tyto se mi libi, plus jeden, ktery nemuzu najit a jsem lina vstanout a jit se podivat od katalogu na cislo

tyto se mi libi, plus jeden, ktery nemuzu najit a jsem lina vstanout a jit se podivat od katalogu na cislo

nebo ta varianta s kuliskem exituje v ruznych provedenich, to by bylo taky zajimave opakovat stejny motiv... to me bavi cim dal vic nad timhle premyslet.
Ten s medůzí hlavou odněkud znám, ten se mi líbí moc!
Dobry, ten s meduzou je jakoby trosku secesni. Druhej mi pripomina AH.
Opakovani motivu by taky vypadalo dobre, mas fajn zabavu! :)
co je AH?
no ja uvidim, moc se mi popravde nechce. Jedna z variant taky je, ze bude sam samotinky viset na celkem velke a zatim hole bile stene. A dobre mu tak.
no rozhodně na to nějak netlačím, jen mě to pro inspiraci zajímalo :)
Audrey Hepburn, pardon
audrey hepburn?
co je AH?
Audrey Hepburn :D
jj, to je zhavy kandidat. A nasla jsem ten treti, co se mi libi, jen ta fotka neni nic moc. Ve skutecnosti je krasny.

aha AH! to by me nenapadlo, ale asi tam ta podoba trosku je.
Ten je taky fajn. Ale Medůza vede teda
meduza je super! ja bych teda z tech taliru nemohla mit doma ani jeden, i kdyz se mi moc libi. mam z nich hrozne zvlastne zneklidnujici pocit, mit to na zdi tak mam za chvili nejakej tik :)
Presne ten pocit mam taky, akorat je mi to vlastne soucasne i prijemne. Jj, meduza asi vede i u me.
my máme nad stolem lehkou variaci na gladys a glynnis, mně by se talíře taky moc líbily - akorát bych to nechtěla v ložnici
tyjo, to bych nedala, mam domov vylozene jako oazu klidu :)
i kdyz teda na druhou stranu ted pod vlivem 999 premyslim o nejakym poradne barevnym velkoformatovym obrazu tak 2x2 metry. mam v obyvaku volnou zed vedle okna, na kterou neni videt od dveri, a pripada mi, ze by se tam dobre hodil, kor kdyz mam vsechno ostatni spis jednoduchy.
JO JO JO, to by bylo super. Uplne ti zavidim, ze muzes vybirat. Kupovala bys to v Nemecku nebo jinde?
Ach
Ton. Za ty penize, aby si je clovek bral na horach na pokoj

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.