design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 06. prosince 2017 19:02
Reakce na 0zero7:

to je jasný, 40 litrů propili, pak oškrabali zdi vyházeli nábytek pověsili zbytky flašek a šlus

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 06. prosince 2017 19:56
Reakce na 0zero7:

U prvního bytu bych prohodila pracovní a spací část.

Druhý byt.. fakt nevím, co na to říci. To je naprosto příšerné! Ta Bartošová dělá samé hrůzince. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. prosince 2017 20:01
Reakce na 0zero7:

Jo, na to jsem onehdy koukala a docela dlouho trvalo, než mi došlo, že to už je stav PO. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 07:54
Reakce na 0zero7:

Babička se obrací v hrobě.  

Ale ty skládací dveře jsou super.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 08:53
Reakce na 0zero7:

Benatsky stuk, zemru!

Nejlepsi je, jak pani designerka pysne pozuje na te skupinove fotce. Tohle je nejvetsi masakr, co jsem za posledni dobu videla. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 09:15

Musela som si to pozrieť znovu a je to ešte horšie než sa mi zdalo včera. 

Ten luster, zrkadlo, a jutove vrece ako podsedák(som zvedavá kto na tom bude sedieť), vitrína s alkoholom... Aspoň im mohli obrúsiť a nalakovať parkety. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 09:31

Ty gumový kolečka z IKEA na tom starým loďáku taky dobrý.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 10:33
Reakce na 0zero7:

tyjo z te zdi by me brzo slahlo 

(k rekonstrukci babiccina pokoje)

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 10:35

je fakt, ze za 40 litru se nedaj delat zazraky. ale kdybych mela omezenej rozpocet, tak bych ty prachy radsi vrazila do obrouseni podlahy, cely to vybilila a prozatim zabydlela klidne nejakou ikeou.

Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 10:39
Reakce na Lilly_Ku:

ja to moc nestudovala, ale pochopila jsem ze cely barak rekonstruuji a mezitim ten jeden pokoj ma byt jako zazemi, obyvatelny ale bydlet tam nebudou. tudiz parkety jeste utrpi, ty bych nechala nakonec. vybilit, prekryt levnym kobercem, odlehcit nabytek- treba stul a par zidli pokud se tam bude jist v prubehu prace. a slus, 40 by stopro stacilo. 

ty dlouhy zaclony a zavesy jsou v tom kontextu vylozene smesny

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 10:46
Reakce na paktofonika:

Ježiš, jutový pytle  to je asi nepřiznaný vliv z dětství, všech těch samodomo socíkových úprav, kdy se výplň ve dvířkách všeho druhu nahrazovala jutovou textilií, aby to bylo takový pěkně rustikální. vždycky když jsem si představila, jak je to naprosto neudržovatelný, a musí z toho lítat ty ostrý vlákýnka.. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 10:55

Já jsem někde četla, že když vám takhle něco předělají, tak to musíte rok nebo dva tak nechat a neměnit, mně se to stát, tak to tam asi na ty dva roky zatluču a vrátím se po jejich uplynutí...

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 11:01

To snad mohlo platit u jiného typu pořadu. Tady v tom případě si majitelé platí kompletní rekonstrukci sami... Ale teda jedna realizace lepší než druhá. Děsný.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 11:12

Včera jsem koukala jen na fotky, až dnes jsem si pustila video, kde je původní verze pokoje. To je ještě horší, než se mi to zdálo včera.  

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 11:53

Mně by fakt zajímalo, jak tyhle byty vypadají cca rok od přeměny. Hodně mě dostává, když vidím přeměny garsonek/1+KK (což je něco, v čem bydlím já) a je tam nedostatek úložnejch prostor. Já sama nejsem žádnej skladník, ale dospělej člověk má prostě "věci". Zejména, pokud má koníčky atd. Já nemít na patře ještě komoru, kde skladuju věci řekněme neestetické a věci, které nepotřebuju každý den, tak nevím kam bych to v těch "designových" bytech dávala.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 11:57
Reakce na Lama_z_Lana:

nojo, kdyz ony ty maly byty (nebo minimalne ten jeden, co tu probehl) nejsou urceny k bydleni, ale ke kratkodobymu pronajmu - at zije airbnb, takze tam to tak nevadi.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 12:04
Reakce na Lilly_Ku:

Tak jasný, já do toho svýho šla s tím, že to vidím na 3-5 let. Ale i tam chci normálně žít, ne přežívat :) A k tomu pár věcí potřebuju.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 12:14
Reakce na Dadoo:

A není to právě lepší takhle, že se z chodbičky za vstupníma dveřma vleze do pracovní části a ta spací je od vchodu nejdál + je blíž koupelně? 

Mně se to líbí fakt hodně moc, až na drobnosti přesně můj vkus, takový bydlení bych brala hned.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 12:19
Reakce na Lama_z_Lana:

ja bydlela asi 6 let na 30 metrech ctverecnich, nastesti s velkym a suchym sklepem. i tak jsem ale nemela moc veci. pred pul rokem jsem se prestehovala do dvakrat vetsiho a pocet veci, ktery vlastnim, se za tech nekolik mesicu tak zdvojnasobil. predtim jsem si kazdej nakup dvakrat rozmyslela, abych nemela zabordelenej byt, ted to sem valim ve velkym 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 07. prosince 2017 12:20
Reakce na Karoleena:

mi se ten byt taky libi, klidne bych v nem i bydlela. malej prostor nevadi, kdyz to je pro jednoho. uklizeny je to ohned, clovek aspon nehromadi bordel ...