a prestehovala jsem se do Chicaga, tak auto klidne prodam. 

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 16:49

Ja ted denne stridam automat s manualem, a je to fakt obr rozdil. Nicmene ty dve auta jsou jak nebe a dudy, kazde jinam urcene a podle toho se odviji i jejich vybava holt.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 17:04

MP Marge tak díky moc,  jak budu mít chvilku,  stavím se 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 17:14

Dadoo Any time 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 19:42

MP Marge Já teda závidím tu schopnost číst si v MHD. Kdyby mi se mi nedělalo špatně, hned by cesty autobusem byly menší nuda.  Já si můžu číst tak akorát ve vlaku a ještě musím sedět po směru jízdy .

Ale zase mě baví řídit