viktorka_od splavu Mohl by to být nějaký víkendový dům.
design a architektura
Dadoo já myslím že je. že to je chata. a děti si tam berou kamarády:-)
viktorka_od splavu Jo, to by mohlo být . To je dobrá dedukce![]()
tak nase deti se umistnuji nejenom do jednoho pokoje, ale do jedne postele. clovek by si rekl, ze jsou zvykle, ale ted tady spala starsi spoluzacka a vymysleli, ze budou vsechny tri (!) spat v jedne posteli. muz na to kyvnul, nez jsem prisla domu, mne uz se to bez revu nepovedlo zvratit a opravdu tak spaly. do rana.
takze pokud ma kazde dite vlastni postel, jeste je to porad dobry ![]()
jinak asi to opravdu bude chata, nemaji tam zadne stolecky nebo neco na uceni, ani hraci prostor. sice bych rekla, ze v tomto pripade je herna vsude kolem, ale obcas preci jenom prsi i Kalifornii. co se na te chate resi jinak.
ale ten skirezort za humnama. jako mohlo by to byt bliz ten Yosemmitum, ale zas clovek nemuze mit vsechno
klido bych se nechala pozvat hned zitra.
Dadoo Klikla jsem na odkaz pod galerii. Je to docela zajimave, jsou to domy na klic. Vtipny, jak je montuji jako skladacku. https://www.instagram.com/sagemodern/
Podle me to jsou spis luxusni "chalupy". Pak mi prijde logicka ta velka jidelna, bar, detsky pokojik se 4 postelemi.
Taky bych řekla, že to bude víkendový dům, i vzhledem k umístění. Líbí se mi, i když vnitřní vybavení bych asi udělala jiné, celkově bych to ale brala. :-)
Jestli je to u Lake Tahoe, tak bych si dokonce tipla, ze je to vikendovy dum urceny ke kratkodobemu pronajmu, coz by vysvetlovalo ty dve palandy, protoze cim vic luzek, tim vetsi sance na pronajem. Za me dobry, dovolenou bych tam zvladla bez problemu. ![]()
jinx Ta tvoje lampa se mi líbí. Chápu její umístění nad stůl, ale myslíš, že by to esteticky fungovalo i nad křeslem, prostě v takovém tom klasickém čtecím/odpočinkovém koutku? Potřebuju lampu, ale nechce se mi do stojaté, zabírá to místo, překáží to při uklidu. Ptám jak hotentot, ale já nemám absolutně žádný bytový vkus ani představivost. Nejsem schopná nic vymyslet a nějak to sama vidět a tady máte některé teda perfektní vkus.
Karja , jako fungovat by to klidne mohlo, jenze... ono podle me dost zalezi, jake je to kreslo a vubec ten celkovy pokoj, zda by se to k tomu hodilo. Treba ta "ma" lampa a kreslo ve stylu egg od jacobsena, to by podle me fungovalo pekne.

jinx Tak to bych si z fleku vsechno dala do bytu
(o jake prekvapeni)
Me by se k te lampe libilo i nejaky rozvalovani kreslo, ale porad s vizualne odlehcenym spodkem. Jacobsen je teda taky pohodlnej, sedela jsem nekolikrat a prijemne prekvapilo. Takze v podstate je celkem rozvalovaci...

jinx Pokoj je hodne strohej a hodne strohej zustane, ja jak se v tom neorientuju, tak proste radsi nic moc nevymejslim. Kreslo mam dost minimalisticky, tenky podrucky, ja myslim, ze by to slo. Jen to chce nejakej jinej prehoz/calouneni a lampu ne teda cernou nebo jeste neco cernyho do toho pokoje flaknout. Ale celkove se mi ta lampa ze zdi strasne libi.
Karja no a co to kreslo vyfotit? popr. to misto. Jinak souhlas, je fajn, kdyz se ty barevne prvky propoji, takze bych tu cernou na necem dalsim zopakovala.
0zero7 , pekne kreslo.
jinx zatim je to prazdnej nevymalovanej roh, ale s parketama, to je dobrej zaklad:-). Ta vymalba taky bude neco, uz to ma x nateru. Kresilko ted nemam k dispozici. Ale davej fotky dal ty a agentka mate fakt perfektni bytovej vkus.
Karja pokud to má x náterů, tak bych to voškrabala
Ounz V praci mi poradili chlapi nejakej mezinater, tak to zkusime. Jinak bych taky skrabala.
Karja klasicke parkety, to je zaklad, nej podlaha ![]()
Karja mezinátěr bývá spíš ztráta času a práce a materiálu, vono se to pak voloupe:-(
Karja tyhlety novoty neznám, ale nevoškrabaná zeď je hnus, loupe se to. A teda i se mi to ekluje (ale já sem to kdysi řešila v nájemním bytě od města, kterej byl starej a zanedbanej a dost sem si tam mákla)
Ounz pokud to tam nesmrdí tak v poho, akorát bych měla strach z toho loupání no. sem to už jednou zažila, línej se nejspíš strhá:-(
edit - líná jsem nebyla já ale chlapi pochopitelně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY