monis Individuální to určitě bude, ona hodně i udělá voda, jak je tvrdá, železitá apod. Metro mám v kuchyni taky, ale se šedou spárovkou, jsem chtěla to barevně propojit s nerez spotřebiči.
design a architektura
Ginevras tim wc to mam presne naopak, na takovych tech vyvysenych mam problem ze sebe neco vymackout (pardon:-)
Přesně. Pořídili jsme dětem stupínky k WC a já už se jich nehodlám vzdát. ![]()
Přesně. Pořídili jsme dětem stupínky k WC a já už se jich nehodlám vzdát.
Ano, taky máme v domáctnosti stále stupínek u wc ![]()
![]()
SamanthaStaré nátěry opaluju horkovzdušnou pistolí. S chemií sama zkušenost nemám, ale máma jednou něco zkoušela a strašně se z toho osypala. Přitom to dělala venku v otevřených prostorách. Nátěr sice dolů šel, ale šíleně blbě. Stala se z něj "žvýkačka", lepilo to, mazalo se to. Jsem to dodělávala, když máma k tomu už nemohla. Od té doby jen tou pistolí. Ale kulaté nebo oblé plochy se s tím dělají špatně. Nebo na vyřezávané ornamenty to taky vhodné není.
Pinot Noir Taky mě provozování dětí obohatilo tímhle způsobem ;o) Stupínek k WC je skvělá věc, až se ten plastový rozbije, tak k tomuhle účelu hodlám pořídit nějakou elegantní trvanlivou stoličku!

mám, elegantní není , @Drul, ale bez ní se neobejdu.
Tak Betty no rozhodně je elegantnější než s krtečkem ![]()
Tak Betty No, my máme růžovou s mickey mousem ;o)
Tu stoličku jsem viděla prodávat dřevěnou
ad stolička
...mám na toaletě dřevěný obal od vína - ideální.!

My v koupelně leskly metro (se "stříbrnou" spárovkou) mame, nejsou teda úplně hladký, ale tvrdá voda je o ten lesk připraví spolehlivě a rychle. Mne to teda nevadi
notna to mi povídej my máme nějakou vodu, že mi nejde vyčistit WC, je tam obruba, plus jak tteče ta voda z toho zásobníku, tak tam je také stopa. Už nevím co zkusit, už jsem tam dávala i nějaký,,obklad,, z octu a kyseliny citronové ze se to nechalo den působit a nic. Jako hnula jsem s tím třeba z 1/5, a štve mě to, vypadá to tak jako nečisté. Kdyby měl někdo tip co s tím, sem s tím
Karja nam pomohlo jedině tot, taky máme tvrdou vodu a nic nepomáhalo :
https://www.dm.cz/denkmit-wc-tablety-p4066447791594.html?wt_mc=sea.google.ads_shopping.19636456744..&gad_source=1&gad_campaignid=19636458625&gbraid=0AAAAADCOR-TpNw7lWeUWG13-lj_ERAi3b&gclid=EAIaIQobChMIg6_fv9CjjQMVbMpEBx1qmhGOEAQYAiABEgKU2fD_BwE
amalfi Tak tohle jsem měla několikrát a vůbec to nepomohlo, tak nevím, čím to je.. dlouho jsem vinila děti, že prostě nesplachuji, jenže fakt je to dost i z té splachovací nádrže, takže plně vinny nejsou...Nebo je to třeba nejakej nekvalitní materiál...Těžko říct..
Karja A splachujete pitnou, nebo nějakou jinou vodou? My dešťovkou a třeba přes zimu je na té vodě vidět, že jsou v ní saze, tak dělá tmavý proužek, ale dá se to umýt. Z pitné je to zvláštní, to ji máte tak tvrdou?
notna Já obrušuju smirkovým papírem na vrtačce. Už jsem takto zrenovovala TV stolek, jsem na něj pyšnější než na nějaký designový kousek
.
Teď dělám postel, rozmontovanou , takže celkem pohoda.
Ale na spoje a hrany to nejde použít a to jsem právě měla nějaký gelový odstraňovač nátěrů, kterým to šlo úplně přepychově. A tak jsem myslela, že si ho zase pořídím. Byl v takový plastový krabičce, malé balení (nespotřebuju litr) a byl bílý. Jenže - v krámě mi nedovolí nakouknout do krabice, takže musím tipovat a ten Lakostan a to teda naprostá prohra ![]()
Karja hele v Kauflandu maj takový tabletky, co se házej na noc do mísy - docela to vyčistěj... nebo jsem kupovala v Makru tablety do pisoárů, ty jsou taky fajn
a neboj, díru do keramiky ti to nevyžere!
i když: já mám cca dvacet let starej Laufen a druhej je od Villeroy Boch, furt jak nový, nevim, jaká je kvalita dneska...
![]()
Karja Pulirapid zkus
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my