design a architektura
tak ten je boží ... a ty stránky mají fakt šílené, taky jsem to nedala :-)
aha ![]()
talíř bych teda taky brala, ovšem mým tajným snem je komoda
jako solitér. nicméně ji a. nemám kam dát, b. nechce se mi na ni deset let šetřit
zamilovala jsem se do nich v nějakém článku o rekonsktrukci pražského bytu. až zpětně jsem pak zjistila, jak velmi bombastická ta rekonstrukce musela být, protože ta komoda tam zdaleka nebyl jediný kus v podobné cenové relaci. a pak jsem zjistila, že jsou v tom stylu i židle a koberce a stoly....ach jo. klidně bych brala i takovýto koberec.
ja si ted objednala neco od anny fialove, je to teda digitalizovana kopie, ale moc se tesim, predbezne to vidim do loznice :)

To se mi moc líbí! Malířku (grafičku) ale neznám a nedaří se mi vygooglit, pořád mi to jen háže tu herečku. Nemáte nějaký odkaz? Ráda bych se podívala na další díla...
ja ji nasla uplne nahodou na facebooku (anna fialová), zadny stranky zatim asi nema.
Jj nektere solitery maji dobre, s cenou se nestydi...mne by se prave libila stena s nekolika taliri a pod ni komoda s ruznymi trochu ujetymi artefakty (malem jsem vcera koupila velkeho zlateho zajice
) . Libi se mi, jak je to trochu surrealne, vyvolava to pocity.
Libi se mi to, zajimave.
Díky, jdu pátrat:)
Jsem se zamilovala. A je ve slevě... a nemám ji zatím kam dát. Až teprve jestli se rozhodneme že zůstaneme v tom bytě, až teprve až tam přeložíme koberec, až teprve až až až. Sakra, já si jí snad koupím do foroty :-)

A pak do hostinského pokoje k mamince (to mám slíbené, jsem tam nejčastějším hostem :-)

To je hezký, kouknu na fb.
Stěnu s těmito talíři má kamarádka a já u ní na návštěvě mám pocit, že jsem to viděla v nějakém francouzském filmu. Asi ze 70. let. Ale dohledat se mi to nepodařilo.
z filmu si to nevybavuji, ale je to urcite mozne.
Ja prave zvazuji, kam ho dat. Myslela jsem, ze mam jasno, ale ted mi prijde, ze by byl pekny tu i onde... a pak dalsi "problem" - mam misto, kde by byl uplne skvely, ale nejlip by tam asi vypadal sam a ja uz jsem si stihla vybrat dalsi (minimalne dva). Ze jsem ho vubec kupovala! ![]()
Chce to větší byt nebo více bytů :-)
No tak ho dejte tam, kde mu to bude slušet samotnýmu a těm dvěma najdete jiný místo? Jako ne, že by musel mít člověk talířema vytapetováno, ale když se nějaký motiv jednou dvakrát s citem zopakuje, nevypadá to většinou špatně.
a co vyměňovat?:-)
a co foto? O:-)
Talir je super, ktery mas jeste v merku?
foto? jako na te stene?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY