to je jasný, 40 litrů propili, pak oškrabali zdi vyházeli nábytek pověsili zbytky flašek a šlus![]()
design a architektura
U prvního bytu bych prohodila pracovní a spací část.
Druhý byt.. fakt nevím, co na to říci. To je naprosto příšerné! Ta Bartošová dělá samé hrůzince. ![]()
Jo, na to jsem onehdy koukala a docela dlouho trvalo, než mi došlo, že to už je stav PO.
Benatsky stuk, zemru!
Nejlepsi je, jak pani designerka pysne pozuje na te skupinove fotce. Tohle je nejvetsi masakr, co jsem za posledni dobu videla.
Musela som si to pozrieť znovu a je to ešte horšie než sa mi zdalo včera.
Ten luster, zrkadlo, a jutove vrece ako podsedák(som zvedavá kto na tom bude sedieť), vitrína s alkoholom... Aspoň im mohli obrúsiť a nalakovať parkety.

Ty gumový kole
čka z IKEA na tom starým loďáku taky dobrý.
je fakt, ze za 40 litru se nedaj delat zazraky. ale kdybych mela omezenej rozpocet, tak bych ty prachy radsi vrazila do obrouseni podlahy, cely to vybilila a prozatim zabydlela klidne nejakou ikeou.
ja to moc nestudovala, ale pochopila jsem ze cely barak rekonstruuji a mezitim ten jeden pokoj ma byt jako zazemi, obyvatelny ale bydlet tam nebudou. tudiz parkety jeste utrpi, ty bych nechala nakonec. vybilit, prekryt levnym kobercem, odlehcit nabytek- treba stul a par zidli pokud se tam bude jist v prubehu prace. a slus, 40 by stopro stacilo.
ty dlouhy zaclony a zavesy jsou v tom kontextu vylozene smesny
Ježiš, jutový pytle
to je asi nepřiznaný vliv z dětství, všech těch samodomo socíkových úprav, kdy se výplň ve dvířkách všeho druhu nahrazovala jutovou textilií, aby to bylo takový pěkně rustikální. vždycky když jsem si představila, jak je to naprosto neudržovatelný, a musí z toho lítat ty ostrý vlákýnka..
Já jsem někde četla, že když vám takhle něco předělají, tak to musíte rok nebo dva tak nechat a neměnit, mně se to stát, tak to tam asi na ty dva roky zatluču a vrátím se po jejich uplynutí...
To snad mohlo platit u jiného typu pořadu. Tady v tom případě si majitelé platí kompletní rekonstrukci sami... Ale teda jedna realizace lepší než druhá. Děsný.
Včera jsem koukala jen na fotky, až dnes jsem si pustila video, kde je původní verze pokoje. To je ještě horší, než se mi to zdálo včera.
Mně by fakt zajímalo, jak tyhle byty vypadají cca rok od přeměny. Hodně mě dostává, když vidím přeměny garsonek/1+KK (což je něco, v čem bydlím já) a je tam nedostatek úložnejch prostor. Já sama nejsem žádnej skladník, ale dospělej člověk má prostě "věci". Zejména, pokud má koníčky atd. Já nemít na patře ještě komoru, kde skladuju věci řekněme neestetické a věci, které nepotřebuju každý den, tak nevím kam bych to v těch "designových" bytech dávala.
nojo, kdyz ony ty maly byty (nebo minimalne ten jeden, co tu probehl) nejsou urceny k bydleni, ale ke kratkodobymu pronajmu - at zije airbnb, takze tam to tak nevadi.
Tak jasný, já do toho svýho šla s tím, že to vidím na 3-5 let. Ale i tam chci normálně žít, ne přežívat :) A k tomu pár věcí potřebuju.
A není to právě lepší takhle, že se z chodbičky za vstupníma dveřma vleze do pracovní části a ta spací je od vchodu nejdál + je blíž koupelně? ![]()
Mně se to líbí fakt hodně moc, až na drobnosti přesně můj vkus, takový bydlení bych brala hned.
ja bydlela asi 6 let na 30 metrech ctverecnich, nastesti s velkym a suchym sklepem. i tak jsem ale nemela moc veci. pred pul rokem jsem se prestehovala do dvakrat vetsiho a pocet veci, ktery vlastnim, se za tech nekolik mesicu tak zdvojnasobil. predtim jsem si kazdej nakup dvakrat rozmyslela, abych nemela zabordelenej byt, ted to sem valim ve velkym ![]()
mi se ten byt taky libi, klidne bych v nem i bydlela. malej prostor nevadi, kdyz to je pro jednoho. uklizeny je to ohned, clovek aspon nehromadi bordel ... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY