Ty jsou! To se TONu povedlo. Jejich spolupráce s dobrými designery je opravdu už léta vidět, v dobrém slova smyslu.
design a architektura
Trochu to umění tady odlehčím...Michaela Feuereislová : Už při vstupu do bytu je patrné, že si majitelé potrpí na vkusné doplňky. 
bohužel tak 89% lidí si opravdu myslí, že to jsou vkusné doplňky.
ale ta kytka ve váze vypadá dobře.
no tyvole, teda pardon, LOVE:-D
Tak záleží na vkusu každého soudruha, že :-) Někdy jsou hrozné i ty dyzajnovky, nad kterými se áchá jen proto, že je to drahý, ale tohle je vážně děs. Kytka to nezachrání.
LOVE...to je fakt majstrštyk :-)
Za 14 tisic muzou byt tvoje
. Ja jdu do osvedcenych dyzajnovek model Kamzik za 500 Kč
. Ne, jsou opravdu krasne. My ted vybirame zidle, videla jsem na prodejne Ton i krasny stolek, hodil by se mi vedle pohovky. No a ten jejich rozkladaci stul... Ten si poridim, az mi nebudou deti tvorit v obyvaku.
daji se ceny ton najit online? jeste pred par rokama je meli normalne na webovkach, ale ted je nikde nemuzu najit...
Musis vic srolovat u produktu dolu. Ja to naposledy taky hledala.
https://www.ton.eu/cz/ton-produkty/detail/stul-delta-coffee2/
já mám pocit, že od určité doby nejsou ty ceny vidět, pokud nejste v ČR. já je taky nevidím a když jsem jim psala, tak mi napsali zpátky, že oni to vidí (zahraničí jsem nezmiňovala, protože mi to napadlo až potom), ale že můžu objednat přes ně emailem
jo, to bude presne ono! pred par rokama jsem si u nich kupovala nejaky zidle, nejdriv jsem si nechala udelat nabidku v berlinske prodejne a ceny byly asi o tretinu vyssi nez na webu. nakonec jsem objednala v cr a kamarad mi to preposlal do nemecka. tak asi proto.
já jsem jim právě napsala znovu, tak uvidíme
tady jsem ani nedostala odpověď na email
No ale psi jsou dobrý! škoda, že jsou zavalení vším tím balastem okolo. A líbí se mi i knihovna, akorát teda moc nevynikne. Líbila by se mi víc na tenkých nožičkách.
JAuvajs. Me se teda i dost nelibi ta blede modra na zdi. Odkud to je, at se pokocham zbytkem, mam dneska lehce krveziznivou naladu.
Chce to nejakou hezci predsin.

To je krasny, tam chci bydlet. ![]()
Me se libi ta osoupana lavice a ten odkladaci stul na druhe fotce, ale mam pidi predsin, kam se nic nevejde. Vubec mit predsin je tady neobvykly. Uvazuju ze dam na zed listu na obrazy jako malej odkladaci prostor.
Tak ldyby vymalovali a vyhazeli ty cokly a trapny dekoracni telefony, tak se da, ale to uz jinde jsme![]()
Tohle je relativne zajimavy, libi se mi terasa. Ale teda malicky, pro jednoho. A ta sedacka nebude z nejpohodlnejsich, ale prijemnej napad.
Jeste tohle teda, pomoc!! Co. To. Je????
Hezkej pokoj s velkym oknem, super dverma a parketama predelali "dizajneri"
Nastenka?? Make love not war?? Vsechno je strasny, zelena garnyz, ta omitka nebo co, vypada to jak kdyz tam bezdaci pohazeli pytle, aby meli kde spat, ufff. Prej 40k. Pritom je to fakt hezkej pokoj, babicka tam mela super kresla, to asik taky vyhodili, meli spis vyhodit ty hodiny.... se mi zvedl tlak jako. ufff
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY